2021. október 15.
FTC-ZTE: Meccsnapi programok a jótékonyság jegyében
A Gondviselés Napján az Ökumenikus Segélyszervezet is többféle kitelepüléssel készül.


Férfi címvédő labdarúgócsapatunk a bajnokságban a Zalaegerszeget fogadja október 16-án, szombaton 17.00 órától. Ahogy szurkolóink megszokhatták a mérkőzés napján rengeteg meccsnapi programmal készülünk, ám ezúttal a szokásosnál is bővebb lesz a programkínálat, ugyanis a mérkőzésnapi aktivitások mellett, az FTC és a Sportfive Hungary közös kezdeményezésének, a Gondviselés Napjának keretében is számos aktivitással készülünk. Klubunknak 2014 decembere óta stratégiai együttműködő partnere az Ökumenikus Segélyszervezet, melynek most ismét támogatást nyújtunk, amihez szurkolóink segítségére is számítunk. Minden, az FTC-ZTE bajnokira megvásárolt belépő árából 100 forintot a szervezetnek ajánlunk fel és utalunk át. A mérkőzésre ITT lehet jegyet vásárolni, a Gondviselés Napjáról pedig EZEN a linken keresztül olvashat bővebben.

A Gondviselés Napján természetesen számos tematikus kitelepüléssel várjuk drukkereinket, hiszen az Ökumenikus Segélyszervezet többféle programmal készül, így például csócsózni, illetve kapura lőni is lesz lehetőségük, emellett egy remek memóriajáték is várja az érdeklődőket. A szurkolóink a Láthatatlan Kiállítás jóvoltából megpróbálhatnak végig menni egy labirintuspályán, de egy kerekesszékes akadálypályával is készülnek a szervezők. Jelen lesz a Telekom mobildonor kitelepülése, amely során okostelefonokat lehet majd felajánlani a rászorulóknak. A programról bővebben ITT tájékozódhat. Ezeken az aktivitásokon túl lesz lehetőség kipróbálni a sikethokit, amelynek keretében jelnyelvi bemutató és kapura lövés is lesz, valamint paralimpiai totóval és színezősarokkal is készülünk.

Szakosztályi kitelepülés

Folytatódik a hazai bajnokikat kísérő népszerű programsorozatunk, amelynek keretében ezúttal az FTC paralampikonjaival találkozhatnak, valamint a Fair Play Bizottság is kitelepül a Groupama Aréna kerengőjére. Kapunyitástól a mérkőzés végéig várjuk önöket! 

A tematikus programok mellett a már megszokott aktivitások is elérhetőek lesznek. A helyszínen ott lesz a Fradi Minibusz, valamint a Fradi Kamion a Groupama Biztosító támogatásával, ahol kedvére válogathat a Fradi Shop kínálatából. Ezúttal is vár a Penny Market kitelepülés, illetve lesz arcfestés a C4-C5-ös lelátó alatt, illetve a szakosztályi kitelepülés mellett, de a nagyobbak kipróbálhatják a Teqballt,  és a lövőerőmérőt is. A kicsiknek gyereksarok is biztosítva lesz, ahol élő-és asztali csócsózásra, illetve flipperezésre is lesz lehetőség. 

A lelátón hangerőmérő fokozza majd a hangulatot, míg a FradiSzív keretén belül fradista párok adhatnak bizonyítékot Fradi-szívükre a lelátóról! Emellett a pólóágyúnkkal pedig bajnokcsapatos pólókkal célozzuk meg a tribünöket. A kezdés előtt értékes nyereményekkel gazdagodhat, tippjátékunk fődíja ugyanis egy dedikált labda lesz. A Nap Szurkolója pedig egy páros belépőjegyet kap az MVM GOLD Szektorba! 

Cikkajánló

„Eső? Ahhoz már hozzászoktam Norvégiában!”

Kristoffer Zachariassen közel volt az első bajnoki góljához, mégsem bánja, hogy még várnia kell rá – VIDEÓ!

Peter Stöger: „A látottak alapján mi voltunk a jobbak”

Vezetőedzőnk azt kapta, amire számított a Mezőkövesd elleni vasárnapi mérkőzésen.

Újabb fontos győzelem, ismét kapott gól nélkül

Listavezető férfi focicsapatunk az NB I-es tabellán ötödik Mezőkövesd otthonából is elhozta a három...

„Nem lehet kérdés, hogy milyen céllal lépünk pályára”

A Mezőkövesd elleni találkozó előtt vezetőedzőnk, Peter Stöger beszélt várakozásairól.

Elhunyt Rakonczay András

Emlékét örökké megőrizzük!

Mezőkövesden a Fradi-minibusz!

Karácsonyi termékekkel, hazai mezünkkel és számos szurkolói kiegészítővel várjuk a fradistákat!

Stöger: „Nem lehetek elégedett a teljesítménnyel”

A Real Betis elleni mérkőzés után Peter Stöger és Botka Endre értékelt.

„Csapatként nyerünk és csapatként veszítünk”

Csapatkapitányunk a helyszínen értékelte a Betis ellen 2-0-ra elveszített sevillai UEL-mérkőzést – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most