2020. június 9.
Zubkov, Civic és Otigba is kiemelkedőt nyújtott
A forduló legjobb játékosa címet két játékos érte el az InStatnál - mindkettő Fradi-labdarúgó!

Labdarúgócsapatunk magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a DVTK ellen vasárnap a Groupama Arénában, ezzel tovább javítottuk a klubrekordot, 51 bajnoki mérkőzés óta nem találtunk legyőzőre hazai pályán.

Franck Boli nyitotta meg a gólok sorát, majd Oleksandr Zubkov lőtt egy hatalmas gólt és Botka Endre is betalált. Zubkov egész meccsen nyújtott teljesítménye az InStat statisztikai elemzőrendszernél is megmutatkozott, ő érte el ugyanis a legmagasabb indexet (342-est), azaz neki lett a legmagasabb a teljesítménymutatója.

Érdekesség azonban, hogy még egy játékos, Eldar Civic is 342-vel zárt, azaz Zubkovval együtt mindketten elnyerték a forduló legjobbja címet.

A dobogó harmadik fokán szintén a mi játékosunk áll, a kölcsönben Zalaegerszegen szereplő Bőle Lukács 341-es indexet ért el, a támadó a Puskás Akadémia elleni 2-0-s sikerből vette ki jó játékkal a szerepét, bemutatott öt sikeres cselt (ezzel a második legjobb lett) és megnyert 12 párharcot (ennél többet senki sem nyert meg).

Civic szintén a legjobbak között volt a győztes párharcokban, ő is 12-t nyert meg, csakúgy, mint a kisvárdai Roman Karasiuk és a paksi Osváth Attila, de védőnknek kellett ehhez a legkevesebb (14) szituáció, azaz ő a párharcai 86%-ából jött ki sikeresen.

Védőnk, Otigba Kenneth adta a legtöbb sikeres passzt a hétvégén, 87 alkalommal juttatta eredményesen a társához a labdát, ráadásul mindezt 92 kísérletből tette meg, a 95%-os mutatója is a legjobb a legtöbb sikeres passzt adók között.

A top5-ös listák közül még három helyen láthatunk Fradi-játékost: Botka adta a negyedik legtöbb sikeres támadópasszt (42-t), Zubkov adta a második legtöbb sikeres kulcspasszt (2-t) és Civic mutatta be a negyedik legtöbb sikeres cselt (4-et).

A végére pedig még egy érdekesség arról, mennyire jól állunk balhátvéd poszton. A legutóbb a Kaposvár elleni, 5-0-s siker alkalmával volt Fradi-játékos a forduló legjobbja, akkor Marcel Heister érte el ezt a címet, és bár most Civic játszott ezen a poszton (és lett a forduló legjobbja), a legutóbbi mérkőzésen, amikor Heister játszott (a Puskás Akadémia ellen), ő volt a legjobb játékosunk, 341-es InStat-indexet ért el, amellyel a 26. forduló harmadik legjobbja lett.

Cikkajánló

Parkolási lehetőségek a derbi napján

Parkolójegyét kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudja megváltani!

Dibusz: „Síp, és elkezdődik a felejthetetlen hangorkán”

Labdarúgócsapatunk kapitánya izgatottan várja a derbit, és folytatná az Újpest elleni győzelmi sorozatot.

„Mindenkinek mondtam, hogy készüljön a telt házra”

Sztanyiszlav Csercseszov az Újpest elleni derbit tartja a legnagyobb meccsnek Magyarországon.

UEL: Csercseszov a keretváltoztatásról

Európa Liga-nyolcaddöntős csapatunk tavaszi keretébe bekerült 3 új játékosunk, míg kikerült Boli és Mercier.

Fontos információk a derbire érkezőknek!

Sztárparádé várja a Fradi Múzeumban drukkereinket, érkezzenek időben a lezárások miatt is!

Mobildonor mezben a derbin!

Különleges mezben, jó ügyet képviselve lépnek pályára vasárnap a Fradi focistái.

FTC–Újpest: ezekkel a meccsnapi programokkal várjuk!

Széles programkínálattal, rengeteg élménnyel várjuk szurkolóinkat a Groupama Arénába!

A „Fekete párducra” emlékeztek

A korábbi 86-szoros válogatott kiválóság február 4-én lenne 97 esztendős.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin