2023. augusztus 4.
A számok bizonyítják: Dublinban is lefutottuk az íreket
Leandro de Almeida elárulta, milyen edzésekkel dolgoznak azon, hogy játékosaink még gyorsabbak legyenek.

Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk 2-0-ra nyert a Shamrock Rovers vendégeként az UEFA Európa Konferencia Liga második selejtezőkörének visszavágóján, így összesítésben 6-0-val jutott tovább a következő körbe, ahol a máltai Hamrun Spartans lesz az ellenfele.

Az első, budapesti mérkőzéshez hasonlóan a csütörtöki, dublini találkozón is több futballistánk nyújtott remek teljesítményt.

- Sokkal frissebbnek éreztem a csapatot – kezdte vezetőedzőnk, sMáté Csaba egítője, Leandro de Almeida. – Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél frissebbek legyenek a játékosok. Nyilvánvalóan kell a kemény edzés. Keményen is dolgoztak az elmúlt két hétben. Mindenkiről tudjuk, hogy melyek az erősségeik, illetve a játék mely terültén kell többet kihozniuk magukból.

A számok pedig magukért beszélnek. A legtöbbet tunéziai válogatott középpályásunk, Mohamed Ali Ben Romdhane futotta 13 kilométerrel, de az első gólt szerző Kristoffer Zachariassen is 12,2 kilométert teljesített, míg Cebrail Makreckis sebessége 30 km/h felett volt.

A második félidőben együttesünk fizikálisan jobban teljesített, mint az elsőben, sőt, csapatszinten a legtöbb sprintünk az utolsó 15 percben volt.

- Ez az ő érdemük. Mindenki, aki itt van, jó játékos. Csak rajtuk múlik, hogy ezt a teljesítményt kihozzák magukból. Az erőnléti edzőkkel együtt folyamatosan segítjük őket, próbáljuk olyan rendszerbe hozni őket, hogy sokkal magabiztosabbak legyenek, mindenki tudja, hogy mi az ő helyzete. Sok sprintedzésünk van, hogy ne veszítsenek a sebességükből. A sprintek mellett dinamikai edzéseket, különböző irányváltásokat vezénylünk nekik, de még a konditeremben is külön programot írtunk elő a számukra, hogy még többet kihozzanak magukból – mondta Leandro de Almeida, aki hozzátette, hogy a játék mely területén kell még fejlődnünk.

- Mindenképpen van még bennük akár ennél több is. Abban kell még fejlődnünk, hogy intenzívebb legyen a játékunk. Ezt persze fejben is meg kell változtatni, mert az biztos, hogy amit mutattak ezen a két meccsen, az remek, de még többet is ki lehet belőlük hozni – zárta gondolatait Leandro.

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk augusztus 13-án, vasárnap 18.45-ös kezdettel a Puskás Akadémiát fogadja az OTP Bank Liga 2023/2024-es kiírásának 3. fordulójában. Az új szezon első hazai bajnokijára megkezdődött a jegyértékesítés! Részletek ITT!

Váltsa meg bérletét most és nyerjen utat a csapattal!

Most igazán megéri szezonbérletet vásárolni a Ferencváros férfi labdarúgócsapatának hazai bajnoki mérkőzéseire, ha ugyanis annyira szerencsés, hogy éppen ön lesz a 7000., aki bajnoki bérletet vált a Groupama Arénába, olyan élményt kap ajándékba, amelyre egészen biztosan élete végéig emlékezni fog! A 7000. szezonbérletes extra nyereményként egy kétfős utazást kap az FTC egyik, a klub által kiválasztott idegenbeli nemzetközi kupamérkőzésére. Részletek: ITT!

Cikkajánló

Szurkolói információk a szezonzáró derbire

A derbi napján, május 19-én, vasárnap több korlátozásra számíthatnak a mérkőzésre érkező szurkolók.

Dibusz, Botka és Varga B. az Eb-keretben

Marco Rossi tartalékként Lisztes Krisztiánt is beválogatta a nemzeti együttes keretébe.

FTC-Újpest: meccsnapi ajánlat

Harminc százalékos kedvezménnyel vehetik meg a Fradi x Cornavin 34. bajnoki órát.

Félmillió forinttal támogattuk a Mentor Alapítványt

A DVSC elleni mérkőzés alkalmával minden eladott jegy után 100 forintot adományoztunk a Mentor Alapítványnak.

Töltse le címvédő labdarúgóink legújabb csapatfotóját!

Varázsolja zöld-fehérbe monitorját az újabb kupatavaszt elért együttesünk csapatfotójával!

Lépjen be a Fradival a kiterjesztett valóságba!

Töltse le a Fradi Appot és próbálja ki a kiterjesztett valóságon alapuló bajnokavató animációnkat a derbin.

„A döntőt nem játszani, hanem megnyerni kell!”

Dejan Sztankovics és Mohammed Abu Fani mondta el várakozásait a Paks elleni MOL Magyar Kupa-döntőről.

Indul a jegyértékesítés a szezonzáró derbire

Május 19-én, vasárnap 20.15-től fogadjuk az Újpestet, majd sor kerül az ünnepélyes bajnokavatásra.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin