2020. szeptember 13.
Bosszantó végjáték, Gera gólja döntetlent ért Iváncsán
Az FTC II hiába vezetett a második félidőben, egy ponttal távozott riválisától.

Vasárnap vérbeli rangadót rendeztek Iváncsán, ahol az NB III Közép-csoportjában kilenc kört követően még veretlen éllovas Iváncsa KSE a 10. forduló előtt hárompontnyi lemaradással második tartalékcsapatunkat, az FTC II-t fogadta. Az iváncsaiak szerdán döntetlennel, a mieink pedig egy 1-0-s sikerrel hangoltak.

Az első játékrész döntetlenje után a második félidő két gólt tartogatott. Egy remek kontrát követően Gera Zalán révén az FTC II szerezte meg a vezetést az 51. percben, később azonban a házigazda kissé beszorította a Fradit, ahogy mondani szokták, a végjátékban igencsak érett a hazai gól. Ezt sajnos nem sikerült elkerülni, a rendes játékidő vége előtt egy szöglet után Suszter László egalizált.

- Az iváncsaiak igazolták, hogy nem véletlenül vezetik veretlenül a bajnokságot, a mérkőzésnek voltak időszakai, amikor bizony ránk tudták erőltetni az akaratukat – kezdte értékelését vezetőedzőnk, az első csapatunk mellett másodedzőként dolgozó Máté Csaba. - Bosszantó, hogy az utolsó percben egy szöglet után, egy lepattanó labdát követően egyenlítettek a hazaiak, de ha reálisan értékeljük a mérkőzést, a helyzetek alapján abszolút rászolgált az egyik pontra az Iváncsa. Kár, hogy így alakult, de el kell ismernünk, hogy a levegőben lógott a hazai gól, a végére kissé elfáradtunk, beszorultunk.  Fontos tanulság, hogy a párharcokat a jövőben hatékonyabban kell megvívnunk, az ellenfél játékosai vasárnap többször is túl könnyen játszottak át bennünket, ezen mindenképp javítanunk kell. Ugyanakkor a csapatom dicséretet is érdemel, hiszen ígéretes kontrákat vezettünk, összességében pedig eddig jól állunk a tabellán. Alig hat hét alatt lejátszottunk 10 fordulót úgy, hogy közben többen is az első csapattal edzettek, ez próbára tette a csapatot.

Együttesünk 10 játéknap után harmadik az Iváncsa és a Kecskemét mögött (tabella ITT), legközelebb két hét múlva lép pályára a bajnokságban, akkor a Budapest Honvéd II lesz az ellenfél.

Borítóképünk illusztráció.

Férfi labdarúgás, NB III Közép-csoport, 10. forduló

Iváncsa KSE–FTC II 1-1 (0-0)

Iváncsa, Iváncsa sportpálya. Játékvezető: Takács Tamás

FTC: Szécsi - Orosz, Molnár, Csontos, Arday, - Csonka, Leandro, Pócsik (Redzic, 81.), Katona (Hajdú, 57.), Szabó Levente (Ammar Ramadan, 46.) - Gera. Vezetőedző: Máté Csaba.

Gólszerzők: Suszter (89.), illetve Gera (51.)

Cikkajánló

NB III: Vereség a Szentlőrinc otthonában

Második csapatunk 6-2-es vereséget szenvedett.

NB III: Győzelem az Érd ellen

Második csapatunk 3-0-ra verte az Érdet.

NB III: Kétgólos vereség Kaposváron

Második számú labdarúgócsapatunk 2-0-ra maradt alul a Kaposvári Rákóczi vendégeként.

Döntetlen hazai pályán a Mohács ellen

NB III-as labdarúgócsapatunk 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a bajnokság 22. fordulójában.

Nem született gól Dunaújvárosban

NB III-as labdarúgócsapatunk 0-0-s döntetlent játszott a bajnokság 21. fordulójában.

NB III: Vereség az Iváncsa ellen

Második csapatunk 2-1-s vereséget szenvedett a 20. fordulóban.

Egy gól döntött, vereség az MTK II ellen

Az FTC II kiélezett meccsen szenvedett vereség a bajnokság 19. fordulójában.

Egygólos vereség a tavaszi nyitányon

NB III-as férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re kikapott a Bonyhád-Majos ellen a bajnokság 18. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin