2024. január 17.
Muhamed Besic: „Napról napra jobban érzem magam”
Bosnyák középpályásunk a keddi teszt eredménye alapján remek állapotban készül a tavaszi feladatokra.

Az OTP Bank Liga, a MOL Magyar Kupa és az UEFA Európa Konferencia Liga februári folytatására készülő férfi labdarúgócsapatunk hétfőtől Spanyolországban edzőtáborozik. Benidormban kiváló körülmények között, napsütéses időben gyakorolhatnak a csapattagok, köztük középpályásunk, Muhamed Besic is.

- Nagyon szép helyen vagyunk, remek pályákon és körülmények között készülhetünk. A hotel és az ellátás is minden igényt kielégítő. A mostaniak az első lépéseim a korábbi sérülésem után, úgy érzem, napról napra jobban érzem magam – kezdte a 47-szeres bosnyák válogatott labdarúgó. - Most szerintem az a legfontosabb, hogy a csapat jó erőállapotba kerüljön. Ehhez sokat kell futni, de valószínűleg a következő néhány napban előtérbe kerül a taktika, később pedig a felkészülés a legelső februári, Kisvárda elleni tétmérkőzésünkre. Az első lépés a futás és az erőnlét megszerzése, minden más utána következhet. Egy edzőtáborban van lehetőség az új játékosok beilleszkedésére is, itt mindenki el tudja sajátítani azokat a taktikai elképzeléseket, melyeket a vezetőedző szeretne begyakorolni.

Besic az őszi szezon jelentős részét kihagyni kényszerült a korábbi sérülése miatt, most azonban úgy tűnik, remek állapotnak örvend, a keddi futóteszteken ugyanis a két csoportra bontott együttes legjobb futóteljesítményét nyújtotta a yo-yo teszten.

- Így igaz, én voltam a legjobb! – mondta büszkén a Fradival eddig két magyar bajnoki címet, illetve egy-egy MK-t és Ligakupát nyert Besic. - Nem volt könnyű számomra az előző év, hiszen másodszorra szenvedtem súlyos sérülést, a legtöbb ember ilyenkor elgondolkodik azon, hogy egyáltalán folytassa-e a futballt. Én szeretném továbbra is a tőlem telhető legjobb teljesítményt nyújtani, és sok meccset játszani még. Most jól vagyok.

A megfelelő feltételek tehát adottak a minőségi munkához, ám a spanyolországi környezet Besicnek azért is különleges, mert az elmúlt években itt lelt új otthonra.

- Tíz éve jártam először Mallorcán, manapság pedig évek óta oda járok haza, sőt, valószínűleg ott is fogok majd egyszer megöregedni. Nagyon tetszik, hogy valahányszor megyünk, az ott élők 60-70 százalékával újra találkozunk. Gyönyörű hely, nagyon szeretem a kis hegyeket, a tenger közelségét, boldog vagyok ott – jelentette ki Muhamed Besic.

A Ferencváros január 26-ig készül külföldön, ebben az időszakban több felkészülési mérkőzés is szerepel a programban. A meccseket szurkolóink nem csak élőben követhetik majd, azok utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, 300 forintos díj megfizetése ellenében. Közvetítésünket már negyedórával a kezdőrúgás előtt megkezdjük a helyszínről, ekkor megtudhatják a legfrissebb híreket, illetve interjúkat és riportokat láthatnak a csapatot érintő legfontosabb történésekről. A meccseket három kamerával közvetítjük, így nem maradnak le semmiről, mivel a gólokat és a nagy helyzeteket is visszajátsszuk. Kommentátorunktól minden fontos információt megtudhat. A találkozó szünetében és a lefújás után pedig pályaszéli interjú formájában szakértőnket, illetve a mérkőzés főszereplőit is meghallgathatja. Közvetítésünkkel kapcsolatban ITT minden információt megtalál!

Cikkajánló

Örmény siker Szevikjan-gólpasszal

Szélsőnk Kazahsztán ellen lépett pályára.

Botka Endre: „Nincs nyomás a csapaton”

Védőnk az Izrael elleni találkozó előtt nyilatkozott.

VIDEÓ: „Van szakértő segítségem a bérleteladásban”

Két napig szurkolóink idén is labdarúgóink közreműködésével vehették vagy újíthatták meg bérletüket – VIDEÓ!

Vegye meg szezonbérletét, értékes ajándékokat nyerhet!

Vespa motor, népligeti edzéslátogatás, VIP Gold jegyek és bérletár visszatérítés is a nyeremények között.

Az MBH Bank támogatja a Fradi élményt

A „Fradi Élmény” program és a Groupama Aréna Skybox-szintek névadó szponzora lett a hitelintézet.

Ben Romdhane góljával győzött Tunézia

Myenty Abena 63 percet volt a pályán a Saint Vincent és a Grenadine-szigetek elleni vb-selejtezőn.

Antonín Panenka: „Élvezném, ha itt futballozhatnék”

A legendás labdarúgó exkluzív látogatást tett a Groupama Arénában.

Válogatott: vereség Írországban

Varga Barnabás kezdőként, Dibusz Dénes és Botka Endre csereként kapott szerepet a mérkőzésen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin