2024. május 15.
Szurkolói információk a szezonzáró derbire
A derbi napján, május 19-én, vasárnap több korlátozásra számíthatnak a mérkőzésre érkező szurkolók.

Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk május 19-én, vasárnap 20.15-től az Újpest együttesét fogadja a Groupama Arénában a szezonzáró bajnokavatón. A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük drukkereinket, érkezzenek időben a találkozóra!

Felhívjuk a mérkőzésre érkező szurkolók figyelmét, hogy már a találkozót megelőző napon, május 18-án, szombaton 20.00-tól korlátozásokra kell számítani május 19. vasárnap éjfélig. Ebben az idősávban tilos lesz megállni a Nagyvárad téren az Egyesített Szent István – Szent László kórház előtt lévő U alakú parkolóban, az Albert Flórián út mindkét oldalán a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között, a Vágóhíd utca mindkét oldalán az Üllői út és a Mester utca között, a Bláthy Ottó utca mindkét oldalán az Üllői út és az Elnök között, a Fék utca mindkét oldalán a Gyáli úti felüljáró és a Lenkei János utca között, az Üllői úton a Könyves Kálmán körút kereszteződésétől a Nagyvárad tér irányába, valamint a az Üllői úti felüljáró szervizút mindkét oldalán és a felüljáró alatt területen.

Emellett május 19., vasárnap reggel 08.00-tól május 19., vasárnap éjfélig a Temesvári utca mindkét oldalán a Csányi László utca és az Árpád út között, valamint a Csányi László utca 22. előtt lévő parkoló területén.

Továbbá a mérkőzés napján, május 19-én, vasárnap 17.00-tól éjfélig szakaszosan és időszakosan lezárásra kerül a Temesvári utca a Bocskai utca ás az Árpád út között, a Könyves Kálmán körút az Elnök utca és a Mester utca között, az Üllői út a Korányi Sándor utca és az Ecseri út között, a Vágóhíd utca a Soroksári út és az Üllői út között, az Albert Flórián út a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között, a Haller utca az Üllői út és a Mester utca között, az Üllői úti felüljáró melletti szervizút mindkét oldalán a Könyves Kálmán körút és a Nagyvárad tér között, a Mester utca a Haller utca és a Vágóhíd utca között, valamint az Orczy út az Üllői út és az Elnök utca között.

A mérkőzés napján időszakosan több alkalommal, több ponton is fennakadásra kell számítani, ezt kérjük, feltétlenül vegyék figyelembe az érkezés időpontjának megválasztásakor! Szurkolóink még az MVM Dome parkolóját vehetik igénybe, jegyet IDE kattintva tudnak vásárolni.

Férfi labdarúgás,
OTP Bank Liga, 33. forduló

FTC – Újpest
Budapest, Groupama Aréna
2024. május 19. vasárnap, 20:15

Cikkajánló

RangAdó-díjátadó: Varga Barnabás duplázott

Csatárunk az NB I gólkirálya és legjobb játékosa lett.

Így repült a virtuális sas a bajnokavatón

Megmutatjuk, hogy a hétvégi derbin – Igor helyett – hogyan repült egy virtuális sas a stadionban.

Számokban a bajnoki szezon Fradi-legjei

Varga lett a gólkirály, Abu Fani gólpasszokban volt legyőzhetetlen, idegenben mi lőttük a legtöbb gólt.

Köszönünk mindent!

Henry Wingo, Samy Mmaee, Muhamed Besic és Lisztes Krisztián is távozik labdarúgócsapatunktól.

„Megyünk tovább, mennek tovább, én is megyek tovább”

A derbi-sikerrel felvezetett bajnoki fiesztán Varga Barnabás, Lisztes Krisztián és Tóth Alex értékelt –VIDEÓ!

Indul a licit a dedikált győztes meccslabdákért

A meccslabdák megvásárlásával az Albert Alapítványt támogathatja.

"Szerintem most már tudok majd aludni"

Az Újpest elleni győzelem után megbízott vezetőedzőnk, Leandro de Almeida értékelt.

Derbi-győzelemmel zártuk a szezont!

Marquinhos és Lisztes góljával 2-0-ra nyertünk az Újpest elleni szezonzárón.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin