2022. június 22.
CSATLAKOZZON ÖN IS SÉTAFOCICSAPATUNKHOZ!
Várjuk az 50 év feletti fradista érzelmű nők és férfiak jelentkezését.

Az FTC Sétafoci Programja 2020 őszén indult útjára 14 fővel a 65 év feletti korosztályból. A program 2022-ben új alapokra lett helyezve 4 turnusra osztva, így már az 50 év feletti férfi és női szurkolók számára is elérhető vált megduplázott létszám mellett. A dinamikus bővülést továbbra is fenntartva, a júliustól kezdődő második etapban immár 50 ember számára nyújt lehetőséget sétafocihoz az FTC. A Programra azok jelentkezését várjuk, akik szeretnék beiktatni az életmódjukba a rendszeres mozgást, valamint a velük azonos korosztályba tartozó Fradistákkal való személyes találkozást és rendszeres közösségi életre vágynak. 2022-től résztvevőinknek nemcsak rendszeres sportolási és közösségépítő, de versenyzési lehetőséget is biztosítunk. A program résztvevői meghatározott menetrend szerint mérkőzéseket is játszanak a Sétafoci Ligában, és időről időre részt vehetnek nemzetközi sétafoci tornákon is, melyekről a klub hivatalos felületein adunk tájékoztatást.

Az első turnus utolsó foglalkozására ellátogatott a Fradi TV is, ha kíváncsi a sétafociedzések hangulatára, IDE KATTINTVA kaphat egy kis ízelítőt belőlük.

2022. június 21-én, kedden indul a második felvételi turnus a Ferencvárosi Torna Club sétafocicsapatába, ahova minden 50 év feletti fradista érzelmű nő és férfi jelentkezését várjuk, egészen június 30-ig. Kérjük, eddig jelentkezzenek csapatunkba! Mindazok, akik ebben a tíz napos időszakban lemaradnak, nekik sincs okuk aggódni, ugyanis 2023 elején indul a harmadik turnus, ahova még felvételt nyerhetnek. Az egyes jelentkezési időszakokról rendszeresen hírt adunk majd a Ferencvárosi Torna Club hivatalos honlapján, a fradi.hu-n.

A programban nem vehetnek részt azok, akik ellen jelenleg a Groupama Aréna Pályarendszabály megsértése, vagy az FTC-MVM Népligeti Sportközpont Házirendjének megsértése miatt kizáró, felfüggesztő határozat van érvényben.

Hogyan lehet jelentkezni?

A Programban való részvétel ingyenes, jelentkezni a bekezdés után található online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Amennyiben a kérdőív nem jelenik meg, kérjük, hogy KATTINTSON IDE. Az űrlap kitöltése még nem jelent automatikus felvételt a csapatba. Amennyiben a jelentkezését elfogadtuk és emailben megerősítettük, az egészsége védelmében július 14-én, a Ferencvárosi Torna Club által szervezett egészségügyi alkalmassági vizsgálaton kell, hogy részt vegyen. Itt egy független, egészségügyi szakemberek által adott minősítést követően nyerhet felvételt programunkba. A jelentkezőkkel a regisztrációs időszak lezárultát követően a Program szervezői közvetlenül felveszik a kapcsolatot.

 

Mit tartalmaz az egészségügyi alkalmassági vizsgálat?

- EKG 
- Belgyógyászati vizsgálat 
- Nagyrutin labor vizsgálat
- Vérnyomásmérés

A Program az Európai Unió Erasmus+ Sport Programjának támogatásával, a European Football for Development Network (EFDN) által valósul meg. A Ferencváros mellett a partnerségben az alábbi klubok vesznek részt: Bayer Leverkusen, Schalke 04, Eintracht Frankfurt (Németország), Real Betis (Spanyolország), Newcastle United, Glasgow Rangers, Salford City FC, Greenock Morton (Egyesült Királyság), Benfica (Portugália), Valerenga (Norvégia)

Cikkajánló

„Elérem a 80-at és akkor abbahagyom”

Sétafocicsapatunk évzáró tornáján jártunk – VIDEÓ!

ÚJABB TOBORZÓ A SÉTAFOCICSAPATUNKNÁL!

Várjuk az 50 év feletti fradista érzelmű nők és férfiak jelentkezését.

Közösség született

Egy projektként indult, de önálló életre kelt a ferencvárosi sétafoci program.

Újabb mérföldkő sétafociban

Három egyesület, összesen 40 játékosának részvételével zajlott a 3. klubközi sétafocitorna a Népligetben.

5. hely a Bayer Leverkusen otthonában

Sétafocistáink bravúros eredménnyel végeztek a Walking Football League 18-csapatos mezőnyében.

Fradi-győzelem a Puskás Aréna tövében

Sétafocistáink megnyerték Magyarország első közönség előtt szervezett klubközi sétafocitornáját.

Próbáld ki vasárnap a sétafocit a Puskás Arénánál!

Sétafociprogramunk szeptember 4-én a Családi Mozgásfesztiválon várja az érdeklődőket!

Bíró a fia, így mindenki focistánkat akarta

Sétafocistáink hangulatos körmérkőzésekkel és egy új játékossal zárták a szezont - VIDEÓ

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin