2020. június 9.
Zubkov, Civic és Otigba is kiemelkedőt nyújtott
A forduló legjobb játékosa címet két játékos érte el az InStatnál - mindkettő Fradi-labdarúgó!

Labdarúgócsapatunk magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a DVTK ellen vasárnap a Groupama Arénában, ezzel tovább javítottuk a klubrekordot, 51 bajnoki mérkőzés óta nem találtunk legyőzőre hazai pályán.

Franck Boli nyitotta meg a gólok sorát, majd Oleksandr Zubkov lőtt egy hatalmas gólt és Botka Endre is betalált. Zubkov egész meccsen nyújtott teljesítménye az InStat statisztikai elemzőrendszernél is megmutatkozott, ő érte el ugyanis a legmagasabb indexet (342-est), azaz neki lett a legmagasabb a teljesítménymutatója.

Érdekesség azonban, hogy még egy játékos, Eldar Civic is 342-vel zárt, azaz Zubkovval együtt mindketten elnyerték a forduló legjobbja címet.

A dobogó harmadik fokán szintén a mi játékosunk áll, a kölcsönben Zalaegerszegen szereplő Bőle Lukács 341-es indexet ért el, a támadó a Puskás Akadémia elleni 2-0-s sikerből vette ki jó játékkal a szerepét, bemutatott öt sikeres cselt (ezzel a második legjobb lett) és megnyert 12 párharcot (ennél többet senki sem nyert meg).

Civic szintén a legjobbak között volt a győztes párharcokban, ő is 12-t nyert meg, csakúgy, mint a kisvárdai Roman Karasiuk és a paksi Osváth Attila, de védőnknek kellett ehhez a legkevesebb (14) szituáció, azaz ő a párharcai 86%-ából jött ki sikeresen.

Védőnk, Otigba Kenneth adta a legtöbb sikeres passzt a hétvégén, 87 alkalommal juttatta eredményesen a társához a labdát, ráadásul mindezt 92 kísérletből tette meg, a 95%-os mutatója is a legjobb a legtöbb sikeres passzt adók között.

A top5-ös listák közül még három helyen láthatunk Fradi-játékost: Botka adta a negyedik legtöbb sikeres támadópasszt (42-t), Zubkov adta a második legtöbb sikeres kulcspasszt (2-t) és Civic mutatta be a negyedik legtöbb sikeres cselt (4-et).

A végére pedig még egy érdekesség arról, mennyire jól állunk balhátvéd poszton. A legutóbb a Kaposvár elleni, 5-0-s siker alkalmával volt Fradi-játékos a forduló legjobbja, akkor Marcel Heister érte el ezt a címet, és bár most Civic játszott ezen a poszton (és lett a forduló legjobbja), a legutóbbi mérkőzésen, amikor Heister játszott (a Puskás Akadémia ellen), ő volt a legjobb játékosunk, 341-es InStat-indexet ért el, amellyel a 26. forduló harmadik legjobbja lett.

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin