2020. május 9.
Válogatott védőnk és a sztárséf is a Hősöknek főzött
A „Hősöknek főzünk!” akciójában ezúttal Botka Endre és Wolf András főzött a Szent László Kórháznak! – VIDEÓ!

A „Hősöknek főzünk!” akció keretein belül áprilisban minden nap meleg ebédet és tízórai péksüteményeket szállítottunk a Groupama Aréna konyhájából a Szent László Kórház dolgozói számára.

Kezdeményezésünkben május 1-től további két héten keresztül hétköznaponként – kérésükre - már 150 adagot, hétvégéken és ünnepnapokon pedig 110 adagot biztosítunk az egészségügyi dolgozóknak. A jótékonysági akcióhoz ezúttal csatlakozott válogatott labdarúgónk, Botka Endre is, aki édes-savanyú csirkét főzött. Az ételt pénteken Wolf András sztárséf, majd kollégái is elkészítették 150 adagban, majd kiszállították az egészségügyi dolgozóknak.

Az akcióhoz csatlakozott a Groupama Biztosító, mely az ételek és a hozzávalók finanszírozásában segít a második szakaszban. Stadionunk cateringes partnere, az Eventrend Group dolgozói az ebédet készítik és juttatják el a kórházba, a Pek-Snack Kft. pedig a tízórai étkezéseket segíti termékeivel, míg május 1-től csatlakozott az akcióhoz az Eisberg Hungary Kft. is, akik friss salátákkal egészítik ki az étkezéseket.



A Lagardère Sports Hungary Kft. és a Ferencvárosi Torna Club nagyra becsülik azokat az egészségügyi dolgozókat, akik ezekben az időkben is emberfeletti módon küzdenek mindannyiunkért a koronavírus-járvány elleni harcban. Hiszünk abban, hogy ezekben az időkben az összefogás a legfontosabb, így ezzel az akcióval továbbra is szeretnénk támogatni a kórházi dolgozók példamutató odaadással végzett munkáját.

Márciusban az FTC vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az első csapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai 15 millió forintot ajánlottak fel a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

Ehhez a kezdeményezéshez később csatlakoztak az FTC jégkorong-, kézilabda- és vízilabda-szakosztályainak vezetői, szakemberei, sportolói, valamint munkatársai, akik 5-5-5 millió forintot, együtt tehát 15 millió forintot ajánlottak fel a koronavírus-veszély elleni küzdelem megsegítésére az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.

A Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. és munkatársai pedig 10 millió forintot utaltak át a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

Cikkajánló

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin