2023. január 23.
Az utolsó hazai meccset játsszuk az alapszakaszban
Az FTC-Telekom a DAB-ot fogadja kedden, az utolsó hazai meccsre a 97-es bajnokcsapat tagjai is kilátogatnak.

Magyar bajnok jégkorongozóink számára az alapszakasz utolsó mérkőzései kivétel nélkül nagy jelentőséggel bírnak. Együttesünk a három utolsó meccsét mind idegenben játssza február első hetében, ám ezt megelőzően még egy hazai mérkőzés vár jégkorongozóinkra. Az erdélyi túra után a véghajrához közeledve a tabella 5. Csíkszeredával és a 6. helyen lévő DEAC csapataival küzdöttek meg a mieink, előbbit rendes játékidőben, utóbbit pedig hosszabbításban sikerült legyőzni, aminek köszönhetően jelenleg 51 ponttal az ötödik helyről várjuk az utolsó hazai találkozót.

Kedden a jelenleg 9. helyezett Dunaújvárosi Acélbikákat fogadjuk a Tüskecsarnokban. A felek már az idei felkészülési időszakban is találkoztak egyszer a Fradi otthonában, az akkor még összhangot kereső csapatok közül a mieink voltak a felkészültebbek, és 9-1-gyel behúzták a találkozót. Az Erste Ligában október elején utazott csapatunk Dunaújvárosba először, akkor a zöld-fehérek magabiztosan hozták el a három pontot. A második összecsapásra kicsit később, decemberben került sor, ugyancsak a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Azon a találkozón már sokkal kiegyenlítetteb küzdelem folyt, egészen a záró harmadig tudták tartani a tempót a hazaiak, ahol aztán kiszakadt a gólzsák, és végül 8-4-es ferencvárosi győzelemmel zárult a mérkőzés. A két csapat legutóbbi meccse nem is volt olyan régen, még az erdélyi túra előtt a Tüskecsarnokban találkoztak a felek, ahol a mieink majdhogynem három sorral álltak ki a vendég Acélbikák ellen. A betegségek és sérülések ellenére is remekül helyt álltak a zöld-fehérek, és bár a meccs vége felé érezhető volt, hogy fáradnak, mégis otthon tudták tartani a három pontot.

A két csapat mérlege eddig 3-0 a Fradinak, és ha csak a számokat nézzük, az derül ki, hogy a keddi mérkőzés esélyese is a Ferencváros, érdemes azonban odafigyelni a DAB-ra, hiszen az elmúlt meccsek alkalmával meg tudta szorongatni a listavezető Gyergyói HK-t is. Szóval, akárcsak az szombati és vasárnapi meccseken, ezúttal is érdemes lesz kilátogatni a Tüskecsarnokba.

Utolsó hazai meccsünk apropójából pedig szakosztályunk több különlegességgel is várja a meccsre kilátogatókat. 2+1-es akciónk keretén belül azon szurkolóink, akik megváltották jegyüket a Csíkszereda és a DEAC elleni meccsre, és kinyomtatva felmutatják azokat, ingyenesen jöhetnek be a Dunaújvárosi Acélbikák elleni mérkőzésre. Emellett meghívtuk a 97-es bajnokcsapat tagjait, akikkel a meccs előtt a lelátón lehet beszélgetni, fotózkodni, illetve a harmadszünetben is készülünk meglepetéssel.

Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor. A hazai és vendégjegyekre vonatkozó minden fontos információ IDE KATTINTVA érhető el.

A DEAC elleni mérkőzésre diákkedvezményt hirdetett az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály, vagyis az idei tanévre, vagy aktuális egyetemi félévre érvényes diákigazolványok felmutatásával egy diák belépővel két fő tekintheti meg a mérkőzést! További részletek ITT olvashatóak.

Férfi Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – Dunaújvárosi Acélbikák
2023. január 24., kedd 18:30, Tüskecsarnok
Jegyek: ITT
Élő közvetítés: ersteligatv.hu

Cikkajánló

Távozik két cseh és egy finn játékos

Jégkorong szakosztályunk egy támadója és két védője nem hosszabbít szerződést a Ferencvárossal.

Erste Liga-idényünk számokban

A jégkorongos klubszezon végeztével felelevenítjük az idény mérföldköveit a számok tükrében.

A SZEZON FRADI-GÓLJA - SZAVAZÁS

Látványos cselek, remek csapatmunka – szurkolóink dönthetnek, melyik volt a szezon legszebb hokis Fradi-gólja!

Nem lesz ott a világbajnokságon a Fradi védője

Férfi jégkorongcsapatunk hátvédje, Seregély Máté sérülés miatt kihagyja a bolzanói Divízió I/A vb-t.

Negyedszer is vereség, ezüsttel zártuk az Erste Ligát

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-1-re kaptak ki Brassóban, így véget ért az Erste Liga döntő párharca.

A túlélésért lépünk jégre szerdán

A Brassónak a párharc lezárása, a Fradinak pedig annak elnyújtása lesz a célja a döntő negyedik meccsén.

Vereség Brassóban, szerdán a túlélés a cél

Bajnok hokisaink 5-2-re kikaptak a Corona Brassó otthonában az Erste Liga-döntő harmadik mérkőzésén.

Brassóban folytatódik az Erste Liga-döntő

Magyar bajnok jégkorongozóink szépíthetnek a döntő párharcának első brassói mérkőzésén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin