2021. szeptember 27.
Magabiztos győzelmet arattunk az RTK ellen
Szép gólokkal, kiütéses sikerrel zárta öregfiúkcsapatunk az RTK elleni bajnokit.

Hétfőn este a múlt heti, Honvéd elleni, hősies pontszerzést követően, öregfiúkcsapatunkra hazai mérkőzés várt a bajnokságban az RTK ellen.

Csapatunknak nagy visszatérője volt Balog Zoltán, aki egy hónappal ezelőtt vakbélműtéten esett át. Hétfőn, a meccs napján pedig Győrből autózott Budapestre, hogy az esti bajnokin csapatunk segítéségére lehessen.

A mieink diktálták a tempót a találkozó elejétől kezdve. A folyamatos nyomásgyakorlás végül a 11. percben törte meg az RTK védelmét, ekkor Szűcs Mihály mintaszerű beadásából Jordáki Norbert látványos mozdulattal lőtte a kapuba a labdát (1-0). Nem sokkal később megváltoztak a körülmények, ugyanis eleredt az eső, így a csúszós pályán csökkent a helyzetek száma igaz, a mérkőzést továbbra is az FTC irányította.

A szünetet követően tovább fokoztuk a nyomást, és Keller József szöglete után Balog Zoltán fejelte vissza labdát Jordákinak, akinek a lövését az RTK kapusa nagy bravúrral védte sőt, az ismétlést is sikerült valahogy szögletre ütnie Skravanek Lászlónak. Ám a következő sarokrúgásunknál már ő is tehetetlen volt, Keller újabb beadását Szekeres Tamás fejelte a hálóba (2-0). Pár perccel később Palásthy Norbert átadását Szűcs Mihály vágta a kapuba, majd a harmadik Fradi-gól után is sorban dolgozta ki a helyzeteit csapatunk. Egy remek támadás végén Jovánczai Zoltán lőtte ki a rövidsarkot, majd gólszerzőnk és Palásthy Norbert összjátéka után utóbbi is feliratkozott a gólszerzők közé (5-0)

Sportszerű mérkőzésen öregfiúkcsapatunk 5-0-ra győzött és ezzel továbbra is veretlenül áll a tabella élmezőnyében. A lefújás után Telek András nyilatkozott a FradiMédiának.

- Lassan melegedtünk bele a mérkőzésbe, nehéz volt megtalálni a vizes, csúszós pálya ritmusát. Azonban a második félidőre belelendültünk a játékba. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, úgy érzem több gólt is lőhettünk volna igaz, amellett hogy néha a befejezéseknél pontatlanok voltunk, az RTK kapusa is jól védett, de összességében ez egy nyugodt, jó mérkőzés volt.

A következő fordulóban, jövő héten hétfőn a Halásztelekhez látogatunk, majd jöhet az MTK elleni örökrangadó hazai pályán.

Labdarúgás, Öregfiúk I. osztály, 4. forduló
FTC - RTK 5-0 (1-0)
Budapest, FTC-MVM Népligeti Sportközpont
Játékvezető: Bereczi Miklós

FTC: Szabó - Ujfalusi (Zsolnai, 61.), Keller, Fehér Á. - Szekeres (Szeiler, 53.), Szűcs (Bubcsó, 52.), Ódor, Balog - Jordáki, Palásthy, Jovánczai

Gólszerzők: Jordáki (12.), Szekeres (44.), Szűcs (51.), Jovánczai (62.), Palásthy (71.)

Cikkajánló

Bubcsó-mesterhármassal fölényes győzelem

A múlt heti örökrangadón elszenvedett vereség után gyorsan javított öregfiúk-csapatunk.

Oda a veretlenség

Gólgazdag mérkőzésen 6-3-as vereséget szenvedtünk az MTK-tól.

Döntetlennel maradtunk veretlenek

Parázs hangulatú mérkőzésen döntetlennel maradt veretlen öregfiúk csapatunk.

Fradi-ünnep Hévízen

Rendületlenül és nagy sikerrel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgó bajnokcsapata.

Fradi-ünnep a bajnokcsapattal Nagyvázsonyban

Az FTC öregfiúk bajnok labdarúgócsapata a Szent Mihály-napi Pásztorünnepen lép majd pályára.

Dobbant a Fradi-szív, bravúros pontszerzés Kispesten

A sérülésektől megfogyatkozott öregfiúkcsapatunk hősiesen küzdve, 3-3-as döntetlent játszott a Honvéddal.

Fradi-ünnep a partiumi Kaplonyban

Szeptember 18-án szombaton a partiumi Kaplonyban lép pályára öregfiúk csapatunk.

Hidegzuhany után magabiztos győzelem

Hátrányból fordítva, látványos gólokat lőve magabiztos győzelmet aratott öregfiúkcsapatunk.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most