2023. november 30.
FTC-Mezőkövesd: programok a fenntarthatóság jegyében
Érdemes lesz időben érkezni a Groupama Arénába, hiszen számos meccsnapi aktivitással készülünk szurkolóinknak.

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk december 3-án, vasárnap 17.45-től a Mezőkövesdet fogadja hazai pályán a bajnokság 15. fordulójában. A Groupama Aréna kapui már két órával a kezdősípszó előtt, 15.45-kor nyitnak, így drukkereink körbejárhatják és kipróbálhatják programjainkat és aktivitásainkat, amelyeket (a megszokott programelemek mellet) ezúttal a Fenntarthatóság Napjának jegyében szerveztünk.

Tematikus programok
Az Ariston bemutatóján megújuló energiahasználattal, korszerűsítéssel kapcsolatos szakmai tanácsadáson vehetnek részt szurkolóink. Az MVM Zöld Zónában elektromos és energiatermelő biciklikkel, valamint elektromos töltőkkel és autókkal ismerkedhetnek meg az érdeklődök. Az eszközök bemutatása mellett edukatív anyagokat tekinthetnek meg szurkolóink. A járművek mellett fontos szerepet kapnak a Rakun Dobozközösség termékbemutatójának köszönhetően a fenntartható ételdobozok is. A Zöld Aréna program kitelepülésén paravánokon szeretnénk információkat átadni a fenntarthatósággal és az Arénánkkal kapcsolatban. Ennek kapcsán a vállalkozószelleműeknek kvízzel is készülünk, amely során szurkolóink az itt olvasottakról és megtanultakról kapnak kérdéseket. Érdemes részt venni játékunkon, hiszen minden résztvevő értékes nyereményekért pörgethet szerencsekerekünkön.

Az elmúlt évhez hasonlóan ezúttal is tehetünk a Groupama Aréna lelátójának tisztaságáért szemétgyűjtő akciónk során. Kezdeményezésünk most is az egész stadionra kiterjed, mind a normál jegyes és bérletes szurkolóinkat, mind pedig a VIP-vendégeinket arra kérjük, csatlakozzanak az akcióhoz, amelyet a helyszínen önkéntesek és hoszteszek segítségével, szpíkeri tájékoztatással támogatunk. Segítőink ott lesznek a lelátókon és a VIP-szektorokban is, szemeteszsákokat és gumikesztyűket is tőlük kérhetnek majd.

Emellett természetesen a közelgő ünnepekre is készülünk, szurkolóink fenntartható Fradis mikulászsákot készíthetnek, a legkisebbek pedig a Mikulással is találkozhatnak.

 

Kitelepülések
A Fennharthatóság Napja alkalmából szervezett programokon túl természetesen jól megszokott aktivitásokon is várjuk az érdeklődőket. Színes programokkal készül a Penny Fanzone, a Szentkirályi kitelepülésénél kóstolásra is lesz lehetőség. Lesz Penny célbalövés, arcfestő, lövőerőmérő, billiárdfoci, súlypontemelkedés-mérés, és természetesen a Fradi Kamion és a Fradi Minibusz is a helyszínen lesz. A Fujifilm kitelepülésénél polaroid fényképeket készíthetnek szurkolóink. A TritonLife célbalövő versenye alkalmával értékes zsákbamacska nyereményekért zajlik a játék, a fődíj egy, a TritonLife által biztosított ingyenes laborvizsgálat.

 

Aktivitások a kivetítőn
Természetesen nem maradhatnak el a már megszokott programok sem, a mérkőzés előtt pólóágyúval készülünk, míg a szünetben a Nap Szurkolói játék során három szerencsés szurkolónk tavaszi bérletet nyerhet, a KissCam során pedig a második félidő előtt fradista párokat keresünk a lelátón.

OTP Bank Liga, 15. forduló
FTC-Mezőkövesd
december 3., vasárnap 17.45, Groupama Aréna
Jegyek: ITT

Születésnapi akció a ferencvárosi lakosoknak
A felnőtt ferencvárosiaknak 1000, a kerületi diákoknak és nyugdíjasoknak pedig mindössze 500 forintba kerül egy jegy férfi labdarúgócsapatunk Mezőkövesd elleni, december 3-án, vasárnap sorra kerülő hazai rendezésű bajnokijára. Akciónk részleteivel kapcsolatban IDE kattintva tudhat meg részleteket!

Cikkajánló

Nem tévedés! Az Elek Gyula Arénában forgatott az UEFA

Dibusz Dénes és Böde-Bíró Blanka volt a legutóbbi vendége az UEFA Európa Konferencia Liga-magazinnak - VIDEO

Mendilibar: „Nem lesz elég az egygólos előny”

José Luis Mendilibar és Chiquinho beszélt várakozásairól a csütörtöki UEKL-visszavágó előtt.

Lesen vagyunk, 6.rész: Marketing

Kereskedelem-marketingcsapatunk mindennapjaiba adtunk ezúttal betekintést – VIDEÓ!

FTC-Olympiakosz: parkolási lehetőség

A csütörtöki UEKL-meccsre autóval érkező szurkolók az MVM Dome parkolójába válthatnak jegyet.

FTC-Olympiakosz: meccsnapi programok

A sorsdöntő UEKL-találkozó előtt vb-ezüstérmes női pólósainkkal is találkozhatnak.

UEKL: francia sztárbíró vezeti a budapesti visszavágót

Az Olympiakosz ellen a Bajnokok Ligája- és Európa Liga-döntőben is bíráskodó Clément Turpin fújja a sípot.

„Szervezetten, nagy hittel kell játszanunk”

Dejan Sztankovics és Varga Barnabás válaszolt az újságírók kérdéseire az Olympiakosz elleni visszavágó előtt.

Újpest-FTC: Szurkolói információk

Fontos szurkolói információk a vasárnapi idegenbeli derbire érkező szurkolóinknak.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin