2021. október 11.
Jótékonysági akciók az FTC-ZTE labdarúgó bajnokin
Az FTC-ZTE bajnokira eladott belépők után jegyenként 100 forintot utalunk az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

Férfi címvédő labdarúgócsapatunk a bajnokság 9. fordulójában október 16-án, szombaton 17.00 órától a Zalaegerszeget fogadja a Groupama Arénában. A mérkőzésnapi programok mellett ez a délután az FTC és a Sportfive Hungary közös kezdeményezése, a Gondviselés Napja is. Klubunknak 2014 decembere óta stratégiai együttműködő partnere az Ökumenikus Segélyszervezet, melynek most ismét támogatást nyújtunk, amihez szurkolóink segítségére is számítunk. Minden, az FTC-ZTE bajnokira megvásárolt belépő árából 100 forintot a szervezetnek ajánlunk fel és utalunk át. A mérkőzésre ITT lehet jegyet vásárolni.

A társadalmi felelősségvállalás klubunk és a marketingügynökségünk, a Sportfive Hungary Kft. életében is kiemelt fontossággal bír. Az elmúlt évek során közösen több különböző adománygyűjtésben és jótékonysági akcióban vettünk részt.

- Azt gondolom, hogy az FTC-nek a sportsikerek mellett az élet egy másik területén is példaként kell szolgálnia, ezért nem volt kérdés, hogy a klub részt vesz ebben a jeles kezdeményezésben is. Bízom benne, hogy a szurkolóink szép számmal látogatnak majd ki a ZTE ellen bajnokira, hiszen most nemcsak a csapatnak segíthetnek ezzel, hanem olyan embereken is, akiknek minden támogatásra szükségük van – nyilatkozta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Az FTC-ZTE mérkőzésen egyébként nem csak a jegyenkénti 100 forintos támogatás jelzi a klub társadalmi felelősségvállalását, hanem a gondviselés jegyében szervezzük mérkőzésnapunkat. Ezen a szombaton fontos célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a társadalom perifériájára szorult emberek nehéz körülményeire.

- A Sportfive Hungary Kft a Fradival karöltve számos jótékonysági akcióban vett már részt és bízom benne, hogy október 16-án, a Gondviselés Napja is hasonlóan sikeres lesz. Számunkra nem volt kérdés, hogy életre hívjuk ezt az akciót. Reméljük, hogy az anyagi hozzájárulással minél több emberen tudunk segíteni – mondta Igaz András, a Sportfive ügyvezetője.

A Gondviselés Napján  többek között az Ökumenikus Segélyszervezet számára nyújtunk támogatást azzal hogy minden eladott jegy után száz forintot utalunk a szervezet számlájára. Segítsen ön is, jegyek ITT vásárolhatóak! Az FTC az Ökumenikus Segélyszervezet mellett olyan különböző szervezeteket is vendégül lát és bemutat a szurkolóknak, amelyek fogyatékkal élőket, látássérülteket, hallássérülteket segítenek, valamint egy anya-gyermek segítőotthont is meghívtunk a mérkőzésre.

- Büszkeséggel tölt el minket, hogy az utóbbi évek nemzetközi szinten is meghatározó magyar labdarúgócsapata és a Sportfive mellénk állt ebben az ügyben. A rászoruló családokat segítő munkánk támogatására összegyűlő adományokon túl az is nagy érték számunkra, hogy ennek az akciónak köszönhetően szervezetünk célkitűzései, és az összefogás üzenete is rengeteg emberhez juthat el – nyilatkozta Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

A gondviselés jegyében speciális kitelepülésekkel, valamint a megszokott meccsnapi aktivitásokkal várjuk szurkolóinkat. Az Ökumenikus Segélyszervezet helyszíni kitelepülése mellett a látássérültek nehézségeit bemutató labirintus akadálypályával, csörgőlabda bemutatóval, kerekesszékes akadálypályával készülünk. De drukkereink számára lehetőség nyílik paralimpikon sportolóinkkal való találkozásra, valamint a Fradi Fair Play Bizottság megismerésére is.

Cikkajánló

„A Ferencváros jelent számomra mindent”

Ma ünnepli ötvenkettedik születésnapját Lipcsei Péter, labdarúgóklubunk legendája.

Mezőkövesden a Fradi-minibusz

Drukkereink a Mezőkövesd elleni mérkőzés idején is beszerezhetik kedvenc Fradi-terméküket.

Dibusz bizonyított a kapitánynak

Labdarúgócsapatunk kapusa, Dibusz Dénes értékelte a válogatott Koszovó ellen 2-0-ra megnyert meccsét - VIDEÓ!

Szevikjan gólt lőtt, Ben Romdhane kezdett

Örmény játékosunk Csehország ellen volt eredményes, míg tunéziai középpályásunk Új-Zéland ellen játszott.

Dibusszal és Vargával győzte le Koszovót a válogatott

Dibusz Dénes kezdőként, Varga Barnabás csereként játszott a Puskás Arénában 2-0-ra megnyert meccsen.

Köszönünk mindent, Toki!

Öt magyar bajnoki cím, egy Magyar Kupa, három UEL- és egy BL-csoportkör után Tokmac Nguen távozik az FTC-től.

„Dénes a legkiválóbb magyar csapat kapusa”

Marco Rossi a Koszovó elleni mérkőzés előtt beszélt várakozásairól és Dibusz Dénesről is.

Mezőkövesd-FTC: elindult a jegyértékesítés!

Március 31-én, vasárnap 18.00-tól lépünk pályára a Mezőkövesd vendégeként a bajnokság 26. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin