2020. november 5.
Rebrov: „Más szintű meccseket játszunk a BL-ben"
A Juventus elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés után Sergei Rebrov és Sigér Dávid értékelt.

Ahogy arról beszámoltunk, labdarúgócsapatunk 4-1-es vereséget szenvedett az olasz Juventus ellen a Puskás Arénában, a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában. A találkozó után Sergei Rebrov és Sigér Dávid válaszolt az újságírók kérdéseire.

Úgy gondolom, nehéz meccsen vagyunk túl. Az eredmény miatt kicsit szomorú vagyok, nem ezt érdemeltük. Jól dolgoztunk, az első félidőben a védekezés is remek volt. Mennünk kell tovább, vár ránk a következő mérkőzés - kezdte értékelését vezetőedzőnk, Sergei Rebrov.

Az újságírók kíváncsiak voltak, hogyan élte meg a mester az utolsó két bekapott gólt.

- Ugyanúgy csalódott vagyok az utolsó két bekapott gól miatt, mint voltam a Barcelona elleni meccset követően. Ha az ember ilyen szintű ellenfél ellen találkozik, előfordulnak a hibák. Próbáltunk játszani mind a két szélen, igyekeztünk beadásokkal a Juventus kapuja elé kerülni. Sokat kivett a játékosaimból ez az összecsapás, igazából az utolsó két bekapott gól miatt vagyok bosszús. Teljesen más szintű mérkőzéseket játszik itt a BL-ben a Fradi, mint a magyar bajnokságban. Ugyanez volt igaz, amikor a Dinamo Kijevnél dolgoztam. Az ukrán bajnokság is teljesen más szintű, mint a BL és ehhez a játékosok ott sem voltak hozzászokva. A középpályánk Sigérrel, Somáliával és Haratinnal rengeteget dolgozott, sokat futottak, természetes, hogy az utolsó negyedórára elfáradtak, ahogy a Barcelona ellen is - folytatta Rebrov.

Soha nem látott összetételben játszott a Fradi védelme, Rebrov szerint Cuadrado semlegesítése miatt kezdett Botka Endre a bal szélen.

Marcel Heister mostanában végig 90 perceket játszott. Cuadradóról tudtuk, hogy mennyire gyors játékos, az ő semlegesítése volt a célunk Botkával, aki remekül játszott baloldalon a Fehérvár elleni bajnokin Petrjak ellen. Emellett szem előtt kell tartanunk, hogy mennyire frissek a játékosaink ebben a megterhelő időszakban - mondta Sergei Rebrov.

Végezetül Rebrov elmondta a véleményét arról, hogy a csapat a Groupama Aréna helyett a Puskás Arénában játszhatott.

- A játékosaim úgy ültek az öltözőben, mintha döntőt veszítettek volna. Csalódottak voltak, hogy a nézőink előtt nem tudták kihozni magukból a maximumot. Remélem lesz még alkalmunk a jövőben ebben a stadionban játszani - zárta gondolatait vezetőedzőnk.

Középpályásunk, Sigér Dávid szerint több ilyen mérkőzésre lenne szüksége a csapatnak, ugyanis rengeteget tanulhat belőle együttesünk.

- Nagyon élveztem a játékot, úgy érzem, voltak szépen felépített támadásaink, és ezekkel nagy élmény volt eljutni az ellenfél kapujáig. Sok fejlődési lehetőség van az ilyen találkozókon. Érezhető volt, hogy egy magasabb szintű ellenféllel játszottunk. Elég, ha csak egy métert csúszik a védekezés, és ezt azonnal büntetik. Több ilyen meccsre lenne szükségünk, mert sokat lehet ezáltal fejlődni - mondta Sigér Dávid.

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin