2019. július 10.
Rebrov: „Nagyot küzdöttünk, köszönet a szurkolóknak”
Vezetőedzőnk örül, hogy megmutatták a játékosok, képesek ezen a szinten teljesíteni.

- A szezon elején járunk, és ha ezt nézzük, akkor úgy érzem, jó meccset játszottunk. Mindkét csapat kiválóan futballozott, de igyekezett megmenteni energiákat a visszavágóra. Most már sokkal több információnk van az ellenfélről, ennek örülök. Ahogy tudunk, elkezdünk felkészülni a visszavágóra. Köszönöm a játékosoknak, hogy kitették a szívüket a pályára, a szurkolóknak pedig a csodálatos buzdítást, ők is kellettek hozzá, hogy sikerrel tudjuk kezdeni a szezont - értékelt Rebrov.

A 2-1-es hazai győzelem azt jelenti, hogy van kapott gólunk, a találkozót követő sajtótájékoztatón arról kérdezték vezetőedzőnket, hogy ennek ellenére is elégedett-e az eredménnyel.

- Igen, elégedett vagyok, hiszen győztünk, persze nem jó a kapott gól, de az a legfontosabb, hogy a játékosok nagyon akartak, és tetszett az, amit mutattak a pályán. Nagy előny, hogy most már van videónk a játékukról, biztosan lesznek változások a visszavágóra náluk és nálunk is, de nekünk elsősorban magunkra kell figyelni, kielemezni a hibákat, és nagyon alaposan felkészülni a jövő heti meccsre.

Jól kezdtük az első félidőt, gólt is szereztünk, utána azonban kicsit visszaesett a játékunk, és gólt is kaptunk. Rebrov elárulta, mit kért a szünetben a játékosoktól, valamint az új igazolásokról is beszélt.

- Az első húsz perc tetszett, aztán picit kiengedtünk, voltak eladott labdák, és nem irányítottuk a játékot. Azt kértem, hogy próbáljunk meg ugyanúgy futballozni, mint a meccs elején. Ellenfelünk egymás után nyolcszor lett bajnok, szinte mindig ott volt a Bajnokok Ligája vagy az Európa Liga csoportkörében. Szerintem ez azt mutatja, hogy magas nívót képviselnek, és örülök, hogy megmutatták a játékosaim, hogy képesek teljesíteni ezen a szinten. Mindig vannak változások a keretben, ez szerintem normális. Petrjak és Gorriaran elment, de jöttek újak, és mindent megtettek ma a pályán. Igen, voltak hibák, de ez normális, az volt a fontos, hogy kitettek magukért, az első meccsen az új szezonban.

Össszefoglaló ITT!

Ferencváros–Ludogorec 2-1 (1-1)

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Dvali, Heister – Ihnatenko, Haratin (Sigér, 77.) – Tokmac Nguen (Varga R., 83.), Skvarka, Zubkov – Priskin (Lanzafame, 66.). Vezetőedző: Sergei Rebrov.

Ludogorec: Iliev – Ikoko, Terziev, Moti, Negyalkov – Biton (Marcelinho, 66.), Góralski (Badji, 77.), Gyakov – Lukoki (Intima, 83.), Swierczok, Tchibota. Vezetőedző: Sztojcso Sztoev.

Gólszerző: Tokmac (6.), Zubkov (65.), illetve Swierczok (31.)

Cikkajánló

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

Varga Barnabás a gólátlag-rangsor élén

72 ligát figyelembe véve támadónk rendelkezik a legjobb átlaggal a büntetők nélküli gólszerzést illetően.

FTC35: Dibusz Dénes elitklubba lépett

Kapusunk a jövőben komoly rekordokat dönthet meg a bajnoki címek tekintetében.

FTC 35: TOP10-ben Európában

Cikkünkben megvizsgáltuk, hogyan állunk a bajnoki címek számában az európai összevetésben.

FTC35: Ők vívták ki a 35. bajnoki címünket

13 játékosunk először ünnepelhet magyar bajnoki címet, de sok „trófeahalmozó” is van a keretben.

VIDEÓ: Így ünnepeltek a 35-szörös bajnokok

A Kisvárda elleni meccs után elindult a buli és az örömmámor a Groupama Arénában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin