2021. március 14.
Rebrov: „Nehéz a szurkolók nélkül pályára lépnünk”
Vezetőedzőnk a Paks elleni meccsről és a következő időszak programjáról is beszélt a vasárnapi bajnoki után.

Mint arról korábban beszámoltunk, magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk vasárnap a Groupama Arénában 5-2-re legyőzte a Paksi FC-t az NB I 26. fordulójában rendezett bajnoki mérkőzésen. A találkozót követően vezetőedzőnk, Sergei Rebrov értékelte a látottakat.

- Nagyon örülök annak, hogy gyorsan tudtunk reagálni a tizenegyes után. Az első félidő első 20-30 perce nehéz volt, de láttam a fiúkon a motivációt. Fontos három pontot szereztünk – kezdte a tréner, akitől ezt követően megkérdezték, hogy mitől lehetett motiváltabb a csapat. - Nagyon nehéz időszakot élünk meg, hiszen körülbelül egy éve szurkolók nélkül játszunk, bizonyos tekintetben pedig nem a futball az első a mindennapokban, több család is a koronavírussal küzd. Nehéz a szurkolók nélkül pályára lépnünk. A pontelőnyünknek köszönhetően néha talán idézőjelesen néhány pontveszteség is beleférhetett, ugyanakkor nagyon örülök, hogy a jelenlegi keretünkben 10 válogatott játékos is van.

Milyen munkát lehet végezni a válogatott szünetben, mik a tervei? Eddig hogyan értékelné a télen érkezett labdarúgók helyzetét, beilleszkedését? – hangoztak a következő újságírói kérdések.

- Örülök, hogy sok válogatott játékosunk van, viszont ez alapvetően megnehezíti a munkánkat, hiszen gyakorlatilag hat játékosunk marad, akikkel dolgozhatunk. Együtt fogunk majd edzeni az U19-es csapattal is – mondta Sergei Rebrov. - Remek, hogy a játékosoknak jut ideje a pihenésre is, most kicsit a családjaikkal is tudnak lenni, utána persze 100 százalékos erőbedobással készülünk majd a Budafokra. Ami az új játékosokat illeti, kell egy kis idő a beépüléshez, Samy Mmaee-n szerintem azt lehetett látni, hogy most magabiztosabban játszott, mint korábban.

Ellenfelünk büntetőből szerzett vezetést vasárnap, így az ellenünk megítélt büntetőkről, valamint Oleksandr Zubkov félidei lecseréléséről is kérdezték vezetőedzőnket.

- Sok büntetőt ítéltek ellenünk az elmúlt hetekben, nem jó, hogy öt meccs alatt ez ennyiszer előfordult, ezzel a helyzettel kezdenünk kell valamit. Oleksandr Zubkov a combját fájlalta, remélhetőleg nem súlyos a sérülése, ám ez pontosabban majd csak a következő napokban fog kiderülni. Örülök annak, hogy sok helyzetet sikerült a Paks ellen kialakítanunk, mindent megtettünk, hogy gólra váltsuk a lehetőségeinket.

Az OTP Bank Liga küzdelmei mától átmenetileg szünetelnek a válogatottak szereplése miatt, együttesünk legközelebb április 3-án lép pályára a Budafoki MTE otthonában.

Cikkajánló

Öten is betaláltak a Paks legyőzése alkalmával

Egy korán bekapott gól után Laidouni, Uzuni, Mak, Boli és Baturina góljával fordítottunk, 5-2-re győztünk.

„Az anyám!”: Dibusz és az FTC ajándéka Bodrogi Gyulának

A Nemzet Színésze nemrég ünnepelte 90. születésnapját, klubunk pedig emlékezetes ajándékkal lepte meg – VIDEÓ!

Botka Varga Barnabásnak adott tippeket, de megfogadta?

Focistáink ismét fát ültettek a Budakeszi Vadasparkban, ahol Dibusz Dénes kisfia ismét ellopta a showt – VIDEÓ

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

A sajtó munkatársai május 2., csütörtök 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a vasárnapi bajnokira.

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin