2023. december 9.
Sztankovics: „Néhány helyen biztosan változtatni fogok”
Labdarúgócsapatunk vezetőedzője szerint vasárnapi ellenfelünk, a Paks jól szervezett csapat.

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk december 10-én, vasárnap 18.00-tól a Paksi FC vendégeként folytatja szereplését az OTP Bank Liga 16. fordulójában. Jelenleg  a Paks a listavezető, ám lemaradásunk csupán egy pont a második helyen. A mérkőzés előtt vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait.

- Fontos és nehéz mérkőzés vár ránk, ahol az első helyezett találkozik a másodikkal. Minőségi játékosok lépnek pályára mindkét oldalon, és mivel nagy a tét, sok feszültségre lehet számítani. Korábban is több, hasonlóan éles meccset játszottunk, mint ami vasárnap vár ránk. Fontos lesz, hogy szenvedéllyel játszunk, és az elejétől a végéig koncentráljunk, mert a Paks nagyon jó ellenfél, egy jól szervezett csapat – jelentette ki a tréner. - Néhány helyen biztosan változtatni fogok az előző mérkőzés kezdőcsapatához képest, hiszen még három fontos mérkőzésünk lesz, ilyenkor pedig kulcsszerepe van a rotációnak is. Készen állunk a mérkőzésre!

Együttesünk a paksi bajnoki után jövő csütörtökön a Fiorentinát fogadja az UEFA Európa Konferencia Liga csoportkörének utolsó fordulójában, majd december 17-én, vasárnap 16.00-tól a ZTE FC-t látja vendégül a bajnokságban. Az év utolsó hazai meccsére jegyek kaphatóak online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, illetve személyesen, a Groupama Aréna jegypénztáraiban is. A pénztár általános nyitvatartása: K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V-H.: zárva, kivéve mérkőzésnapokon. A jegyvásárlás elengedhetetlen feltétele a Fradi szurkolói kártya megléte!

Töltse a tavaszt is velünk a lelátón!

December 1-jén megkezdtük a következő szezonra érvényes bajnoki bérletek értékesítését. A Ferencvárosra nyolc hazai rendezésű bajnoki vár 2024 tavaszán, sorrendben az MTK Budapest, a DVTK, a Kecskemét, a Puskás Akadémia, a Paksi FC, a Kisvárda, a DVSC és az Újpest látogat majd a Groupama Arénába. Aki megújítja eddigi bérletét, vagy új bérletet vált, már most bebiztosítja a helyét ezekre a találkozókra, ezzel pedig 10 százalékkal olcsóbban jut be a stadionba, mintha egyenként vásárolna belépőt. Mindemellett akik még a következő napokban gondoskodnak a 2024-es tavaszi bérletükről, ingyen tekinthetik meg a december 17-i, ZTE FC elleni szezonzárót! További részletekért kattintson IDE!

Cikkajánló

Ki volt a szezon legjobb Fradi-futballistája?

Szurkolóink dönthetik el szavazással, ki volt férfi labdarúgócsapatunk legjobbja az elmúlt idényben.

Válogatott napok: íme, az FTC-játékosok programja

Vb-selejtezők és felkészülési mérkőzések is várnak futballistáinkra.

„Fontos volt, hogy tiszta fejjel menjek az Eb-re”

Varga Barnabás azt is elmondta, miben fejlődött a legtöbbet, mióta a Fradihoz igazolt – VIDEÓ!

Továbbra is a Fradiban a gólkirály

Szerződést hosszabbítottunk magyar válogatott támadónkkal, Varga Barnabással.

Abu Fani az FTC és az NB I legértékesebb játékosa

A Transfermarkt szerint Mohammed Abu Fani értéke az ötszörösére nőtt, amióta a Fradihoz igazolt.

Fantasztikus show-val ünnepeltük a 35. bajnoki címet

Aki ott volt, soha nem felejti mekkora partival zártuk le a 2023-2024-es sikeres bajnoki idényt – VIDEÓ!

Magyarok a pályán

Labdarúgócsapatunk magyar játékosai idén is sokat tettek a közösbe.

Varga Barnabás, a mesterlövész

Labdarúgócsapatunk támadója első ferencvárosi idényében gólkirály lett az NB I-ben.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin