2024. február 27.
Jön az utolsó hazai meccs az alapszakaszban
Magyar bajnok jégkorongozóink a DEAC csapatát fogadják a szezon utolsó hazai meccsén az alapszakaszban.

Mindössze négy meccs van hátra a 2023/24-es szezon alapszakaszából az FTC-Telekom jégkorongcsapata számára, amelyekből csupán egy lesz hazai rendezésű. Csapatunk jelenleg 82 ponttal vezeti a tabellát, mögöttünk az alapszakasz második fázisának másik csoportjában szereplő Brassó helyezkedik el 80 ponttal, amelynek már csak két meccse van hátra, de még van matematikai esélyük az előzésre.

Ezek tudatában nagyon fontos hét elé néz a Fradi, hiszen a szerdai hazai meccsen kívül pénteken és szombaton is pályára lépnek a mieink, először Csíkszeredában, majd Gyergyóban.

Szerdai ellenfelünkkel, a DEAC-cal találkoztunk a legutóbbi meccsünk során idegenben. A debreceniekkel egy rendkívül izgalmas mérkőzést játszottunk egy hete, és bár úgy nézett ki, hogy sikerül megszerezniük a győzelmet a hazaiaknak, végül mi kerültünk ki győztesen a találkozóból.

Azóta a DEAC megjárta Erdélyt, elsőként a tavalyi Erste Liga-győztes Gyergyóval találkozott a csapat, amelytől 6-2-re kikapott, majd másnap a Csíkszereda ellen játszott egy nagyon szoros mérkőzést, ahol csupán egyetlen gól döntött, a hazaiak javára.

Ellenfelünk számára a pontok már nem bírnak túlzottan nagy jelentőséggel, hiszen a BJA HC 13 ponttal előzi meg őket, így a DEAC biztos nyolcadikként vág majd neki a playoffnak. Ezzel szemben klubunknak egyáltalán nem biztos a helye a tabella élén, hiszen tart még a küzdelem az alapszakasz-győzelemért. Ez persze nem jelenti azt, hogy a DEAC könnyedén fogja venni a meccset, biztosan mindent meg fog tenni, hogy pontot vagy pontokat szerezzen a Tüskecsarnokban. Nem utolsó sorban pedig azt sem szabad elfelejteni, hogy az egy héttel ezelőtti összecsapáson dominálni tudták a játékot és vezettek is, a Fradi pedig csak az utolsó harmad végén tudta eldönteni a mérkőzést, így van miért visszavágnunk a debreceni csapatnak.

Jegyeket online elővételben az Eventim hálózatában lehet vásárolni ITT, illetve meccsnapon, amennyiben marad belépő, a hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál.

Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatóak meg! Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges az első harmad szünetéig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor. A hazai és vendégjegyekre vonatkozó minden fontos információ IDE KATTINTVA érhető el.

Férfi Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz, 2. fázis
FTC-Telekom – DEAC
2024. február 28., szerda 18:30, Tüskecsarnok

Jegyek: ITT
Élő közvetítés: Erste Liga TV

Cikkajánló

Erste Liga-idényünk számokban

A jégkorongos klubszezon végeztével felelevenítjük az idény mérföldköveit a számok tükrében.

A SZEZON FRADI-GÓLJA - SZAVAZÁS

Látványos cselek, remek csapatmunka – szurkolóink dönthetnek, melyik volt a szezon legszebb hokis Fradi-gólja!

Nem lesz ott a világbajnokságon a Fradi védője

Férfi jégkorongcsapatunk hátvédje, Seregély Máté sérülés miatt kihagyja a bolzanói Divízió I/A vb-t.

Negyedszer is vereség, ezüsttel zártuk az Erste Ligát

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-1-re kaptak ki Brassóban, így véget ért az Erste Liga döntő párharca.

A túlélésért lépünk jégre szerdán

A Brassónak a párharc lezárása, a Fradinak pedig annak elnyújtása lesz a célja a döntő negyedik meccsén.

Vereség Brassóban, szerdán a túlélés a cél

Bajnok hokisaink 5-2-re kikaptak a Corona Brassó otthonában az Erste Liga-döntő harmadik mérkőzésén.

Brassóban folytatódik az Erste Liga-döntő

Magyar bajnok jégkorongozóink szépíthetnek a döntő párharcának első brassói mérkőzésén.

Para jégkorong nyílt nap a Fradi sátorban

Szombat délután utánpótlásunk jégkorongpályáján a siket- és a parahokié volt a főszerep.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin