2024. február 4.
A Csíkszereda ellen zárjuk az alapszakasz első fázisát
Az alapszakasz első fázisának utolsó meccsét hazai pályán játsszuk remek formában lévő nagy riválisunk ellen.

Ahogy az december második felére és szinte az egész januári hónapra is jellemző volt, igen erőltetett menetben zajlanak az események magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapatunk háza táján. Az alapszakasz első fázisának utolsó hetében is három mérkőzést játszik az FTC-Telekom: kedden a FEHA19 ellen magabiztosan, 4-1-re nyertek a mieink, szombaton, a szezon hatodik derbijén öt idei ferencvárosi siker után ezúttal a lila-fehérek örülhettek, míg az utolsó meccsre hazai pályán kerül sor, a Csíkszeredát fogadjuk.

A kék-fehérek játéka a szezon elejéhez képest komoly változáson esett át. A Sportklub az utóbbi évek legrosszabb szezonrajtját produkálta, sokáig sereghajtók voltak, ám több változtatást is eszközöltek keretükben, valamint a szakmai stáb irányítását nagy port kavarva Kevin Constantine vette át, aki, bár hivatalosan jelenleg sem lehet ott a csapat kispadján, vitákat kiváltva a mai napig segíti a csapat munkáját, ez pedig az együttes játékán is meglátszik, egészen a tabella negyedik helyéig léptek előre.

Legutóbb, második erdélyi túránk során sérülésektől és eltiltásoktól alaposan megtizedelt csapatunk súlyos, 9-3-as vereségbe szaladt bele, azóta viszont újra teljes kerettel vehetjük majd fel a versenyt. Igaz, ellenfelünk is erősödött még tovább, a héten ugyanis bejelentették Spencer Asuchak kanadai és Nyikita Tocsickij orosz csatár érkezését. Asuchak már az elmúlt két meccsen pályára is lépett, a szombati FEHA19 elleni meccsen pedig gólt is szerzett, így mindenképpen érdemes lesz odafigyelni az újonnan érkezőre.

A tabellán elfoglalt pozíciónk továbbra sem változott, listavezetőként fogadjuk a csíkiakat, azonban a megszerzett pontok fontosak lesznek az alapszakaz második fázisában is, ahová nem csak a helyezéseket, de a pontokat is továbbviszik a csapatok. Emellett lélektanilag is sokat segíthet, ha győzelemmel a háta mögött megy el a februári IIHF válogatott szünetre a csapat, az pedig már csak a ráadás, ha pont az elmúlt években az egyik nagy riválissá váló Csíkszeredát sikerül legyőznünk.

Jegyeket online elővételben az Eventim hálózatában lehet vásárolni ITT, illetve meccsnapon, amennyiben marad belépő. A hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatóak meg!

Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor. A hazai és vendégjegyekre vonatkozó minden fontos információ IDE KATTINTVA érhető el.

Férfi Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – SC Csíkszereda
2024. február 4., vasárnap 17:00, Tüskecsarnok

Jegyek: ITT
Élő közvetítés: Erste Liga TV

Cikkajánló

Elkezdtük a nyári munkát, fókuszban a következő szezon

Férfi jégkorongozóink Kiss Áron erőnléti edző vezetésével elkezdték a közös nyári felkészülést - INTERJÚ

Továbbra is a Ferencvárosban szerepel Bán Károly

Jégkorong szakosztályunk mindenben megállapodott a csatárral, aki így újabb egy évig lesz a Fradi játékosa.

Németh Attila marad a Ferencvárosnál

A rutinos csatár mindenben megállapodott jégkorong szakosztályunkkal, újabb egy évig visel zöld-fehéret.

Két FTC-hokissal nyári táborozik a férfiválogatott

Arany Gergely és Galajda Zsombor is bekerült a magyar férfi jégkorong-válogatott nyáron készülő keretébe.

Összeállt a kapustrió, Nagy Kristóf is hosszabbított

Jégkorong szakosztályunk mindenben megállapodott Nagy Kristóffal, így teljes a Fradi kapusállománya.

Újabb egy évig a Fradinál a finn támadó

Mindenben megállapodott jégkorongszakosztályunkkal és meghosszabbította szerződését Aku Kestilä.

Fiatal támadónk szerződést hosszabbított

A tavaly nyáron érkezett Banga Nándor mindenben megállapodott jégkorongszakosztályunkkal.

Posztumusz díjjal tüntették ki Pap Gábort

Az októberben tragikus hirtelenséggel elhunyt csapatmenedzser Kéri Rudolf-emlékdíjat kapott.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin