2022. június 24.
Múzeumok Éjszakája a Fradival
A Fradi Múzeum idén hetedik alkalommal vesz részt a Múzeumok Éjszakáján – a Fradi Kamion is ott lesz!

Június 25-én, szombaton 20. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb kulturális rendezvénye, a Múzeumok Éjszakája. A programban hetedik alkalommal vesz részt a Fradi Múzeum is, amely csütörtöktől megújult elrendezéssel és több interaktivitással, utcára nyíló bejárattal vár minden kedves szurkolót!

A Ferencvárosi Torna Club történte iránt érdeklődők nemcsak Nyilasi Tibor ezüstcipőjét, hanem az 1965-ben elhódított Vásárvárosok Kupáját is megtekinthetik, valamint egy olyan trófeát, amely eddig nem került bemutatásra. Az egyetlen magyar Aranylabdás, Albert Flórián emlékére idén exkluzív kiállítással készül a klubmúzeum – ezt a Groupama Aréna második emeletén láthatják a látogatók. Vendégeink a labdarúgáson kívül további szakosztályok történelmével is megismerkedhetnek, valamint számos trófeát megtekinthetnek a Best of névre keresztelt időszakos kiállítás keretében.

A programsorozat idején a Fradi Kamion is kitelepül a Groupama Arénánál a Sas-szobor mellé. Délelőtt 10 órától egészen 20.00-ig várjuk önöket csocsóval, ping-ponggal, teqball-asztalunkkal és a Greenbox fotómatával (utóbbi 12.00-20.00 között lesz elérhető), de 13-14 óra között a kamionnál dedikálja Taps, szénsav, Ferencváros című könyvét korábbi futballistánk, a Zöld és fehér magazin főszerkesztője, Bánki József is!

A Fradi Kamion vásárlórészében elérhetőek lesznek a Fradi Shop legnépszerűbb termékei, illetve nyitva áll az érdeklődők előtt a Fradi Múzeum időszaki kiállítása is. Klubmúzeumunkkal együtt ez utóbbi is megújult, szurkolóink több más mellett láthatják például a dr. Springer Ferenc emlékérmet, az 1965-ös VVK-döntőnek emléket állító érmét, Tóth Potya István edzésnaplójának hű mását, Nyilasi Tibor 1994-es MK-döntőn viselt cipőjét, közelmúltbeli BL- és EL-csoportkörös szereplésünk relikviáit vagy például kézi- és vízilabdázóink aranyérmeit is.

A Múzeumok Éjszakájára szóló karszalagokat megvásárolhatják a Groupama Aréna főbejáratnál található recepcióján hétfőtől péntekig 10 órától egészen 17 óráig. A karszalag megvásárlása az esemény napján, azaz június 25-én is lesz lehetőség!

Azon érdeklődők, akik a Groupama Arénában váltanak belépőt az eseményre (elővételben vagy a rendezvény napján a helyszínen), lehetőséget kapnak, hogy ingyenesen részt vegyenek egy stadiontúrán, mely során tárlatvezetőink kísérik végig a látogatókat a Ferencváros otthonában. Az első túra 10.00-kor, utolsó éjfélkor indul. A részvételhez regisztráció szükséges a fradimuzeum@fradi.hu e-mail címen, fontos, hogy akik máshol váltják meg a belépőjüket, 950 forintért vehetnek részt a stadiontúrán.

A 20. Múzeumok Éjszakájának árai

Felnőtt: 2.200 Ft

Gyerek: 1.000 Ft (6-18 éves korig)

6 éves kor alatt és ukrán menekültek (a belépés feltétele az ukrán menekült státuszt igazoló okmány vagy útlevél) számára ingyenes!

@fradimedia Várunk mindenkit a megújult Fradi Múzeumba a Múzeumok Éjszakája keretein belül is! 💚🤍 #fradi #ftc #hajrafradi #fyp #fy #nekedbe #football #fraditok ♬ eredeti hang - FradiMedia
Cikkajánló

Új FTC Napló – 1923

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1923-es év történéseit dolgozza fel.

Április 18-ig látható a Rákosi 85 kiállítás

A klublegendánkról szóló tárlat április 18-ig tekinthető meg a Fradi Múzeumban.

Új FTC Napló - 1922

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1922-es év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1921

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1921-es év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1920

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1920-as év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1919

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1919-es év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1918

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1918-as év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1917

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1917-es év történéseit dolgozza fel.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin