2020. november 21.
Sergei Rebrov: „Mindenki tudta, hogy fontos ez a meccs”
Vezetőedzőnk a Budapest Honvéd vendégeként megnyert bajnoki mérkőzést követően értékelt.

Mint megírtuk, magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk szombat este Marcel Heister bombagóljának köszönhetően vendégként 1-0-ra legyőzte a Budapest Honvéd együttesét. A bajnokit követően vezetőedzőnk, Sergei Rebrov sajtótájékoztatón értékelt.

- Nem tudom, hogy eddig hányszor sikerült ilyen szoros mérkőzést játszani a Honvéddal, ám azt tudom, hogy mindig nehéz mérkőzést játszunk ellene. A játékosaim nagyon komolyan vették a feladatukat, tudták, mennyire fontos ez a mérkőzés, ennek nagyon örülök. Alapvetően három középső védős struktúrával készültünk, ezért váltanunk kellett. A helyzeteink megvoltak, jobb lett volna, ha eredményesebben tudunk játszani – kezdte Sergei Rebrov, aki újságírói kérdésre válaszolva elmondta, mi volt a szokottnál visszafogottabb játék oka. - Az ellenfél presszingje. Emellett tíz labdarúgónk játszott a válogatottakban, volt, aki csak pénteken ért haza. Örülök a három pontnak és annak is, hogy nem sérült meg senki, hiszen nehéz sorozat jön, még nyolc tétmérkőzés vár ránk.

Vezetőedzőnk válogatott játékosaink, a kispadon ülő Sigér Dávid és az ezúttal a keretből is kimaradó Botka Endre állapotáról is beszélt.

- Ha jól tudom, Endi kontaktszemély volt, emiatt kellett elkülöníteni őt, Sigér Dávid pedig nagyon keményen dolgozott a válogatott meccseken, ezt láttam rajta az edzéseken is, ezért pihentettem. A válogatott mérkőzések kapcsán tíz labdarúgónk kiesett, a legfontosabb, hogy a regeneráció meglegyen az ő esetükben.

Együttesünk legközelebb kedden, a Juventus vendégeként lép pályára az UEFA Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában.

- A legfontosabb most a regeneráció. Sajnos a covid-helyzet miatt ez sem a legkönnyebb, bizonyos részét ennek a munkának otthon kell elvégezni a játékosoknak, ám úgy gondolom, a labdarúgóink nagyon profik és ez menni fog nekik. Hasonló mérkőzésre számítok, mint az itthoni volt. Alapvetően a saját hibáikból kaptuk a gólokat, ám ezeket azóta kielemeztük. Mostantól 100 százalékosan a Juventusra készülünk, kemény meccset várok.

Cikkajánló

Bombagóllal szereztünk újabb fontos három pontot

Marcel Heister nem mindennapi találata döntött a Honvéd elleni idegenbeli bajnokin.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

Varga Barnabás a gólátlag-rangsor élén

72 ligát figyelembe véve támadónk rendelkezik a legjobb átlaggal a büntetők nélküli gólszerzést illetően.

FTC35: Dibusz Dénes elitklubba lépett

Kapusunk a jövőben komoly rekordokat dönthet meg a bajnoki címek tekintetében.

FTC 35: TOP10-ben Európában

Cikkünkben megvizsgáltuk, hogyan állunk a bajnoki címek számában az európai összevetésben.

FTC35: Ők vívták ki a 35. bajnoki címünket

13 játékosunk először ünnepelhet magyar bajnoki címet, de sok „trófeahalmozó” is van a keretben.

VIDEÓ: Így ünnepeltek a 35-szörös bajnokok

A Kisvárda elleni meccs után elindult a buli és az örömmámor a Groupama Arénában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin