2023. június 1.
Május legjobbját keressük - szavazzon ön is!
Ön dönt! A honapjatekosa.fradi.hu oldalon vasárnapig lehet voksolni május hónap legjobb FTC-labdarúgójára!

A HSA Hónap Játékosa-díjat az a férfi labdarúgónk kapja, akire a legtöbb szurkolónk szavaz a honapjatekosa.fradi.hu oldalon. Bárkire lehet voksolni, kapusra, hátvédre, középpályásra, csatárra, kezdőjátékosra, esetleg cserére, a lényeg, hogy az adott hónapban az illető legalább 45 percet a pályán töltött és teljesítményével hozzájárult a csapat sikereihez. A szavazást minden olyan hónapban megtartjuk, amikor labdarúgócsapatunk tétmérkőzést játszott. Megéri szavazni, mert a voksolók között értékes nyereményt sorsolunk ki, a fődíj egy páros VIP-belépő valamelyik hazai bajnoki mérkőzésünkre!

Szurkolóink 2023. június 1., csütörtök 12.00-tól június 4., vasárnap 12.00-ig dönthetnek arról, hogy ki legyen május legjobbja. Ebben a hónapban bajnokcsapatunk öt mérkőzést játszott, 1-jén 3-2-re legyőzte idegenben az Újpest FC-t, majd 6-án, már biztos bajnokként 3-0-ra legyőzte a Kisvárdát is. A szezon utolsó három meccsén már nem szereztünk pontot, mindez azonban nem változtatott a lényegen: együttesünk zsinórban ötödször, a klubtörténetben pedig 34. alkalommal hódította el a bajnoknak járó serleget.

A HSA Hónap Játékosa díj támogatója a HSA Group. A cégcsoport több, mint 20 éve Kelet-Magyarország szakértője fizikai- és szellemi munkaerő-kölcsönzésben, magasan kvalifikált munkaerő toborzásban és vezető-kiválasztásban, országosan 16 irodát üzemeltetve. Eddig háromszor hirdettünk győztest: februárban Ryan Mmaee, márciusban Dibusz Dénes, áprilisban pedig Lisztes Krisztián lett a hónap legjobbja a szurkolók szavazatai szerint.

A HSA Hónap Játékosa díj játékszabályzatát ITT, míg adatkezelési tájékoztatóját ITT találja.

Továbbra is kedvezményes áron válthat bajnoki bérletet

A 2023/2024-es szezonra érvényes bajnoki bérletek értékesítésének első szakasza lezárult, de természetesen az early bird időszak után is folytatódik a szezonbérletek értékesítése. Az értékesítés második időszaka a bajnokság lezárását követő első napon, azaz május 29., hétfőtől a 2023/2024-es idény első meccsnapjáig, vagyis az első nemzetközi tétmérkőzésünk napjáig, várhatóan július első feléig tart majd. Ebben a periódusban még mindig kedvezményes áron juthat bérlethez! Ha szeretné az újabb sikereket személyesen, a helyszínen átélni, vagy csak szeretne előnyt szerezni magának a nemzetközi meccsekre érvényes jegyek vásárlásához, váltson most új bérletet, vagy újítsa meg meglévő szezonbelépőjét! Részletek ITT!

Cikkajánló

Fiorentina-FTC: szurkolói információk

A firenzei önkormányzat ingyenes buszjáratokat biztosít a FTC drukkerei számára az EKL-meccs napján.

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

Az akkreditációs határidő október 6., péntek 12.00!

HSA Hónap Játékosa: szeptember legjobbját keressük!

A kérdés hetedszer is ugyanaz: ki volt az előző hónap legjobbja? Szurkolóink szavazatai döntenek!

Wingo-bomba az MTK kapujában

Védőnk az 51. bajnokiján szerezte meg az első gólját. A lefújás után boldogan értékelt - VIDEÓ

„Zachariassen és Marquinhos lenyűgöző”

Dejan Sztankovics elégedetten értékelt az MTK Budapest elleni siker után.

Győztes örökrangadóval hangoltunk a Fiorentinára

34-szeres bajnok férfi labdarúgócsapatunk 6-1-re nyerte az MTK elleni örökrangadót idegenben.

Sztankovics: „Az első perctől koncentrálnunk kell”

Az MTK elleni találkozó előtt vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics beszélt várakozásairól.

„Két nagy klub találkozója lesz a szombati”

Kubatov Gábor és Deutsch Tamás tartottak közös sajtótájékoztatót az Örökrangadó előtt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin