2023. november 29.
Legyen tiszta a lelátó!
Csatlakozzanak szemétszedő akciónkhoz és tegyünk együtt a Groupama Aréna lelátójának tisztaságáért!

Férfi labdarúgócsapatunk december 3-án, vasárnap 17.45-től kezdődő, Mezőkövesd elleni hazai bajnokiján újra megmutathatjuk: minden tekintetben zöldek vagyunk!

Az idén már két ízben rendeztünk szemétszedő akciót a Groupama Arénában. A vasárnapi mérkőzésnap tematikájául szolgáló Fenntarthatósági Napunk keretében most ismét arra buzdítjuk szurkolóinkat, hogy ne hagyják a lelátón a szemetüket!

Kezdeményezésünk most is az egész stadionra kiterjed, mind a normál jegyes és bérletes szurkolóinkat, mind pedig a VIP-vendégeinket arra kérjük, csatlakozzanak az akcióhoz, amelyet a helyszínen önkéntesek és hoszteszek segítségével, szpíkeri tájékoztatással támogatunk. Segítőink ott lesznek a lelátókon és a VIP-szektorokban is, szemeteszsákokat és gumikesztyűket is tőlük kérhetnek majd.

Kérjük tehát a fradistákat, hogy csatlakozzanak felhívásunkhoz, és ne hagyják a lelátón a szemetet! Tegyünk együtt a zöldebb stadionért, egy zöldebb jövőért!

Mind az FTC, mind pedig a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary Kft. működése során kiemelt fontossággal bír a környezettudatos szemléletmód. A Zöld Aréna program keretében eddig többek között elektromos töltőállomásokat, valamint napelemeket telepítettünk a létesítményben, és több sztársportolónk, így például a válogatott labdarúgó, Botka Endre is zöldrendszámos autóval közlekedik.

Meccsnapi aktivitásunk a Football for Climate Justice projekt keretein belül, az Európai Unió Erasmus+ Sport Programjának támogatásával valósul meg.

Szurkolóink az intereneten IDE kattintva vásárolhatnak belépőt a Mezőkövesd elleni meccsre, míg személyesen a Groupama Aréna jegypénztáraiban (általános nyitvatartás: K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00, V-H.: zárva, kivéve mérkőzésnapokon). A jegyvásárláshoz FTC szurkolói kártya szükséges! Az IX. kerületi lakosokat jegyakcióval várjuk: a felnőtt ferencvárosiaknak 1000, a kerületi diákoknak és nyugdíjasoknak pedig mindössze 500 forintba kerül egy belépő! Akciónk részleteivel kapcsolatban ITT tudhat meg részleteket!

Cikkajánló

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

Leandro: „Az alázat hozta meg a sikert”

Pályaedzőnk a ZTE elleni győzelem után értékelt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin