2023. október 27.
Retronap a derbi jegyében
Bánki Józseffel, Szűcs Mihállyal, Mucha Józseffel és Dzurják Józseffel is találkozhatnak a derbi előtt.

Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk október 29-én, vasárnap 18.00-tól az Újpest együttesét fogadja a Groupama Arénában az OTP Bank Liga 11. fordulójában. Ahogy azt szurkolóink már megszokhatták, ezúttal is meccsnapi programokkal készülünk.

A derbi napján négy legendánkkal találkozhatnak. A B2-es szektornál Bánki Józseffel és Szűcs Mihállyal, míg a C5-ös szektornál egy 30 perces beszélgetés keretén belül Mucha Józsefet és Dzurják Józsefet ismerhetik meg. A közönségtalálkozó 17 órától 17.30-ig tart. Megcsodálhatják a Retro Múzeum kitelepülését, mely a régi idők hangulatát hozza a helyszínre, ahol olyan édességeket is megkóstolhatnak, mint a limó, a kakasnyalóka, kojaknyalóka, turbórágó vagy épp a pillecukor. Ezen felül a Bogár klub jóvoltából nyolc oldtimer autót is bemutatunk majd a helyszínen.

A retro videójáték sarokban szurkolóink három videójátékon élhetik át a régi játékok hangulatát. A játékopciók között sok egyéb választási lehetőség mellett, ott lesz a klasszikusnak mondható Tetris, a Pac-Man és a Super Mario is. A Fortepan fotóbemutatóval fekete-fehér képeken próbáljuk meg átadni a régi idők varázsát.

Fradi-kvízünk keretében tíz, a klubhoz és annak történelméhez kapcsolódó kérdésre kell válaszolnia szurkolóinknak. A retro Fradi-kvízt kitöltő - 18 évnél idősebb - szurkolók számára lehetőséget kínálunk a szerencsekerekünkön történő pörgetésre, valamint köztük sorsolás útján gazdára talál majd a Szerencsejáték Zrt. által felajánlott ajándékcsomag is. DJ Náksi ezúttal a pálya mellől szórakoztatja majd drukkereinket, természetesen a régi idők klasszikusaival.

A Groupama Biztosító Zrt. standjánál elsajátíthatják az újraélesztési technikák alapjait. A Dreher bandázónában nyereményjátékkal, valamint a flipper kipróbálásával várjuk az érdeklődőket. A FujiFilm fotósarokban polaroid képeket készíthetnek, míg a Zwack Múzeum kitelepülésénél egy mobilmúzeum kerül megalkotásra, valamint a standnál kitöltött kvíz után nyereményekben részesülhetnek szurkolóink. A mérkőzésre külön retro menüvel is kedveskedünk szurkolóink számára.

Állandó programelemeink közül ezúttal is megcsodálhatják a Fradi Kamiont, de a helyszínen ott lesz a Fradi-minibusz is. Megtekinthetik freestyle-bemutatónkat, de biliárdfocival, arcfestővel, Penny kitelepüléssel és lövőerőmérővel is várjuk drukkereinket.

A találkozó előtt lesz pólóágyú és hangerőmérő, míg a szünetben a gyepen freestyle show, a lelátón pedig  KissCam és DanceCam várható.

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az FTC hazai bajnoki mérkőzéseire online, a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztáraiban (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 09.00-13.00, meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V.: zárva - kivéve meccsnapon). Vegye meg belépőjét az Újpest és a Fehérvár ellen, a Mezőkövesd elleni meccsre szólót ajándékba adjuk! Akciónk részleteiért kattintson IDE!

Cikkajánló

Így repült a virtuális sas a bajnokavatón

Megmutatjuk, hogy a hétvégi derbin – Igor helyett – hogyan repült egy virtuális sas a stadionban.

Számokban a bajnoki szezon Fradi-legjei

Varga lett a gólkirály, Abu Fani gólpasszokban volt legyőzhetetlen, idegenben mi lőttük a legtöbb gólt.

Köszönünk mindent!

Henry Wingo, Samy Mmaee, Muhamed Besic és Lisztes Krisztián is távozik labdarúgócsapatunktól.

„Megyünk tovább, mennek tovább, én is megyek tovább”

A derbi-sikerrel felvezetett bajnoki fiesztán Varga Barnabás, Lisztes Krisztián és Tóth Alex értékelt –VIDEÓ!

Indul a licit a dedikált győztes meccslabdákért

A meccslabdák megvásárlásával az Albert Alapítványt támogathatja.

"Szerintem most már tudok majd aludni"

Az Újpest elleni győzelem után megbízott vezetőedzőnk, Leandro de Almeida értékelt.

Derbi-győzelemmel zártuk a szezont!

Marquinhos és Lisztes góljával 2-0-ra nyertünk az Újpest elleni szezonzárón.

Skotner Zoltán kapta a Dr. Fenyvesi Máté-díjat

U15-ös labdarúgócsapatunk játékosa kiemelkedő teljesítményével érdemelte ki az elismerést.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin