2022. július 22.
Slovan–FTC: jegyinformációk az idegenbeli meccsre
Szurkolóink vouchert vásárolhatnak, ezt válthatják majd belépőjegyre.

Magyar bajnok és kupagyőztes férfi labdarúgócsapatunk 2022. július 27-én, szerdán 20.30-tól a pozsonyi Slovan vendégeként lép pályára az UEFA Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának visszavágóján. Az első mérkőzést a szlovák bajnokcsapat nyerte 2-1-re. Pénteken megkezdődött a vendégszektorba szóló utalványok értékesítése!

Szurkolóink 6.300 forintos áron vásárolhatják meg a vouchereket a meccsjegy.fradi.hu-n és a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00, meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V.: zárva). Ezeket az utalványokat a pozsonyi pályaudvar szabadtéri füves parkolójában a Fradi Biztonsági Szolgálat munkatársainál válthatja be. A mérkőzés vendékszektorába szóló voucherrel rendelkező, gépjárművel érkező szurkolóink 17.00-18.00 között érkezzenek meg a pozsonyi pályaudvar szabadtéri füves parkolójába! A jegyre váltáshoz a kinyomtatott voucher, a szurkolói kártya és egy arcképes igazolvány lesz szükséges!

Felhívjunk drukkereink figyelmét, hogy a beváltás után se dobják el voucherjeiket, ugyanis  belépőjegy és a voucher EGYÜTT érvényesek, melyek szükségesek a stadionba való bejutáshoz.

Szurkolóinkat a pozsonyi pályaudvarról a helyi szervezők által biztosított különbuszokkal szállítják a vendégszektorhoz, majd a mérkőzés végeztével ugyancsak ide fuvarozzák vissza. Ezért az egyénileg/autóval érkező, vendégszektorba szóló voucherrel rendelkező drukkereinket is arra kérjük, hogy parkoljanak a pozsonyi pályaudvar szabadtéri füves parkolójában. Itt biztonságban tudhatják gépjárművüket a mérkőzés idejére, így biztonságos körülmények között érkezhetnek a meccsre, majd távozhatnak a találkozóról.

Szurkolói információk

Felhívjuk minden jegyvásárló szurkolónk figyelmét, hogy a mérkőzésen, a stadion közvetlen környezetében kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, és erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető! A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot nem vihet be a stadionba. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az ellenfelet, az ellenfél szurkolóit, a bírókat, játékvezetőket nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja, még akkor is, ha az magyar nyelven történt.

Az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t) szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust, feliratot ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja a szervezet. Kérjük, hogy senki ne üljön fel semmilyen provokációnak és képviselje a klubot és Magyarországot példamutatóan, sportszerűen és higgadtan, ahogy azt egyébként az elmúlt esztendőkben az FTC szurkolói minden esetben tették itthon és külföldön!

Cikkajánló

VIDEÓ: Így készült a történelmi csapatfotó!

Tessék mosolyogni! Férfi labdarúgócsapatunk téli szünet előtti csapatfotózásán járt a Fradi TV stábja – VIDEÓ!

Töltse le labdarúgóink legújabb csapatfotóját!

Varázsolja zöld-fehérbe telefonját, monitorját a történelmi UEL-szereplést elért együttesünk csapatfotójával!

Csapatfotózás és Fair Play-díjazottjaink a Fradi TV-ben

Keddi adásunkban megismerhetik a Fradi Fair Play kategóriák idei győzteseit.

55 éve nyerte meg az Aranylabdát a Császár

Albert Flórián 55 éve, 1967. december 4-én vált hivatalosan is aranylabdássá.

122 éve a hazáért, a kerületért

Koszorút helyeztünk el a Bakáts téren az FTC labdarúgó szakosztály megalapításának évfordulója alkalmából.

Találkozzon labdarúgóinkkal, ünnepeljünk együtt!

Fradi Ünnep december 11-én, vasárnap a Groupama Arénánál – rengeteg élménnyel várjuk!

Szerződést bontottunk Csontos Dominikkel

A fiatal hátvéd az elmúlt fél szezont kölcsönben az NB II-es Soroksárnál töltötte.

Aissa Laidouni emlékezetes világbajnoksága

Középpályásunk, a Katart megjárt Aissa Laidouni januárban csatlakozik újra az FTC keretéhez.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin