2022. június 18.
Szurkolóink döntöttek: Dibusz az Év Fradi-futballistája
Csapatkapitányunk, Dibusz Dénes 2020 után másodszor érdemelte ki az elismerést.


Immáron hetedik alkalommal kértük ki szurkolóink véleményét, hogy kit tartanak a mögöttünk hagyott szezon legjobb Fradi-futballistájának. Szavazni azon játékosainkra lehetett, akik legalább tíz bajnoki mérkőzésen pályára léptek a 2021/2022-es idényben.

A közel kétezer beérkezett voks több mint felét csapatkapitányunk és kapusunk, Dibusz Dénes kapta, akit így második alkalommal választottak a legjobbnak szurkolóink!

- Nagyon örülök neki, hogy a szurkolók engem láttak a 2021/22-es idény legjobb ferencvárosi játékosának – kezdte Dibusz Dénes, aki végig védte a magyar válogatott kapuját Wolverhamptonban, a fantasztikus, Anglia elleni győzelme során. – Úgy gondolom, hogy nagyjából az egész szezon során kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottam, többször hozzá tudtam tenni én is a magamét a csapat sikereihez. Emellett természetesen fontos kihangsúlyozni, hogy egy csapatként értünk el mindent, együtt küzdöttünk meg azért, hogy duplázással zárjuk a klubszezont. Bízom benne, hogy ezen az úton haladunk tovább. Azt viszont sosem fogom bánni, ha a szurkolók engem látnak a csapat legjobbjának.

A magyar válogatott hálóőr a nemrég véget ért idényben 26 alkalommal védte a Ferencváros kapuját bajnoki mérkőzésen, ebből 11-szer kapott gól nélkül hozta le a találkozót. Emellett Dibusznak vitathatatlan érdemei voltak abban, hogy csapatunk ismét nemzetközi kupa csoportkörében szerepelhetett, továbbá a 33. bajnoki cím és a 24. kupagyőzelem megszerzésében is hatalmas szerepet vállalt, mindamellett, hogy csapatkapitányként az öltözőben és a pályán kívül is fontos, pótolhatatlan feladatokat végzett a Ferencvárosért.

A győztes, Dibusz Dénes ebben az évben is egy rendkívül nemes díjjal lesz gazdagabb: szurkolónk, Mladoniczky Tibor felajánlásának köszönhetően egy értékes bronzszobrot vehet majd át az új szezon első hazai bajnokiját megelőzően! 

Korábban kétszer Gera Zoltán, egyszer-egyszer pedig Miha Blazic, Böde Dániel és Myrto Uzuni érdemelte ki az elismerést. Dibusznak ez lesz a második alkalom, hogy átveheti a díszes trófeát.

@fradimedia Dibusz Dénes üzenete 💚 #fradi #ftc #hajrafradi #fyp #fy #nekedbe #football #fraditok ♬ eredeti hang - FradiMedia
Cikkajánló

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin