2023. február 3.
Fontos információk a derbire érkezőknek!
Sztárparádé várja a Fradi Múzeumban drukkereinket, érkezzenek időben a lezárások miatt is!

Magyar bajnoki címvédő, kupagyőztes, listavezető, valamint Európa Liga-nyolcaddöntős férfi labdarúgócsapatunk február 5-én, vasárnap 17.30-tól fogadja az OTP Bank Liga 18. fordulójában sorra kerülő derbin az ősi rivális, a kiesés ellen küzdő Újpest csapatát. Ha még nem tette, akkor ITT tud jegyet vásárolni a találkozóra.

Sztárparádé a Fradi Múzeumban

Várjuk szurkolóinkat a mérkőzés előtt a Fradi Múzeumba, ahol találkozhatnak egykori közönségkedvenc labdarúgóinkkal. Érdemes lesz időben érkezni az Újpest elleni hazai bajnokira, 16.30-tól a Fradi Múzeumban találkozhatnak olyan egykori zöld-fehér játékosokkal, akik beírták magukat a klub történelmébe az Újpest elleni rangadókon. Ott lesz a Fradi Múzeumban Szenes Sándor, aki 1990 augusztusában első meccsén két gólt lőtt az Újpestnek. A szurkolók találkozhatnak Dzurják Józseffel, aki 1989 szeptemberében lőtt gólt a Dózsának, és Vladan Csukics is várja majd a drukkereket, aki az Albert Stadion utolsó találatát jegyezte, éppen az örök rivális ellen. Az eseményen való részvételhez Fradi Múzeum-belépőjegy váltása szükséges!

Szolgáltatás

A derbin Szurkolók Napját tartunk rengeteg érdekességgel. A Penny Családi szektor alatti megszokott szakosztályi kitelepülésünk vendégei ezúttal a magyar bajnok női labdarúgócsapatunk tagjai lesznek, akikkel a szokásos fotók és aláírások mellett ügyességi feladatokban is részt vehetnek az érdeklődő szurkolóink. További meccsnapi programjainkról ITT írtunk. A Fradi Shop meccsnapi ajánlatáról pedig ITT. Természetesen a Fradi Kamion is jelen lesz a derbin, részletek ITT.

Parkolás

Fontos információ a derbire autóval érkező szurkolóink számára, hogy az elmúlt hónapokban bővültek a parkolási lehetőségeink, drukkereink már az MVM Dome parkolóját is igénybe vehetik. Ennek ára 1000 forint, melyet kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudnak megvásárolni. Felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy a két további megszokott parkolási helyszínre, a murvás parkolóba, valamint a Telekom mélygarázsba a parkolóhelyek már elkeltek!

Szurkolóink a belvárosból érkezve, az Üllői úti felüljárón végig hajtva, a lámpánál jobbra kanyarodva az út mellett találják meg a parkolót. Azon drukkereink, akik a Rákóczi híd felől jönnek, két módon is eljuthatnak ide: előbb a Wallis Motornál jobbra, majd az út végén balra kanyarodva érhetik el az MVM Dome murvás parkolóját. Egy másik lehetőség a Rákóczi híd felől érkezőknek, hogy végigmennek a Könyves Kálmán körúton, majd az Üllői úthoz érve a felüljáró előtt jobbra kanyarodnak, a lámpánál pedig ismét egy jobb kanyart kell venniük, hogy eljussanak a parkolóig. A Népliget felőli megközelítés a Könyves Kálmán körútról úgy lehetséges, hogy az Üllői úti felüljáró alatt balra tartunk, majd az MVM Dome utáni lámpáknál jobbra kell kanyarodni. Végül mindazoknak, akik az Üllői úton a belváros felé tartanak, a felüljáró előtt a lámpáknál kell balra visszafordulniuk, és az MVM Dome előtt elhaladva a lámpánál jobbra bekanyarodva találják meg a parkolót.



Hangsúlyozzuk szurkolóinknak, hogy időben érkezzenek, a kapunyitás 2 és fél órával meccskezdés előtt, 15 órakor lesz! A mérkőzés idejére az Üllői út felüljáró mellett és alatt, a Könyves Kálmán körúton, valamint az Albert Flórián úton teljes zárás, megállási tilalom lesz érvényben. Továbbá a Groupama Aréna III-as kapuja a mérkőzés végén, távozáskor várhatóan korlátozva lesz.

Szurkolóinknak javasoljuk, hogy éljenek a fenti lehetőséggel, a közterület-felügyelet ugyanis a mérkőzés idején is megbüntetheti azokat, akik nem megfelelő helyen hagyják az autójukat.

 

 

Vegye meg a Fradiért!

UEL-csoportgyőztes labdarúgócsapatunk nyolcaddöntős ellenfele ugyan még nem ismert, de a március 16-i, Puskás Arénában megrendezésre kerülő visszavágóra már elindult a jegyértékesítés. Biztosítsa be helyét most, legyen ott a történelmi mérkőzésen, és buzdítsa a helyszínről Dibusz Déneséket. Részletek ITT!

Ezzel párhuzamosan továbbra is zajlik a bajnoki bérletek értékesítése, részletek ITT!

Cikkajánló

Válogatott napok: Íme, az FTC-futballisták programja

Eb-pótselejtezők és felkészülési mérkőzések is várnak játékosainkra.

Ismét 1+1=3 akcióra hívjuk szurkolóinkat!

Ha a Paks és a DVTK ellen meccsünkre jegyet vált, a Kisvárda elleni bajnokira ingyen jöhet el!

„Nem vagyok csalódott a döntetlen miatt”

Férfi labdarúgócsapatunk szerb vezetőedzője, Dejan Sztankovics értékelte a Puskás Akadémia elleni mérkőzést.

Marquinhos egyenlített, döntetlen a Puskás ellen

Férfi labdarúgócsapatunk 1-1-es döntetlent játszott a Groupama Arénában a Puskás Akadémia ellen.

Varga Barnabás lett február legjobbja

A szavazatok alapján magyar válogatott támadónk, Varga Barnabás érdemelte ki a HSA Hónap Játékosa címet.

Ünnepélyes köszöntés a 150. bajnokira

Különleges mezt kapott Botka Endre, aki a Fehérvár ellen játszotta 150. bajnoki meccsét az FTC-ben.

Sztankovics: „A türelem lesz a siker kulcsa”

A Puskás Akadémia elleni hazai bajnoki előtt vezetőedzőnk beszélt várakozásairól.

Fradi Kamion a Puskás Akadémia elleni bajnokin

Március 17-én, a Puskás Akadémia elleni bajnoki előtt csodálhatják meg országjáró járművünket.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin