2023. május 4.
„Várom, hogy mielőbb bebiztosítsuk a bajnoki címet!”
Holland hátvédünk, Mats Knoester remekül érzi magát a Ferencvárosnál, ahol első felnőtt aranyérmét nyerheti.

Bajnoki listavezető férfi labdarúgócsapatunk május 6-án, szombaton 19.45-től a Kisvárda Master Good együttesét fogadja az OTP Bank Liga 30. fordulójában. Nem kizárt, hogy már bajnokként léphetünk pályára, de az is elképzelhető, hogy szombat este dől el az aranyérem sorsa. Az FTC újabb címvédése a holland hátvéd, Mats Knoester számára még különlegesebb volna, védőnk ugyanis felnőttként még sosem volt bajnok.

- Hogy tetszett az idegenbeli derbi hangulata?

- Hallottuk, hogy nagyon készülnek a szurkolók a derbire, vártuk már, hogy újra sok drukker előtt léphessünk pályára. Remek hangulat uralkodott a stadionban, az pedig még különlegesebbé teszi az élményt, hogy sikerült megnyernünk a meccset. Köszönettel tartozunk a szurkolóinknak, hogy ezúttal is nagy létszámban kísértek el minket.

A hétfői volt Mats Knoester magyarországi pályafutásának második derbije

- Az Újpest legyőzése után 9 pontra növelte az előnyét a Ferencváros, így már a héten bajnokok lehetünk. Így lesz?

- Tudjuk, hogy amennyiben a Kecskemét kikap pénteken, már aznap bajnokok lehetünk, de azzal is tisztában vagyunk, hogy a szombati győzelmünk esetén az ellenfél eredményétől függetlenül is bebiztosíthatnánk az elsőségünket. Figyelni fogjuk a Kecskemét pénteki mérkőzését, de bárhogy is alakul, győzni szeretnénk szombaton.

- Milyen meccset vársz a Kisvárda ellen?

- A hozzánk vendégként látogató csapatok általában nagy motivációval lépnek pályára, de ez a meccs most számunkra is különlegesebbnek ígérkezik, hiszen a bajnoki cím bebiztosítása lehet a tét. A Kisvárda egy energikus csapat, de ha nem adunk neki esélyt hibákkal, és azt a játékot tudjuk nyújtani, amit az utóbbi hetekben, ha meg tudjuk mutatni a bennünk rejlő minőséget, akkor ismét nyerhetünk.

- Felnőtt pályafutásod első bajnoki címét nyerheted a Ferencvárossal. Emiatt a többieknél is jobban várod, hogy matematikailag is eldőljön az aranyérem sorsa?

- Aki sportol, az minden mérkőzésen, minden szezonban győzni akar, ha pedig sikerül megnyerni a bajnokságot, az mindig nagy dolog, de igen, a karrierem szempontjából ez most egy különleges siker lenne. Gyerekként számos tornagyőzelmet átélhettem, sőt, az utánpótlásban játszva holland bajnok is voltam, de ezeket természetesen nem lehet összehasonlítani a felnőttként elért sikerekkel. Várom, hogy mielőbb bebiztosítsuk a bajnoki címet!

- Bajnok lehetsz, ráadásul alapembernek számítasz a Fradiban, ahova 2022 nyarán szerződtél. Mondhatjuk, hogy megtaláltad a számításaidat Budapesten?

- Budapest egy csodálatos város, itt minden van, amire csak szükség lehet. A lányom angol nyelvű iskolában tanulhat, sok jó étterem is van, amit jó néha élvezni a futball mellett. A magyar főváros egy nemzetközi város, rengeteg szép hellyel, érezhető, hogy mennyire népszerű a turisták körében. Szeretek itt élni, de azt is elmondhatom, hogy nagyszerű a Ferencvárosnál futballozni!

Korlátozott számban még mindig vannak elérhető belépők a Kisvárda Master Good elleni, május 6-án, szombaton 19.45-kor kezdődő bajnokira. Vegye meg jegyét online a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupam Aréna jegypénztáraiban (általános nyitvatartás: H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00, V.: zárva, kivéve meccsnapokon), és legyen részese a helyszínen az újabb győzelemnek! További jegyinformációk ITT!

Elindult a 2023/2024-es bajnoki bérletek értékesítése!

A bérletértékesítés első szakaszában, április 18-tól május 28-a éjfélig drukkereink megújíthatják a 2022/2023-as szezonra szóló idénybérletüket, valamint early bird áron új bérletüket is megvásárolhatják. Érdemes sietni, hiszen a bérleteladás ezen szakaszában több kategóriában (1., 2., 4., B-közép, családi szektor) is kedvezőbb áron juthatnak hozzá bérletükhöz! Bővebben ITT!

Cikkajánló

Dibusz, Botka és Varga B. az Eb-keretben

Marco Rossi tartalékként Lisztes Krisztiánt is beválogatta a nemzeti együttes keretébe.

FTC-Újpest: meccsnapi ajánlat

Harminc százalékos kedvezménnyel vehetik meg a Fradi x Cornavin 34. bajnoki órát.

Félmillió forinttal támogattuk a Mentor Alapítványt

A DVSC elleni mérkőzés alkalmával minden eladott jegy után 100 forintot adományoztunk a Mentor Alapítványnak.

Töltse le címvédő labdarúgóink legújabb csapatfotóját!

Varázsolja zöld-fehérbe monitorját az újabb kupatavaszt elért együttesünk csapatfotójával!

Lépjen be a Fradival a kiterjesztett valóságba!

Töltse le a Fradi Appot és próbálja ki a kiterjesztett valóságon alapuló bajnokavató animációnkat a derbin.

„A döntőt nem játszani, hanem megnyerni kell!”

Dejan Sztankovics és Mohammed Abu Fani mondta el várakozásait a Paks elleni MOL Magyar Kupa-döntőről.

Indul a jegyértékesítés a szezonzáró derbire

Május 19-én, vasárnap 20.15-től fogadjuk az Újpestet, majd sor kerül az ünnepélyes bajnokavatásra.

Sajtóakkreditáció az Újpest elleni bajnokira

A sajtó munkatársai május 17., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a vasárnapi bajnokira.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin