2021. január 13.
Redzic Damir: „Innen csak felfelé szeretnék menni!”
17 éves játékosunk az Algercias elleni felkészülési mérkőzésen talált be először felnőttcsapatunk színeiben.

Redzic Damir alig hét perccel azt követően, hogy pályára lépett férfi labdarúgócsapatunk szerdai, Algeciras elleni, marbellai edzőmérkőzésén, máris betalált, ezzel 1-1-es állásnál visszaszerezte az előnyt a végül 3-1-re nyerő Ferencváros javára. A gól értékét csak növeli, hogy a 17 éves középpályás először volt eredményes a Fradi felnőttcsapatában.

- Ez volt az első gólom a felnőttcsapat színeiben, nagyon örülök neki. Vécsei Bálint passza után befelé cseleztem, majd sikerült a hosszúba elrúgnom a labdát, nagyon jó érzés volt, amikor láttam, hogy bement, és az is, hogy utána mindenki gratulált. Ráadásul pont itt, az edzőtáborban sikerült… Innen csak felfelé szeretnék menni! – jelentette ki a fiatal futballista, amikor a lefújás után kérdeztük.

Redzic Damir alapvetően a harmadosztályban szereplő FTC II-t erősíti, ám az őszi teljesítményének köszönhetően több más kortársával együtt kiérdemelte a lehetőséget, hogy Sergei Rebrov meghívja a felnőttek spanyolországi edzőtáborába, és együtt készüljön a BL-csoportkört megjárt kerettel.

- Nagyon jól érzem itt magam - mondta az edzőtáborral kapcsolatban. - Profikkal vagyok körülvéve, jó, hogy testközelből is megtapasztalhatom, hogyan gyakorol a csapat az edzéseken, illetve hogyan készül a meccsekre. Mindenben támogatnak a csapattársak, boldog vagyok, hogy itt lehetek.

A spanyol harmadik ligás Algercias elleni felkészülési mérkőzés volt az FTC harmadik felkészülési mérkőzése a január 5-e óta tartó spanyolországi edzőtáborban: korábban 4-0-ra vertük a spanyol negyedosztályú Alhaurín de la Torre együttesét, illetve 1-0-ra győztük le Észtország válogatottját.

Cikkajánló

Megvan a harmadik győzelem Marbellán

Mak, Redzic és Uzuni gólja hozta a harmadik edzőtábori sikert.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

Leandro: „Az alázat hozta meg a sikert”

Pályaedzőnk a ZTE elleni győzelem után értékelt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin