2022. augusztus 17.
„Szeretnénk megmutatni, mennyit fejlődtünk csapatként!”
Vágó Fanny és Fenyvesi Evelin képviselte női labdarúgócsapatunkat a BL-selejtező minitorna sajtóeseményén.

Amint arról korábban beszámoltunk, magyar bajnok női labdarúgócsapatunk augusztus 18-án, csütörtökön magyarországi idő szerint 20.00-kor Thesszalonikiben a skót Rangers ellen lép pályára az UEFA Női Labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében, majd amennyiben sikerrel veszi a négycsapatos görögországi minitorna első mérkőzését, augusztus 21-én vasárnap a házigazda PAOK és a Swansea összecsapásának győztesével játszhat a selejtező egyenes kieséses párharcokból álló playoffkörébe jutásért.

A csütörtöki első mérkőzés előtti napon, szerdán magyarországi idő szerint 13.00-tól a minitorna csapatainak részvételével sajtótájékoztatót tartottak a PAOK Sports Arena sajtótermében, amelyen a Ferencvárost Vágó Fanny játékos-edző, valamint Fenyvesi Evelin csapatkapitány képviselték. Elsőként Vágó Fanny mondta el várakozásait a skót bajnok elleni összecsapással kapcsolatban.

„Nagyon várjuk ezt a mérkőzést, hiszen végigdolgoztuk a elmúlt egy évet azért, hogy újra itt lehessünk a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Szeretnénk bebizonyítani, hogy mennyit fejlődtünk csapatként ebben az elmúlt egy évben. Tudjuk, hogy milyen játékerőt képvisel a Rangers, a válogatottal is játszottunk nemrég a skót nemzeti csapat ellen, amelynek sok tagját ők adják. Ismerjük a játékukat, természetesen igyekeztünk alaposan kielemezni őket. Muszáj lesz megpróbálni a saját játékunkat játszani, és azt ráerőltetni az ellenfélre. Biztos, hogy minden játékosunknak a létező legjobbját kell nyújtania ahhoz, hogy sikeresek lehessünk” – nyilatkozta a sajtó képviselőinek Vágó Fanny.

„Nagyon erős ellenfélre számítunk. Amennyire csak lehetett, felkészültünk belőlük, rengeteget videóztunk. Úgy gondolom, ahogy korábban is elhangzott, ha a saját, nekünk ideális játékunkat tudjuk játszani, akkor sikeresek lehetünk, ez lesz a találkozó kulcsa” – tette hozzá Fenyvesi Evelin.

A nap további részében késő délután edzés vár a csapatra, majd csütörtökön következik a Rangers elleni összecsapás a minitorna döntőjébe jutásért.

Cikkajánló

Hatot lőttünk a Szombathelynek

Női labdarúgócsapatunk kiütéses győzelmet aratott a Simple Női Liga 18. fordulójában.

Csányi betalált, vereség Törökországban

A női labdarúgó-válogatott Törökországban folytatta szereplését az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

Döntetlent játszott a női válogatott

A magyar női labdarúgó-válogatott 1-1-re végzett Azerbajdzsánnal Eb-selejtezőn.

Hatot lőttünk a Fehérvárnak

Női labdarúgócsapatunk Fehérvár elleni győzelme alkalmával négy játékosunk is betalált.

Három játékosunk a női válogatott keretében

A magyar női labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, Szarvas Alexandra kihirdette az edzőtábori keretet.

Begyűjtöttük a három pontot Szegeden

A Simple Női Liga 16. fordulójában 3-0-s győzelmet arattunk idegenben, a St. Mihály csapata ellen.

Kiestünk a kupából

Női labdarúgócsapatunk a Simple Női Kupa elődöntőjében 1-0-s vereséget szenvedett az MTK Budapesttől.

Női MK-elődöntő: szurkolói információk

Fontos információk női labdarúgócsapatunk MTK elleni kupamérkőzésére.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin