2021. szeptember 24.
Elindult a Betis elleni egymeccses jegyek értékesítése
Szurkolóink a hárommeccses bérlet mellett a Betis elleni mérkőzésre szóló belépőjüket is megválthatják.

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2021 őszén a Bayer Leverkusen, a Celtic és a Real Betis társaságában az UEFA Európa Liga csoportkörében, a G-csoportban szerepel majd. A német, a skót és a spanyol együttes elleni hazai csoportmérkőzéseinket a Groupama Arénában rendezzük, elsőként szeptember 30-án 21.00-tól a Betist fogadjuk.

Csapatunk a sorozat csoportkörének első fordulójában Leverkusenben kiváló játékkal rendkívül közel járt a bravúros pontszerzéshez topligás ellenfelével szemben, biztosak lehetünk benne, hogy a hátralévő öt csoportmérkőzésen, így a három hazai találkozón is felejthetetlen élményeket szerez majd a szurkolóknak Peter Stöger együttese!

Fontos információ, hogy szurkolóink már nemcsak a három hazai mérkőzésre szóló bérletet, hanem kizárólag a Betis elleni találkozóra szóló „egymeccses” belépőjüket is megvásárolhatják. A jegyeket a meccsjegy.fradi.hu-n vagy a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, kivéve szeptember 27-én, K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, mérkőzésnapon a meccs kezdetéig, V.: zárva, kivéve mérkőzésnapon, tehát a derbi napján is, 26-án) lehet megváltani.

Ahogy a 3 mérkőzésre érvényes bérletek esetében, úgy az „egymeccses”, a Betis elleni összecsapásra szóló jegyek esetében is bérletes szurkolóink 40 százalékos kedvezménnyel vehetnek jegyet! Fontos információ, hogy a megvásárolt jegyek ezúttal nem átírathatók, továbbá a jegyváltás a megjelölt egységárakon – a bajnokikkal ellentétben – 6 éven aluli gyermekek esetében is kötelező, valamint nincsen se diák, se nyugdíjas kedvezmény. Tehát a bajnokikkal ellentétben az Európa Liga-csoportkörös meccseinkre kategóriánként mindenkinek ugyanazon az áron lehet belépőt vásárolni! 

Természetesen továbbra is mindenki számára megvásárolhatóak még a hárommeccses EL-bérletek. Az éves bajnoki bérlettel rendelkezők kedvezményes áron válthatják meg EL-bérletüket, ráadásul komoly kedvezménnyel, ugyanis 40 százalék engedményt adunk a hárommeccses EL-bérletek árából. Fontos információ, hogy a megvásárolt bérletek ezúttal nem átírathatók, továbbá a jegyváltás a megjelölt egységárakon – a bajnokikkal ellentétben – 6 éven aluli gyermekek esetében is kötelező, valamint nincsen se diák, se nyugdíjas kedvezmény. Tehát a bajnokikkal ellentétben az Európa Liga-csoportkörös meccseinkre kategóriánként mindenkinek ugyanazon az áron lehet belépőt vásárolni!

Érdemes utánaszámolni, még most is nagyon megéri éves bajnoki bérletet váltani, amellyel nemcsak valamennyi hazai bajnoki és MOL Magyar Kupa-mérkőzésünkre biztosíthatja helyét, hanem az EL-bérletek, vagy az „egymeccses” jegyek beszerzésénél is komoly előnyt szerezhet. További információ a bérletvásárlással kapcsolatban ITT!

Az első budapesti Európa Liga-mérkőzés, azaz a szeptember 30-án sorra kerülő, Real Betis elleni csoportmeccs előtt érdemes mielőbb vásárolni a meccsjegy.fradi.hu-n vagy a Groupama Aréna jegypénztárainál, hiszen így kedvezőbb áron biztosíthatja helyét a Grouapama Arénában. Minél előbb veszi meg bajnoki bérletét, annál olcsóbban juthat EL-jegyhez!

Áraink a következőképpen alakulnak:

 

Mindenkit arra bíztatunk, legyen ott mindhárom hazai EL csoportkörös mérkőzésen és vásárolja meg a kedvező áron kínált 3 mérkőzésre érvényes bérleteket! Aki esetleg nem ér rá valamelyik mérkőzésen, az mostantól megveheti, egyelőre csak a Betis elleni „egymeccses” jegyét.

Fontos tudnivaló, hogy jelenleg is érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően a hazai mérkőzésekre való bejutás feltétele egyelőre továbbra is az érvényes jegyen túl a védettségi igazolvány/applikáció és a fényképes személyazonosító bemutatása.

Íme, a teljes EL-program!

Az FTC házigazdaként először szeptember 30-án lép majd pályára a Real Betis ellen. Együttesünk ezt követően október 21-én a Celtic vendége lesz. A negyedik körben november 4-én a skótok látogatnak Budapestre, míg november 25-én a Betis vendégei leszünk. A csoportszakaszt december 9-én, a Bayer Leverkusen elleni hazai mérkőzéssel zárjuk. Valamennyi hazai találkozónk 21.00 órakor kezdődik.

Férfi labdarúgás, UEFA Európa Liga

A G-csoport programja
2. forduló, 2021.09.30., csütörtök 21.00: FTC–Real Betis
3. forduló, 2021.10.19., kedd 16.30 (magyar idő szerint): Celtic–FTC
4. forduló, 2021.11.04., csütörtök 21.00: FTC–Celtic
5. forduló, 2021.11.25., csütörtök 18.45: Real Betis–FTC
6. forduló, 2021.12.09., csütörtök 21.00: FTC–Bayer Leverkusen

Cikkajánló

„Az anyám!”: Dibusz és az FTC ajándéka Bodrogi Gyulának

A Nemzet Színésze nemrég ünnepelte 90. születésnapját, klubunk pedig emlékezetes ajándékkal lepte meg – VIDEÓ!

Botka Varga Barnabásnak adott tippeket, de megfogadta?

Focistáink ismét fát ültettek a Budakeszi Vadasparkban, ahol Dibusz Dénes kisfia ismét ellopta a showt – VIDEÓ

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

A sajtó munkatársai május 2., csütörtök 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a vasárnapi bajnokira.

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin