2023. július 17.
FTC–KÍ Klaksvík: meccsnapi programok
Szakosztályi kitelepüléssel, az új Fradi Mini Shoppal és sok más érdekességgel várjuk a drukkereket!

Magyar bajnok férfi labdarúgóscsapatunk július 19-én, szerdán 18.00-tól a feröeri KÍ Klaksvík ellen lép pályára az UEFA Bajnokok Ligája idei selejtezőjének 1. fordulójában. A párharc 0-0-s állásról folytatódik. A 2023/2024-es idény első hazai tétmérkőzése alkalmából is rengeteg meccsnapi programmal, szakosztályi kitelepülésekkel várjuk szurkolóinkat!

Atlétika, torna, jégkorong és labdarúgó utánpótlás – e szakágak jeles képviselőivel is találkozhatnak azok, akik kilátogatnak a feröeriek elleni visszavágóra. Érdemes időben érkezni, kapunyitás már 16.00-tól! A családi szektor alatti kerengőn mindemellett freestyle bemutatóval, csocsóval, beerponggal, pingponggal és egy fejelős aktivitással várjuk a drukkereket. Emellett megtalálhatóak lesznek a legkisebb szurkolóink által kedvelt aktivitások, az arcfestés, a lövőerőmérő, valamint a PENNY kitelepülése is.

Atlétáinkkal is találkozhatnak a KÍ Klaksvík elleni meccsnapon

Állandó programelemeink közül ezúttal is jelen lesz a Fradi Kamion és a Fradi Minibusz is. A kamionnál 15.00-tól 18.00-ig vásárolhatnak a Fradi Shop kínálatából, ahol elérhető lesz sok más mellett új hazai mezünk és a KÍ Klaksvík elleni selejtezőre készült eseménysálunk is, de megnézhetik a Fradi Múzeum kiállítását is. Emellett különböző aktív tevékenységekre invitáljuk a kilátogatókat: kipróbálhatják a Teqballt, a mini pingpongot, csocsózhatnak, sőt, fotóboxunk segítségével képeket is készíthetnek.

A mérkőzést megelőzően pólóágyúval vesszük célba a tribünöket, valamint a dancecam segítségével igyekszünk megalapozni a hangulatot. A szünetben az emojicam és a kisscam pásztázza majd a lelátót.

A szerdai nap nemcsak a mérkőzés miatt lesz különleges, hanem azért is, mert újabb üzlethelyiséget nyitunk, a Fradi Mini Shopot, melyben 15.00 és 20.45 között vásárolhatnak drukkereink. További részletek ITT!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy amennyiben a belépés alatt probléma merülne fel, felkereshetik a probléma megoldó állomásokat a kapucsoportoknál!

Az FTC–KÍ Klaksvík BL-selejtezőre jegyek továbbra is kaphatók a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztáraiban! A jegypénztár keddtől péntekig 10.00-18.00 között, szombaton pedig 9-től 13 óráig tart nyitva, vasárnap és hétfőn zárva.

Zárul a bérletértékesítés második szakasza – ne maradjon le!

A Klaksvík elleni hazai BL-selejtezőt megelőző napon zárul a bajnoki bérletek értékesítésének második szakasza. Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen amellett, hogy bajnoki bérleteseink 2024 júniusáig ajándékba kapják a megújult, digitálisan lapozható Zöld és fehér magazint, ebben az időszakban még kedvezőbb áron juthatnak bérlethez, amelynek birtokában a hazai pályán lejátszandó nemzetközi tétmérkőzésekre, így akár a feröeriek elleni találkozóra kedvezményes áron vásárolhatják meg belépőjüket. További részletek ITT!

Cikkajánló

Megérkezett a Fradi Lager

Jöjjön és próbálja ki az új Fradi sört, mely a derbi napján debütál a Fradi Kamionnál és a Fradi Shopban!

A derbin Leandro ül az FTC kispadján

Dejan Sztankovics a Szpartak Moszkva edzője lesz a jövőben. Az FTC felkészült a helyzetre.

Könyvdedikálás az FTC-Újpest bajnoki előtt

Bánki József a „Taps, szénsav, Ferencváros” című könyvét dedikálja az Újpest elleni mérkőzésünk előtt.

„Most vesztettünk, de nagyszerű szezon van mögöttünk”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics sajtótájékoztatón értékelt a Paks elleni kupadöntő után.

Vereséget szenvedtünk a MOL Magyar Kupa döntőjében

0-0-s rendes játékidő után a hosszabbításban lőtt két gólt a Paks.

Szurkolói információk a szezonzáró derbire

A derbi napján, május 19-én, vasárnap több korlátozásra számíthatnak a mérkőzésre érkező szurkolók.

Dibusz, Botka és Varga B. az Eb-keretben

Marco Rossi tartalékként Lisztes Krisztiánt is beválogatta a nemzeti együttes keretébe.

FTC-Újpest: meccsnapi ajánlat

Harminc százalékos kedvezménnyel vehetik meg a Fradi x Cornavin 34. bajnoki órát.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin