2022. június 22.
CSATLAKOZZON ÖN IS SÉTAFOCICSAPATUNKHOZ!
Várjuk az 50 év feletti fradista érzelmű nők és férfiak jelentkezését.

Az FTC Sétafoci Programja 2020 őszén indult útjára 14 fővel a 65 év feletti korosztályból. A program 2022-ben új alapokra lett helyezve 4 turnusra osztva, így már az 50 év feletti férfi és női szurkolók számára is elérhető vált megduplázott létszám mellett. A dinamikus bővülést továbbra is fenntartva, a júliustól kezdődő második etapban immár 50 ember számára nyújt lehetőséget sétafocihoz az FTC. A Programra azok jelentkezését várjuk, akik szeretnék beiktatni az életmódjukba a rendszeres mozgást, valamint a velük azonos korosztályba tartozó Fradistákkal való személyes találkozást és rendszeres közösségi életre vágynak. 2022-től résztvevőinknek nemcsak rendszeres sportolási és közösségépítő, de versenyzési lehetőséget is biztosítunk. A program résztvevői meghatározott menetrend szerint mérkőzéseket is játszanak a Sétafoci Ligában, és időről időre részt vehetnek nemzetközi sétafoci tornákon is, melyekről a klub hivatalos felületein adunk tájékoztatást.

Az első turnus utolsó foglalkozására ellátogatott a Fradi TV is, ha kíváncsi a sétafociedzések hangulatára, IDE KATTINTVA kaphat egy kis ízelítőt belőlük.

2022. június 21-én, kedden indul a második felvételi turnus a Ferencvárosi Torna Club sétafocicsapatába, ahova minden 50 év feletti fradista érzelmű nő és férfi jelentkezését várjuk, egészen június 30-ig. Kérjük, eddig jelentkezzenek csapatunkba! Mindazok, akik ebben a tíz napos időszakban lemaradnak, nekik sincs okuk aggódni, ugyanis 2023 elején indul a harmadik turnus, ahova még felvételt nyerhetnek. Az egyes jelentkezési időszakokról rendszeresen hírt adunk majd a Ferencvárosi Torna Club hivatalos honlapján, a fradi.hu-n.

A programban nem vehetnek részt azok, akik ellen jelenleg a Groupama Aréna Pályarendszabály megsértése, vagy az FTC-MVM Népligeti Sportközpont Házirendjének megsértése miatt kizáró, felfüggesztő határozat van érvényben.

Hogyan lehet jelentkezni?

A Programban való részvétel ingyenes, jelentkezni a bekezdés után található online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Amennyiben a kérdőív nem jelenik meg, kérjük, hogy KATTINTSON IDE. Az űrlap kitöltése még nem jelent automatikus felvételt a csapatba. Amennyiben a jelentkezését elfogadtuk és emailben megerősítettük, az egészsége védelmében július 14-én, a Ferencvárosi Torna Club által szervezett egészségügyi alkalmassági vizsgálaton kell, hogy részt vegyen. Itt egy független, egészségügyi szakemberek által adott minősítést követően nyerhet felvételt programunkba. A jelentkezőkkel a regisztrációs időszak lezárultát követően a Program szervezői közvetlenül felveszik a kapcsolatot.

 

Mit tartalmaz az egészségügyi alkalmassági vizsgálat?

- EKG 
- Belgyógyászati vizsgálat 
- Nagyrutin labor vizsgálat
- Vérnyomásmérés

A Program az Európai Unió Erasmus+ Sport Programjának támogatásával, a European Football for Development Network (EFDN) által valósul meg. A Ferencváros mellett a partnerségben az alábbi klubok vesznek részt: Bayer Leverkusen, Schalke 04, Eintracht Frankfurt (Németország), Real Betis (Spanyolország), Newcastle United, Glasgow Rangers, Salford City FC, Greenock Morton (Egyesült Királyság), Benfica (Portugália), Valerenga (Norvégia)

Cikkajánló

Közösség született

Egy projektként indult, de önálló életre kelt a ferencvárosi sétafoci program.

Újabb mérföldkő sétafociban

Három egyesület, összesen 40 játékosának részvételével zajlott a 3. klubközi sétafocitorna a Népligetben.

5. hely a Bayer Leverkusen otthonában

Sétafocistáink bravúros eredménnyel végeztek a Walking Football League 18-csapatos mezőnyében.

Fradi-győzelem a Puskás Aréna tövében

Sétafocistáink megnyerték Magyarország első közönség előtt szervezett klubközi sétafocitornáját.

Próbáld ki vasárnap a sétafocit a Puskás Arénánál!

Sétafociprogramunk szeptember 4-én a Családi Mozgásfesztiválon várja az érdeklődőket!

Bíró a fia, így mindenki focistánkat akarta

Sétafocistáink hangulatos körmérkőzésekkel és egy új játékossal zárták a szezont - VIDEÓ

Rangos európai klubokat előzve lett 7. a sétafocicsapat

Nagynevű klubok részvételével zajlott Bredában az Európai Sétafoci Liga 16 csapatos tornája.

Készülés az Európai Sétafoci Ligára

A játék élvezete mellett a tudatosságról is szóltak az elmúlt heti sétafoci-foglalkozások.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin