2023. április 18.
Owusu: 4 meccs, 77 perc, 2 gól
Ghánai támadónk sérülése után rögtön góllal tért vissza, akit a Groupama Aréna hangulata is lenyűgözött.

Amint arról korábban beszámoltunk, télen szerződtetett villámgyors ghánai támadónk, Owusu Kwabena sérülése után a Paks ellen tért vissza a pályára, majd a Honvéd ellen 3-0-ra megnyert bajnoki összecsapáson már be is talált a kapuba. Gólérzékenységét már korábbi csapataiban is megmutatta, de hihetetlen labdaérzékét és magabiztosságát most a Groupama Aréna közönségének is bizonyította.

- Örülök, hogy a sérülésem már a múlté és teljes mértékben segíthetem a csapatot. Nagyszerű érzés volt a Groupama Arénában pályára lépni, a góllövés csak a hab volt a tortán. Hihetetlen közönségünk van, az első perctől kezdve megállás nélkül buzdítottak minket, boldoggá tesz, hogy előttük is eredményes tudtam lenni – mondta Owusu Kwabena.

Az azeri Qarabagtól igazolt szélsőnek a Honvéd elleni volt a negyedik meccse a Ferencváros játékosaként. A Paks elleni idegenbeli bajnokin debütált, rögtön egy góllal, majd az Újpest ellen megsérült, így hosszú kihagyás várt rá. A nagy visszatérésre egészen április 8-ig kellett várni, Pakson 13 perc jutott neki.

A Honvéd ellen 10 percet kapott Sztanyiszlav Csercseszovtól, de ez is elég volt, hogy megmutassa a fradista szurkolótábornak, mit is tud: egy labdaszerzés után 62 métert sprintelt a játékszerrel (30.5 km/ó-s csúcssebességgel), amit hanyag eleganciával, egy laza bokamozdulattal pöckölt át a kapujából kimozduló Tujvel felett. Így Owusu eddig 4 mérkőzésen összesen 77 percet töltött a pályán, ez idő alatt pedig 2 gólt is szerzett, vagyis 38,5 percenként talált be eddig a Fradiban.

A győzelemmel zárult találkozó után Owusu dedikálta azt a labdát, amellyel bevette a Honvéd kapuját, drukkereink pedig jótékonysági árverésünk keretein belül az arveres@fradi.hu email címen licitálhatnak is rá. A játékszabályzatról és az árverés technikai részleteiről részletesen ITT olvashat!

Együtt, egy helyen! - Elindult a bérletértékesítés!

Újítsa meg, vagy váltsa ki új szezonbérletét a 2023/24-es idényre, és legyen részese egyelőre 33-szoros magyar bajnok és 24-szeres Magyar Kupa-győztes férfi labdarúgócsapatunk sikereinek! Élje át a helyszínen, vagy csak szerezzen előnyt a nemzetközi mérkőzésekre szóló jegyek vásárlásához! Részletek ITT!

Cikkajánló

Lisztes: „Mi vagyunk a legjobbak”

Játékosunk gólt szerzett és gólpasszt adott az MTK legyőzése alkalmával – VIDEÓ!

Sztankovics: „A fiatalok meghálálták a bizalmat”

Vezetőedzőnk szerint nagyon elszánt volt csapatunk az MTK ellen.

Győzelem az örökrangadón

Férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re győzött az MTK ellen az Új Hidekuti Nándor Stadionban.

Sztankovics: „A szezonnak még nincs vége”

Vezetőedzőnk beszélt várakozásairól az MTK elleni bajnoki előtt.

„Az anyám!”: Dibusz és az FTC ajándéka Bodrogi Gyulának

A Nemzet Színésze nemrég ünnepelte 90. születésnapját, klubunk pedig emlékezetes ajándékkal lepte meg – VIDEÓ!

Botka Varga Barnabásnak adott tippeket, de megfogadta?

Focistáink ismét fát ültettek a Budakeszi Vadasparkban, ahol Dibusz Dénes kisfia ismét ellopta a showt – VIDEÓ

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

A sajtó munkatársai május 2., csütörtök 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a vasárnapi bajnokira.

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin