2021. június 26.
Profi fotók az FTC serlegeivel – fontos infók
A Múzeumok Éjszakáján a Fradi Múzeum a színes programok mellett extra lehetőséget is kínál a szurkolóknak.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fradi Múzeum az idén is részt vesz a Múzeumok Éjszakáján. A programokról bővebben ITT írtunk, most viszont egy egészen különleges lehetőséget szeretnénk szurkolóink figyelmébe ajánlani: profi fotósunk segítségével az esemény napján, június 26-án 10-től 22 óráig lehetőség lesz fotózkodni a Ferencváros kupagyőztes és bajnokcsapatai által az előző idényben elnyert serlegekkel!

Lássuk a kínálatot: kiállítjuk a férfi és a női labdarúgócsapat bajnoki trófeáját, a női focisták MK-kupáját, a női kézilabdázók által elhódított bajnoki kupát, valamint férfi jégkorongozóink bajnoki, női tekézőink csapatbajnoki és férfi vízilabdázóink Magyar Kupa-serlegét! Azt szeretnénk, hogy szurkolóink a lehető legjobb minőségben részesüljenek az élményben, ezért a helyszínen profi fotósunk fényképez majd, kérjük, mindenki segítse kollégánk munkáját, hogy örök élmény lehessen az így elkészült profi minőségű fénykép. Az általunk készített képet később elküldjük önöknek az előzetesen egyeztetett e-mail címekre!

Kérjük szurkolóinkat, amennyiben szeretnék, hogy hivatásos fényképészünk lefényképezze őket a trófeákkal, töltsék ki az ITT és ITT elérhető jognyilatkozatot. Fontos, hogy a szükséges dokumentumot két kitöltött példányban legyenek szívesek magukkal hozni június 26-án!

A június 26-iki Múzeumok Éjszakája belépéshez szükséges karszalagokat továbbra is a Groupama Aréna főbejáratánál található recepción vásárolhatják meg. A felnőtt karszalag ára 1.500 forint, gyermekek (18 éves korig) esetében 800 forint. A belépéshez szükséges a védettségi igazolvány vagy a védettséget igazoló applikáció, valamint egy fényképes személyazonosításra alkalmas okmány együttes bemutatása. Fontos, stadiontúrára csak az jogosult, aki nálunk vásárolja meg belépőjét!

Cikkajánló

Információk a Múzeumok Éjszakájáról

Június 12-étől megvásárolhatóak a karszalagok a Múzeumok Éjszakája programsorozatunkra.

Múzeumok Éjszakája – a Fradi Múzeum ismét csatlakozik!

Tárlatvezetéssel, stadionlátogatással és egy új kiállítással várjuk önöket június 26-án!

Új FTC Napló – 1923

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1923-es év történéseit dolgozza fel.

Április 18-ig látható a Rákosi 85 kiállítás

A klublegendánkról szóló tárlat április 18-ig tekinthető meg a Fradi Múzeumban.

Új FTC Napló - 1922

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1922-es év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1921

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1921-es év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1920

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1920-as év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1919

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1919-es év történéseit dolgozza fel.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin