2019. július 15.
Újabb remek igazolás: szlovén válogatott védő érkezett!
Női futballcsapatunk megállapodott a BL-rutinnal rendelkező, szlovén válogatott védővel, Kristina Ermannal.

Tovább erősödik a Bajnokok Ligája augusztus 7-13 között esedékes selejtezőjére készülő, bajnoki és Magyar Kupa-címvédő női labdarúgócsapatunk kerete! A szakvezetés mindenben megállapodott a rutinos, szlovén válogatott védővel, Kristina Ermannal.

Kristina Erman 1993 június 28-án született, pályafutását 17 évesen a ZNK Krkában kezdte, innen igazolt 2012-ben a ZNK Pomurjéhoz. 2014-ben légiósnak állt: Olaszországba, közelebbről a festői szardíniai Torres csapatához igazolt. Innen a Riviera di Romagnához vezetett az útja, majd 2015-ben már a holland Twente játékosa volt. Érdekesség, hogy az ebben az évben először magyar bajnokságot nyerő Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőcsoportjában épp a Twente ellen bukta el a főtáblára jutást, Erman pedig pályára lépett akkor a Fradi ellen. 2017-ben ismét országon belül váltott, a PSV Eindhoven női csapatának játékosa lett. Innen érkezett a Ferencvárosba.

„Kristina személyében rutinos, BL-tapasztalattal, és a válogatott fellépések miatt komoly nemzetközi rutinnal rendelkező játékost sikerült megszereznünk. Több olyan labdarúgóm van, aki a saját bőrén tapasztalhatta 2015-ben kemény, megalkuvást nem ismerő játékstílusát. A pályán egy igazi harcos, azt várom tőle, hogy sokat tegyen hozzá a védekezésünkhöz, elsősorban a balhátvéd pozíciójában” – nyilatkozta az új szerzeményről Dörnyei Balázs vezetőedző.

„Tudtam, hogy nagyszerű csapathoz érkezem. A Fradi a bajnoki címvédő, és a kupát is ők nyerték Magyarországon. Ezen túl is nagyon jókat hallottam az együttesről, így nem sokat gondolkodtam, amikor megérkezett a megkeresés. Természetesen az az elsőszámú célom, hogy megvédjük a magyar bajnoki címet, de komoly kihívás lesz megkísérelni bejutni a Bajnokok Ligája főtáblájára is. Minden női labdarúgó álma ez, de úgy érzem, ezzel a csapattal most ez is sikerülhet, ha jól tudom, először a csapat történetében. Fantasztikus lenne, de mindannyian ezért fogunk dolgozni. Találkoztam már az új csapattársaimmal, nagyon kedvesek, nagyon sokat segítenek. A magyar nyelv még nagyon furcsa számomra, de remélem, hamar belerázódok majd. Ami a játékomat illeti, kemény, harcos, és stabil játékosnak mondhatom magam, általában megnyerem a párharcaimat. Emellett mindent megteszek a győzelemért a pályán, ezt megígérhetem a szurkolóknak is!” – mondta el bemutatkozásként új hátvédünk.

Kristina Erman Vágó Fanny, Czellér Dorottya, Selma Kapetanovic, valamint Terestyényi Anna után csapatunk ötödik új szerzeménye.

Cikkajánló

Újabb érkező: kiváló felépítésű támadót igazoltunk!

Női labdarúgócsapatunk szerződést kötött a kanadai válogatott támadóval, Nkem Ezurikével.

Női focistáink a negyedik helyen zárták a teremtornát

Az FTC második lett a csoportban, de az MTK és az Astra is nyert ellenünk az egyenes kiesés szakaszban.

Teremlabdarúgó-kupa 1. nap - A második helyen állunk!

Női labdarúgóink az A csoport második helyén állnak a szigetszentmiklósi teremtornán. Vasárnap folytatás!

Változás a keretben: két légiós távozik

Női labdarúgócsapatunk szerződést bontott a szlovén Kristina Ermannal és a bosnyák Selma Kapetanoviccsal.

Dörnyei Balázs értékelte női labdarúgóink évét – VIDEÓ!

A vezetőedző felidézte a kupasiker és a bajnoki cím legszebb pillanatait, és a következő tavaszról is beszélt.

Az FTC labdarúgóját választották meg Az Év Játékosának!

Inna Zlidnist az egyéni díj mellett a 75 válogatottság eléréséért is köszöntötte az Észt Labdarúgó Szövetség.

Teremtornán veszünk részt januárban!

Az Astrával, az ETO-val és a MLE-R-Busszal játszunk egy csoportban.

Győzelmével női csapatunk az élen telelhet

2-1-re nyertünk az Astra ellen, így biztos, hogy a tavaszi idényt az első helyről kezdhetjük meg.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most