2023. február 3.
Fontos információk a derbire érkezőknek!
Sztárparádé várja a Fradi Múzeumban drukkereinket, érkezzenek időben a lezárások miatt is!

Magyar bajnoki címvédő, kupagyőztes, listavezető, valamint Európa Liga-nyolcaddöntős férfi labdarúgócsapatunk február 5-én, vasárnap 17.30-tól fogadja az OTP Bank Liga 18. fordulójában sorra kerülő derbin az ősi rivális, a kiesés ellen küzdő Újpest csapatát. Ha még nem tette, akkor ITT tud jegyet vásárolni a találkozóra.

Sztárparádé a Fradi Múzeumban

Várjuk szurkolóinkat a mérkőzés előtt a Fradi Múzeumba, ahol találkozhatnak egykori közönségkedvenc labdarúgóinkkal. Érdemes lesz időben érkezni az Újpest elleni hazai bajnokira, 16.30-tól a Fradi Múzeumban találkozhatnak olyan egykori zöld-fehér játékosokkal, akik beírták magukat a klub történelmébe az Újpest elleni rangadókon. Ott lesz a Fradi Múzeumban Szenes Sándor, aki 1990 augusztusában első meccsén két gólt lőtt az Újpestnek. A szurkolók találkozhatnak Dzurják Józseffel, aki 1989 szeptemberében lőtt gólt a Dózsának, és Vladan Csukics is várja majd a drukkereket, aki az Albert Stadion utolsó találatát jegyezte, éppen az örök rivális ellen. Az eseményen való részvételhez Fradi Múzeum-belépőjegy váltása szükséges!

Szolgáltatás

A derbin Szurkolók Napját tartunk rengeteg érdekességgel. A Penny Családi szektor alatti megszokott szakosztályi kitelepülésünk vendégei ezúttal a magyar bajnok női labdarúgócsapatunk tagjai lesznek, akikkel a szokásos fotók és aláírások mellett ügyességi feladatokban is részt vehetnek az érdeklődő szurkolóink. További meccsnapi programjainkról ITT írtunk. A Fradi Shop meccsnapi ajánlatáról pedig ITT. Természetesen a Fradi Kamion is jelen lesz a derbin, részletek ITT.

Parkolás

Fontos információ a derbire autóval érkező szurkolóink számára, hogy az elmúlt hónapokban bővültek a parkolási lehetőségeink, drukkereink már az MVM Dome parkolóját is igénybe vehetik. Ennek ára 1000 forint, melyet kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudnak megvásárolni. Felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy a két további megszokott parkolási helyszínre, a murvás parkolóba, valamint a Telekom mélygarázsba a parkolóhelyek már elkeltek!

Szurkolóink a belvárosból érkezve, az Üllői úti felüljárón végig hajtva, a lámpánál jobbra kanyarodva az út mellett találják meg a parkolót. Azon drukkereink, akik a Rákóczi híd felől jönnek, két módon is eljuthatnak ide: előbb a Wallis Motornál jobbra, majd az út végén balra kanyarodva érhetik el az MVM Dome murvás parkolóját. Egy másik lehetőség a Rákóczi híd felől érkezőknek, hogy végigmennek a Könyves Kálmán körúton, majd az Üllői úthoz érve a felüljáró előtt jobbra kanyarodnak, a lámpánál pedig ismét egy jobb kanyart kell venniük, hogy eljussanak a parkolóig. A Népliget felőli megközelítés a Könyves Kálmán körútról úgy lehetséges, hogy az Üllői úti felüljáró alatt balra tartunk, majd az MVM Dome utáni lámpáknál jobbra kell kanyarodni. Végül mindazoknak, akik az Üllői úton a belváros felé tartanak, a felüljáró előtt a lámpáknál kell balra visszafordulniuk, és az MVM Dome előtt elhaladva a lámpánál jobbra bekanyarodva találják meg a parkolót.Hangsúlyozzuk szurkolóinknak, hogy időben érkezzenek, a kapunyitás 2 és fél órával meccskezdés előtt, 15 órakor lesz! A mérkőzés idejére az Üllői út felüljáró mellett és alatt, a Könyves Kálmán körúton, valamint az Albert Flórián úton teljes zárás, megállási tilalom lesz érvényben. Továbbá a Groupama Aréna III-as kapuja a mérkőzés végén, távozáskor várhatóan korlátozva lesz.

Szurkolóinknak javasoljuk, hogy éljenek a fenti lehetőséggel, a közterület-felügyelet ugyanis a mérkőzés idején is megbüntetheti azokat, akik nem megfelelő helyen hagyják az autójukat.

 

 

Vegye meg a Fradiért!

UEL-csoportgyőztes labdarúgócsapatunk nyolcaddöntős ellenfele ugyan még nem ismert, de a március 16-i, Puskás Arénában megrendezésre kerülő visszavágóra már elindult a jegyértékesítés. Biztosítsa be helyét most, legyen ott a történelmi mérkőzésen, és buzdítsa a helyszínről Dibusz Déneséket. Részletek ITT!

Ezzel párhuzamosan továbbra is zajlik a bajnoki bérletek értékesítése, részletek ITT!

Cikkajánló

Adama Traoré a válogatottban is megvillant - VIDEÓ

A Fradi szélsője Gambia kapuját vette be büntetőből az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében.

Baráth kezdett, legyőztük Görögországot

Az FTC téli igazolása is tagja volt a felkészülési mérkőzésen győztes U21-es magyar labdarúgó-válogatottnak.

„Mindent megteszünk, hogy visszatérjünk a győztes útra”

Férfi labdarúgócsapatunk néhány szabadnap után ismét munkához látott a Népligetben.

Szavazzon a hónap játékosára, nyerjen páros VIP-belépőt

Ön dönt! A honapjatekosa.fradi.hu oldalon lehet szavazni március hónap legjobb FTC-labdarúgójára.

Védőnk óriási örömet szerzett egy kisfiúnak - VIDEÓ

Védőnk 91 percet játszott a suriname-i válogatottban. • A bosnyákok Kovacevic és Gojak nélkül nyertek.

Dibusz Dénes: „Maradt még a csapatban”

Kapusunk és Vécsei Bálint szerint is nagyobb erőpróba vár majd a magyar válogatottra hétfőn a bolgárok ellen.

Sikeres főpróba, jöhetnek a bolgárok az Eb-selejtezőn

A magyar labdarúgó-válogatott Ádám Martin góljával 1-0-ra nyert Észtország ellen felkészülési meccsen.

Dokumentumfilm készül az UEL-menetelésünkről

Exkluzív felvételek sorát láthatják majd a FradiMédia alkotásában, amely a kupatavaszunkra fókuszál – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin