2024. május 14.
Félmillió forinttal támogattuk a Mentor Alapítványt
A DVSC elleni mérkőzés alkalmával minden eladott jegy után 100 forintot adományoztunk a Mentor Alapítványnak.

Mint megírtuk, az anyák napja mellett a jótékonyság jegyében is telt magyar bajnoki címvédő és kupadöntős férfi labdarúgócsapatunk DVSC elleni hazai bajnokija. Az FTC és a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary Kft. a bajnoki találkozóra eladott minden jegyből 100 forintot ajánlott fel és utalt át az idén 20 éves Mentor Alapítvány részére, ezzel is segítve a sérült, fogyatékkal élő és középsúlyos foglalkoztatottak nyári táboroztatását, melyet immáron 18. alkalommal rendeznek meg.

- A Mentor Alapítványt immáron második alkalommal támogattuk. A két évvel ezelőtti kezdeményezéshez hasonlóan a minden az FTC-DVSC mérkőzésre eladott mérkőzésjegy után 100 Ft-ot ajánlottunk fel az idén 20 éves Mentor Alapítvány számára. A felajánlásunkkal sérült, fogyatékkal élő és középsúlyos foglalkoztatottak nyári táborozását támogatjuk.  Örömünkre szolgál, hogy a közel 500 ezer Ft-os adományunkkal járulhatunk hozzá beteg fiatalok élményszerzéséhez – mondta Igaz András, a Sportfive Hungary Kft. vezérigazgatója.

Az alapítvány célja, hogy a sérült és rászoruló fiatalok is megismerjék hazánkat, felfedezhessék Magyarország gyönyörű tájait, nemzeti kincseit és értékeit, ezzel is szebbé téve a nyári programot.

- A sérült, fogyatékkal élő és középsúlyos foglalkoztatottak nyári táboroztatásával foglalkozunk – kezdte Vincze András pedagógus. – A Ferencvárosi Torna Club és a Sportfive 499 ezer forinttal támogatott minket, ezt a sástói kirándulásunkba fogjuk beépíteni. Ezek a nagyjából egyhetes programok rengeteg különböző elfoglaltságot adnak a nálunk táborozóknak. Nyugdíjas vagyok, így már rutinból csinálom ezeket a programokat, de ugyanakkora, ha nem nagyobb szeretettel. Nagyszerű érzés, hogy segíthetünk ezeknek az embereknek, ráadásul ez a szülőknek semmibe nem kerül. Külön öröm, hogy az FTC hű önmagához, és ezúttal is odaállt egy nemes és jó ügy mögé, hiszen korábban, két éve is segítettek nekünk, akkor is nagy örömet szereztek a hozzánk érkezőknek.

Azon szurkolóink, akik segíteni szeretnék a Mentor Alapítvány tevékenységét, és odaállnának egy nemes ügy mellé, azok a Szabolcs Takarék Szövetkezetnél vezetett 68800109–11051866 számú számlaszámra tudják utalni adományaikat.

A Ferencvárosi Torna Club és a Sportfive Hungary Kft. nem először segített a Mentor Alapítványnak. 2022 februárjában a Gyirmót elleni hazai bajnokit követően is minden eladott jegy után 100 forintot adományoztunk a Mentor Alapítványnak.

Cikkajánló

Távozik Iyinbor Patrick

A 22 éves védő az elmúlt három idényt kölcsönben töltötte.

Tusványoson mesélt a VVK-győzelemről Rákosi Gyula

Klubunk legendája a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen vett részt.

„Nagyon meglepődtem!” – Varga Barna megkapta a maszkját

Riportunkból kiderül, hogy Kylian Mbappé Eb-n viselt maszkja jobb-e magyar válogatott támadónkénál – VIDEÓ

Indul a jegyértékesítés a walesi visszavágóra

Walesbe utazó drukkereink 10 ezer forintért válthatnak vouchert a párharc második összecsapására.

Zachariassen: „Ez egy tökéletes kezdés”

Norvég játékosunk szerint minden remekül alakult a TNS elleni első BL-meccsünkön – VIDEÓ!

„Fantasztikus energia áramlott a pályára”

Holland vezetőedzőnk ötgólos győzelemmel mutatkozott be csapatunk kispadján.

Magabiztos, ötgólos győzelem az első tétmérkőzésen

Együttesünk 5-0-ra verte a The New Saints-t a BL-selejtező első mérkőzésén.

HSA Hónap Játékosa: Marquinhos lett május legjobbja

Szurkolói szavazásunkon brazil szélsőnket látták május hónap legjobbjának.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin