2024. február 3.
Sztankovics: „Akár 50 gólt is szívesen látnék tőlük…”
Vezetőedzőnk szerint a pontrúgások utáni szituációkra a jövőben jobban kell figyelni.

Mint megírtuk, magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk szombaton 3-1-re nyert a Kisvárda-Master Good vendégeként, így győzelemmel kezdte meg szereplését az OTP Bank Liga tavaszi idényében. A 18. fordulóban lejátszott mérkőzést követően vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics sajtótájékoztatón értékelt.

- Ez volt az első mérkőzésünk, megkezdtük a bajnokság második szakaszát, ráadásul három pontot szereztünk, ami jó eredmény. Az első 15-20 percben kicsit be volt húzva nálunk a fék, sok helyzetet hagytunk ki, utána viszont magunkra találtunk, megszereztük a vezetést, illetve Pesics révén tovább növelhettük volna az előnyünket. Sajnálatos a második félidőben szögletből kapott gól, nem szeretek rögzített helyzetből gólt kapni. Az ilyen szituációkra a jövőben jobban kell figyelnünk – kezdte a szerb tréner. - Szeretnék köszönetet mondani a Kisvárdának, egyben gratulálni is az ellenfélnek, valamint a kisvárdaiak vezetőedzőjének is. Ez volt az első meccsünk februárban, de még jónéhány találkozó vár ránk. Örülök, hogy Loncar és Habib Maiga az elejétől kezdve a pályán volt, de boldog vagyok, hogy a sérülése után újra becserélhettem Varga Barnabást, valamint bemutatkozhatott Kenan Kodro és Edgar Szevikjan is.

Mit profitálhat a Ferencváros Kodro és Szevikjan érkezéséből, valamint Varga Barnabás visszatéréséből? – következett az újságírói kérdés.

- Remélhetőleg sok gólt, ám az biztos, hogy több rotációs lehetőséget is jelent az ő érkezésük – vágta rá Dejan Sztankovics. - Habár három csatárról beszélünk, mindhárom játékos különböző stílust képvisel. Eredményes szereplést várok tőlük, hiszen szükségünk is van sok gólra. Akár 50 gólt is szívesen látnék tőlük, hiszen ahhoz, hogy megnyerjük a kupát, a bajnokságot és helyt álljunk a nemzetközi porondon is, szükség lesz jó teljesítményekre.

Folytatás a 19. játéknappal, február 6-án, kedden 20.00-tól az MTK Budapest lesz az ellenfelünk. Jegyek kaphatók online a meccsjegy.fradi.hu-n, valamint személyesen a Groupama Aréna jegypénztáraiban!

Biztosítsa be helyét a Groupama Arénában, vegyen bérletet!

A tavaszi idényre érvényes bajnoki bérletét megvásárolhatja online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, illetve személyesen, a Groupama Aréna jegypénztáraiban is. A pénztár általános nyitvatartása a következő: K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V-H.: zárva, kivéve mérkőzésnapokon. A bérletvásárlás elengedhetetlen feltétele a Fradi szurkolói kártya megléte! A Ferencváros férfi labdarúgócsapatára nyolc hazai rendezésű bajnoki vár 2024 tavaszán, sorrendben az MTK Budapest, a DVTK, a Kecskemét, a Puskás Akadémia, a Paksi FC, a Kisvárda, a DVSC és az Újpest látogat majd a Groupama Arénába.

Cikkajánló

Városnézés: Edgar Szevikjant ámulatba ejtette Budapest

Városnézésre vittük örmény válogatott labdarúgónkat, Edgar Szevikjant, aki karrierjéről is mesélt - VIDEÓ!

Bérletesek Napja két napon át - dupla kedvezményekkel!

Előbb a Fradi Shopban, majd online, a shop.fradi.hu-n tartjuk meg kedvezményes napunkat.

FTC-DVSC: várja a Fradi Kamion

A Debrecen elleni bajnoki előtt drukkereink 15.30 és 18.30 között megcsodálhatják országjáró járművünket.

Indul a jegyértékesítés a DVTK elleni bajnokira

Május 11-én, szombaton 19.30-tól lépünk pályára a DVTK otthonában a bajnokság 32. fordulójában.

Jó hangulatú csapatfotózáson vettek részt labdarúgóink

Csütörtök délelőtt csapatfotózásra érkeztek labdarúgóink a Groupama Arénába.

Labdagyűjtési akció a DVSC elleni meccsnapon

Az FTC a Providenttel és az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen segít a rászoruló családoknak.

Válogatott labdarúgóinktól vehetik meg bérletüket

Dibusz Dénes és Kristoffer Zachariassen, illetve Varga Barnabás és Botka Endre segédkezik a bérletárusításnál.

MMK-döntő: pénteken indul a jegyértékesítés

Május 3-án, pénteken 10.00 órától tud belépőt venni a Paks elleni MOL Magyar Kupa-döntőre.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin