2021. október 24.
Peter Stöger: „Nem egyszerű erről a meccsről beszélnem”
Az MTK Budapest elleni 0-0-s döntetlent követően vezetőedzőnk sajtótájékoztatón értékelt.

Mint megírtuk, bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk vasárnap este vendéglátóként 0-0-s döntetlent ért el az MTK Budapest ellen az OTP Bank Liga 10. fordulójában. A Groupama Arénában rendezett mérkőzést követően együttesünk vezetőedzője, Peter Stöger sajtótájékoztatón értékelt.

- Nem egyszerű a mai mérkőzésről beszélnem, hiszen a meccs első 60-65 percében nem játszottunk elég türelmesen, nem mutattunk elég akarást, hogy győzelemmel fejezzük be a bajnokit. Az utolsó 20-25 percben már elégedett voltam a küzdőszellemmel, láttam a fiúkon, hogy nyerni szeretnének. Magam sem értem ezt a produkciót. Beszéltem a fiúkkal, elmondtam nekik, hogy ez a teljesítmény nem lesz elég ahhoz, hogy megnyerjük a bajnokságot. Csak a nevek alapján megfelelő kvalitással rendelkezünk, de ma nem mutattuk meg ezt, ezért csalódott vagyok. Nehéz periódusban vagyunk, de meg fogjuk oldani a problémáinkat – kezdte Peter Stöger, aki elmondta véleményét a szurkolók reakciójáról, a füttyszóról is. – Érthető, hogy a szurkolók csalódottak, mi is mindannyian azok vagyunk. Nem elég csak a nevek értéke és a játékosok kvalitása ahhoz, hogy megnyerjük a bajnokságot, munka nélkül ezt nem lehet megcsinálni. Ha a pályán nem dolgozunk eleget, nem fogjuk elérni a célunkat.

Vezetőedzőnk szerint nem egy nagy probléma van jelen a csapat életében, hanem több kisebb.

- Új játékosok érkeztek, megújult a keret, de szerintem emberi problémákat is meg kell oldanunk. Az elmúlt években három bajnoki címet nyert egymás után a csapat. Nem a motiváció hiányzik a játékosokból, de nem egyszerű elérni azt, hogy a negyedik is meglegyen zsinórban. A hajrában azt a játékot és taktikát játszottuk, amit szeretnénk látni, ha több beadásunk, több helyzetünk lett volna, gólt is szerezhettünk volna. Sok kicsi dolgon kell javítanunk, ez az edző dolga, de elhihetik nekem, hogy a szezon végén megnyerjük a bajnokságot.

Peter Stöger elmondta, hogy Botka Endre remélhetőleg két hét múlva visszatérhet, Ryan Mmaee viszont megsérült, ezért kellett lecserélni az első játékrészben. A tréner a sajtóesemény végén a fiatal szerb játékos, az eddig kevés játéklehetőséget kapó Zeljko Gavric helyzetéről is beszélt.

- Zeljko Gavric egy fiatal és nagyon tehetséges játékos. Nincs könnyű helyzetben jelenleg, nagyok az elvárások felé. Szeretném kivárni a megfelelő időpontot a bevetésével kapcsolatban. Éppen ezen a héten beszéltem vele erről, tisztában van a helyzetével. Vannak játékosok, akiknek időre van szüksége, de biztosak lehetnek benne, hogy sok percet kívánok neki adni.

Együttesünk legközelebb október 27-én, szerdán lép pályára, akkor a MOL Magyar Kupa 4. fordulójában az alacsonyabb osztályú Tököl vendége lesz.

Cikkajánló

Csak lesgólig jutottunk, döntetlen az örökrangadón

Férfi labdarúgócsapatunk 0-0-t játszott az MTK ellen az NB I 10. fordulójában.

„Eső? Ahhoz már hozzászoktam Norvégiában!”

Kristoffer Zachariassen közel volt az első bajnoki góljához, mégsem bánja, hogy még várnia kell rá – VIDEÓ!

Peter Stöger: „A látottak alapján mi voltunk a jobbak”

Vezetőedzőnk azt kapta, amire számított a Mezőkövesd elleni vasárnapi mérkőzésen.

Újabb fontos győzelem, ismét kapott gól nélkül

Listavezető férfi focicsapatunk az NB I-es tabellán ötödik Mezőkövesd otthonából is elhozta a három...

„Nem lehet kérdés, hogy milyen céllal lépünk pályára”

A Mezőkövesd elleni találkozó előtt vezetőedzőnk, Peter Stöger beszélt várakozásairól.

Elhunyt Rakonczay András

Emlékét örökké megőrizzük!

Mezőkövesden a Fradi-minibusz!

Karácsonyi termékekkel, hazai mezünkkel és számos szurkolói kiegészítővel várjuk a fradistákat!

Stöger: „Nem lehetek elégedett a teljesítménnyel”

A Real Betis elleni mérkőzés után Peter Stöger és Botka Endre értékelt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most