2024. február 28.
Töltsd le a Fradi App-ot egyszerűen, egy érintéssel!
QR-kóddal segítünk meccsnapon a stadionban, hogy könnyen letölthesd számos előnyt nyújtó mobilalkalmazásunkat.

34-szeres magyar bajnok, bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk soron következő hazai mérkőzését március 3-án, vasárnap 16.30-tól játssza a Groupama Arénában a Kecskemét ellen. Erre a mérkőzésre is készülünk a február 6-án, az MTK elleni hazai örökrangadón már látott akcióval: a találkozó idején többször is megjelenítünk a stadion óriás kivetítőjén egy QR-kódot, aminek segítségével könnyedén, egyetlen érintéssel letölthetik szurkolóink mobileszközeikre számos előnyt nyújtó, kényelmes mobilalkalmazásunkat, a Fradi Appot!

Mi az a QR-kód, és mire jó?

A QR-kód egy adatok tárolására alkalmas, pontokból álló kép. Olyasmi, mint egyfajta vonalkód, ám a mögötte rejlő információ szinte bármi lehet – a mi esetünkben a kód beolvasásával letölthető és telepíthető az adott mobileszközre a Fradi App.

Mit tegyek, ha szeretném QR-kóddal letölteni a Fradi Appot a mobilomra?

A QR-kód használatának nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. Érdeklődő szurkolóinknak nincs más dolga, mint amikor megjelenik a stadion óriás kivetítőjén a négyzet alakú, pontokból álló kód, mobiltelefonján megnyitja a fényképező funkciót, és a kameraképet a QR-kódra irányítja. A mobilkészülék ekkor automatikusan beolvassa a kódot, majd láthatóvá válik egy hivatkozás, erre kattintva pedig a Fradi App azonnal letöltődik a készülékre.

Mire jó a Fradi App?

Az FTC és a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive 2021-ben újította meg klubunk mobilalkalmazását, a Fradi Appot, amely így minden korábbinál innovatívabb formában jeleníti meg a fradi.hu legfrissebb híreit, videóit, emellett a közelgő meccsnapokon is egyedi élményt nyújt. Íme, néhány példa, hogy miért is éri meg letölteni és használni a Fradi Appot!

- Drukkereink a főmenüben láthatják a férfi labdarúgócsapattal kapcsolatos friss híreket, de a legújabb képgalériák, közösségi média posztok és videós tartalmak is elérhetőek könnyen, átláthatóan, egy helyen. Időnként vannak kizárólag az appban megjelenő tartalmak is, amelyek miatt mindenképp érdemes letölteni az alkalmazást, és bejelentkezni.

- Az aktuális tabellán, a mérkőzéseken és a játékoskereten túl a menüben további hasznos információk találhatóak a Groupama Arénával, a szurkolói kártyával és a jegyvásárlással kapcsolatban. Emellett mindent megtudhattok a Fradi Múzeum működéséről és klubunk történelméről is.

- A Fradi App segítségével kényelmesen és könnyedén vehetik meg szurkolóink jegyüket, bérletüket a férfi labdarúgómérkőzésekre, de a Fradi Shop menüjére kattintva a szurkolói bolt kínálatából is kedvükre válogathatnak. A meglévő belépők a „Jegyeim” menüpontban néhány kattintás után bármikor könnyedén ellenőrizhetőek.

- A Fradi App folyamatosan egyedi tartalmakat, játékokat, nyereményeket kínál a felhasználóinak, innen érhető el például új Tippjátékunk is.

- A Fradi App segítségével meccsnapon a helyszínen, kapunyitástól szurkolóink soron kívül tudnak ételt és italt rendelni a kijelölt büfékben. A rendelések szurkolói kártyával azonnal kifizethetőek, elkészültükről az alkalmazás értesítést ad, és azonnal, soron kívül átvehetőek.

- Aki nem tud a helyszínen szurkolni egy-egy mérkőzés idején, a Fradi App segítségével a Meccscenterben könnyen, kényelmesen, valós idejű, folyamatosan frissülő meccsinformációk segítségével követheti nyomon a Fradi aktuális meccsének alakulását.

Az FTC mobilalkalmazása továbbra is ingyenesen letölthető, Android- és Apple-termékekre egyaránt elérhető, most pedig a Groupama Arénában meccsnapon az óriás kivetítőn megjelenő QR-kód segítségével már egyetlen érintéssel elérhető!

Cikkajánló

„Eddig a példaképem volt, talán most már a barátom is!”

Különleges szülinapi meglepetésben segédkezett a Fradi szintén szülinapos klublegendája – VIDEÓ!

ZTE-FTC a Fradi-minibusszal

Drukkereink a Zalaegerszeg elleni idegenbeli mérkőzés idején is beszerezhetik kedvenc Fradi-terméküket.

Szevikjan: „Erre a gólra mindig emlékezni fogok”

Örmény válogatott játékosunk óriási góllal tette le a névjegyét csapatunkban – VIDEÓ!

Leandro: "Nagy az előnyünk, de még semmi nem dőlt el"

A DVTK elleni győzelem után pályaedzőnk értékelt.

Indul a licit a dedikált győztes meccslabdákért

A meccslabdák megvásárlásával az Albert Alapítványt támogathatja.

FTC-Kisvárda: jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a Kisvárda elleni április 20-i bajnokinkra.

A DVTK legyőzésével növeltük előnyünket az élen

Varga Barnabás korai góljával és Szevikjan első FTC-találatával itthon tartottuk a három pontot.

Oscar-díjas galambásztól kapott ereklyét a Fradi Múzeum

Peller József kedvenc madarairól és az FTC-hez fűződő viszonyáról is mesélt a Fradi TV-ben – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin