2019. november 12.
U16: újabb magabiztos győzelem
U16-os együttesünk a fárasztó út ellenére is biztos győzelmet aratott, és második a tabellán.

Az elmúlt hétvégén utánpótlás női labdarúgócsapataink közül csak az U16-os együttes játszott bajnoki mérkőzést, az U19-esek november 13-án lépnek pályára legközelebb az MTK elleni csúcsrangadón, míg az U14-esek november 7-én játszották le hétvégi bajnokijukat.

 

U19

Legidősebb korosztályos együttesünk nem játszott mérkőzést az elmúlt hétvégén, a két százszázalékos csapat összecsapását, az FTC – MTK csúcsrangadót november 13-án, szerdán 17.00-tól rendezik az FTC Női Labdarúgó Központban.

 

U16
Békéscsaba – FTC 0-5 (0-1)
Gólszerzőink: Ezer Anna (2), Kocsis Alíz (2), Futaki Fruzsina (öngól)

U16-os együttesünk a MOL Fehérvár FC elleni hatalmas, tizenhét gólos győzelem után Békéscsabára látogatott. A még pont nélkül álló lila-fehérek otthonában egyértelműen a győzelem volt Németh Júlia csapatának célja. Ennek ellenére a mérkőzés elején döcögött a csapat játéka, hiába volt meg a fölény és a helyzetek, azok rendre kihasználatlanul maradtak. A 40. percben aztán az előző mérkőzésen öt gólig jutó Ezer Anna megtörte a jeget, így előnnyel vonulhattunk szünetre. A második játékrész elején aztán gyors egymásutánban kétszer is sikerült bevenni a csabaiak kapuját, ez pedig végleg felőrölte az ellenállásukat. A mérkőzés végén Kocsis Alíz duplájával végül kialakult a magabiztos, 5-0-s végeredmény, a Fradi ezzel tartja második helyét a tabellán.

„Vasárnap a viharsarokba látogattunk. Nagyon korán keltünk, sokat utaztunk, és azt gondolom, ez meg is látszott a teljesítményünkön. Az első gólra nagyon sokáig kellett várnunk, pedig a helyzetek kialakításával nem volt gond. Végig uraltuk a mérkőzést, és a labdabirtoklást is nagy fölénnyel nyertük. Az előkészítő passzokban, és a befejezésekben azonban rendre pontatlanok voltunk vagy rossz döntést hoztunk. A második félidőben a helyzetkihasználásunk hatékonysága nem sokkal javult, csak a nagy számok törvénye alapján több gól esett. Bennünk maradt négy-öt gól, de minden csapat életében van ilyen. A héten dolgozunk a helyzetkihasználásunkon, hogy szombaton hazai pályán pontosabbak legyünk! Külön gratulálok két Haramiának – Vas Hajnának és Kern Fanninak, – akik nagyon jó teljesítménnyel mutatkoztak be az U16-os korosztályban” – értékelt Németh Júlia vezetőedző.

„Az U16-os csapattal most játszottam először bajnoki mérkőzést, ahol nagyon jól éreztem magam. Úgy érzem, hogy felvettem a többiekkel a ritmust és ebben ők is segítettek nekem. Mindenkinek az a célja, hogy sikeres legyen a csapat és örültem, hogy hozzá tehettem. Köszönöm nekik és az edzőknek is a lehetőséget. A békéscsabai egy nagyon jó iramú mérkőzés volt, a labdát szépen felhoztuk az ellenfél térfelére. Sok helyzetünk volt, de ebből nem tudtuk mindet kihasználni. Szerintem több gólt is rúghattunk volna, ha jobban koncentrálunk” – nyilatkozta az első U16-os bajnoki mérkőzésén 62 percet játszó Kern Fanni.

 

U14

U14-es korosztályos együttesünk nem lépett pályára a hétvégén, a Puskás Akadémia elleni rangadót előrehozott mérkőzésként játszották le november 7-én, és 6-2-es győzelmet arattak. Az arról szóló beszámoló IDE KATTINTVA olvasható el.

Cikkajánló

Folytatódott a jó szereplés

U19-eseink két, U16-osaink és U14-eseink egy mérkőzést nyertek az elmúlt időszakban.

U14: gólzáporos győzelem

Az elmúlt héten női labdarúgó utánpótlásunk két csapata játszott bajnoki mérkőzést.

U19, U16, U14: újabb remek győzelmek!

Női labdarúgó utánpótlásunk mindhárom korosztályban folytatta sikeres szereplését.

Győzelmek minden korosztályban!

U14-eseink két, U16-osaink és U19-eseink pedig egy bajnokit nyertek az elmúlt időszakban.

Két győzelem és egy vereség a hétvége mérlege

U14-es csapatunk rangadót veszített, az U16-osok és az U19-esek folytatták a hibátlan menetelést.

Nincs megállás: két korosztály, két győzelem!

U14-es és U16-os női labdarúgócsapatunk is hibátlan a korosztályos bajnokságok idei kiírásában.

Lányaink folytatták a menetelést

U16-os és U19-es női labdarúgócsapatunk is gólfesztivált rendezett a Hatvan csapatai ellen.

Remek szezonkezdet: három korosztály, három győzelem

U14-es, U16-os és U19-es női labdarúgócsapatunk is magabiztos győzelemmel kezdte a 2019/20-as bajnoki idényt.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most