2023. január 29.
Olé! – a Rúzsa Magdi-sláger klipjének kulisszatitkai
A Nagy Fradi Lemez producere nyilatkozott az album slágerének nemrég megjelent friss klipjéről – VIDEÓ!

Amint arról korábban beszámoltunk, január 17-én megjelent Rúzsa Magdi Olé! című slágerének hivatalos videoklipje. A dal, amely most már a klippel együtt is élvezhető, A Nagy Fradi Lemez: a zene ereje című albumon debütált 2022-ben.

A közismerten Fradi-szurkoló lemezlovas és producer, Lotfi Begi régóta dédelgetett álma volt egy, az FTC-hez köthető zenei album megalkotása. Az album elkészültét hosszú hónapok tervezése, szervezése és stúdiómunkája előzte meg, míg végül tavaly szeptember közepén az MVM Dome-ban rendezett sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatkozott „A Nagy Fradi Lemez: a zene ereje” című produkció.

Az azóta nagy sikert aratott albumon szerepel a kétszeres Fonogram-díjas (2007, 2017), az Év énekesnőjének kétszer (2007, 2010) is megválasztott Rúzsa Magdi Olé! című dala, amely gyorsan a fradisták egyik kedvence lett. Sokakat meglephetett, hogy Rúzsa Magdi neve is odakerült a Nagy Fradi Lemez borítójára, de az énekesnő gyerekkorától kezdve közel áll a sport világához, ráadásul a Groupama Aréna sem ismeretlen számára, hiszen a stadion 2014-es megnyitásán ő énekelte el a Himnuszt.

Így tehát ismerős helyre tért vissza az énekesnő, ugyanis az Olé! című dal egyik különlegessége, hogy a klipfelvételek egy részének az Üllői úti szentély adott otthont. A Groupama Arénéban megrendezett forgatásról természetesen a Fradi TV stábja sem maradhatott le, ahol több kulisszatitokra is fény derült.

A Fradi TV stábja természetesen a videoklip elkészültével kapcsolatban is beszámolt az eseményekről, a premierről elsőként tudatta a közönséget, és a producert, Lotfi Begit is megkérdezte arról, mit kell tudni az elkészült klipről.

Íme, a klip!

Az eddig megjelent klipek közül Lotfi Begi és Dér Heni közös számát, a Freed From Desire-t alig hét hónap alatt több mint 615 ezren látták, Lotfi Begi és a Hősök dalát, a Bajnok a Fradi című slágert 64 ezren, míg az Ámokfutókkal, Náksi Attilával és DR BRS-sel közös produkció, A hold dalát több mint 3 millióan tekintették meg a YouTube-on.

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

Ezen a napon a Fradi-család két tagját köszönthetjük.

Rá emlékezünk ma

Ezen a napon egykori kétszeres magyar bajnok vízilabdázónkra emlékezünk.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család öt tagját köszönthetjük április 19-én.

Rájuk emlékezünk ma

Férfi labdarúgócsapatunk egykori vezetőedzőjére és egykori játékosára emlékezünk április 19-én.

Őket ünnepeljük ma

Április 18-án több korábbi sportolónkat köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

A Fradi-család három tagjára emlékezünk április 18-án.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori vízilabdázónkra emlékezünk április 17-én.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin