2023. február 28.
Szavazzon a hónap játékosára, nyerjen páros VIP-belépőt
Ön dönt! A honapjatekosa.fradi.hu oldalon lehet szavazni az elmúlt hónap legjobb FTC labdarúgójára.

A HSA Hónap Játékosa díjat az a férfi labdarúgónk kapja, akire a legtöbb szurkolónk szavaz a honapjatekosa.fradi.hu oldalon! Bárkire lehet voksolni, kapusra, hátvédre, középpályásra, vagy csatárra, kezdőjátékosra, esetleg cserére, a lényeg, hogy az adott hónapban az illető legalább 45 percet a pályán töltött és teljesítményével hozzájárult a csapat sikeréhez, sikereihez.

A szavazást minden olyan hónapban (pontosabban az azt követő hónap elején) megtartjuk, amikor labdarúgócsapatunk tétmérkőzést játszik. Megéri szavazni, mert a voksolók között értékes nyereményt sorsolunk ki, a fődíj páros VIP belépő valamelyik hazai bajnoki mérkőzésünkre.

Szurkolóink – első alkalommal - március 1., szerdától március 3-án, pénteken 12.00 óráig szavazhatnak február hónap legjobb játékosára a honapjatekosa.fradi.hu oldalon. Egy adott hónapban azokra a mezőnyjátékosokra, kapusokra lehet szavazni, akik legalább 45 percet a pályán töltöttek. (Abban a hónapban, amikor a soron következő hazai bajnoki nem esik a hónap elejére, természetesen több idő jut majd a szavazásra!)

A HSA Hónap Játékosa díj támogatója a HSA Group. A cégcsoport több, mint 20 éve Kelet-Magyarország szakértője fizikai- és szellemi munkaerő-kölcsönzésben, magasan kvalifikált munkaerő toborzásban és vezető-kiválasztásban, országosan 16 irodát üzemeltetve.

Mint ismert, februárban összesen négy bajnokit játszottak férfi labdarúgóink. Hazai pályán 3-1-es győzelmet arattunk az ősi rivális Újpest ellen, majd előbb 0-0-s döntetlent játszottunk a Kisvárda vendégeként, aztán hazai pályán 1-1-re végeztünk a tabella második helyén álló Kecskeméttel, végül Ryan Mmaee duplájával az elmúlt hétvégén 2-0-s győzelmet arattunk a DVSC-vel szemben. Szurkolóink tehát e négy találkozó alapján dönthetnek, kit tartanak a február hónap legjobbjának.

Érdemes tehát szavazni, hiszen értékes nyereménnyel is készülünk. Szavazzon, döntse el, hogy ön szerint ki volt februárban az FTC legjobbja, és nyerjen páros VIP Gold belépőjegyet egy hazai bajnoki mérkőzésünkre. Az előző hónap legjobbját mindig az új hónap első hazai bajnokiján díjazzuk közvetlenül a kezdő sípszó előtt, vagyis most már március 3-án, pénteken este, a Mezőkövesd elleni bajnoki előtt. Szavazás ITT!

A HSA Hónap Játékosa díj játékszabályzatát ITT, míg adatkezelési tajékoztatóját ITT találja.

Már kaphatók a jegyek futballcsapatunk következő két hazai mérkőzésére! Bajnokcsapatunk március 3-án, pénteken 20.15-től a Mezőkövesdet, majd március 12-én, vasárnap 18.15-től a Puskás Akadémiát fogadja a Groupama Arénában. Jegyvásárlás ITT!

Továbbra is zajlik a bajnoki bérletek értékesítése. Részletek ITT!

Vegye meg jegyét a március 16-án, a Puskás Arénában megrendezésre kerülő UEL-nyolcaddöntő visszavágóra. Részletek ITT!

Cikkajánló

Magyarok a pályán

Labdarúgócsapatunk magyar játékosai idén is sokat tettek a közösbe.

Zajlik a licit az Újpest elleni dedikált meccslabdákra

Lisztes Krisztián labdája 60 ezer forintnál tart.

Varga Barnabás, a mesterlövész

Labdarúgócsapatunk támadója első ferencvárosi idényében gólkirály lett az NB I-ben.

HSA Hónap Játékosa: május legjobbját keressük!

Szavazzon ön is, értékes nyeremények várják!

RangAdó-díjátadó: Varga Barnabás duplázott

Csatárunk az NB I gólkirálya és legjobb játékosa lett.

Így repült a virtuális sas a bajnokavatón

Megmutatjuk, hogy a hétvégi derbin – Igor helyett – hogyan repült egy virtuális sas a stadionban.

Számokban a bajnoki szezon Fradi-legjei

Varga lett a gólkirály, Abu Fani gólpasszokban volt legyőzhetetlen, idegenben mi lőttük a legtöbb gólt.

Köszönünk mindent!

Henry Wingo, Samy Mmaee, Muhamed Besic és Lisztes Krisztián is távozik labdarúgócsapatunktól.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin