2024. március 28.
Hazai pályán szerezhetjük meg a vezetést
Pénteken 2-2-es összesítésről folytatódik az Erste Liga-elődöntő a Tüskecsarnokban.

Mint ismert, magyar bajnok hokisaink a hét elején Csíkszeredába utaztak, hogy lejátsszák az elődöntő harmadik és negyedik mérkőzését. A keddi találkozót 4-0-ra behúzta a hazai gárda, szerdán viszont magabiztos játékkal 4-1-re nyerni tudtunk ezzel visszaszerezve a pályaelőnyt és kiharcolva a hatodik meccset.

Azonban mielőtt visszatérne a csapat Erdélybe vasárnap, pénteken még egy nagyon fontos ötödik mérkőzés vár az FTC-Telekomra. Az elődöntőben kétszer is vezetni tudott a Csíkszereda, de mindkétszer felzárkóztunk, most pedig hazai pályán szerezhetnénk meg a harmadik győzelmet, ahonnan már csak egy lépés a negyedik nyert mérkőzés és így az Erste Liga-döntő is. Ez azonban igaz a Csíkszeredára is, akik, ha ezt a találkozót behúzzák, akkor vasárnap hazai pályán akár tovább is juthatnak.

Nagy előnyt jelenthet a csapatnak, hogy hazai pályán, hazai szurkolók előtt játszhatjuk az elődöntő ötödik meccsét, hiszen mindig hatalmas energiát tudnak meríteni a srácok a szurkolók támogatásából. Az elmúlt mérkőzések igazi playoff-hangulatban teltek, a nézők számára is élvezetes, fizikális játék zajlott a jégen és természetesen a tempó is ennek volt megfelelő. Ez pedig garantált lesz a pénteki összecsapáson is, hiszen, mint említettük, a következő győzelem hatalmas lépést jelent a döntő felé, amit értelemszerűen mindkét csapat magáénak akar tudni.

Jegyek online elővételben kaphatóak az Eventim hálózatában IDE kattintva, valamint a mérkőzések napján, amennyiben marad belépő, a hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál a Magyar Tudósok körútja felől. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatóak meg! Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges, az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor.

Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy minden esetben kizárólag a vendégszektorba vásároljanak belépőt, vendégszurkolók belépése a hazai szektorokba nem megengedett, még érvényes hazai belépő birtokában sem! Semleges szurkolók belépése a hazai szektorokba korlátozás nélkül lehetséges, ám amennyiben konfliktus alakul ki a hazai és a semleges szurkolók között, a biztonsági szolgálatnak jogában áll az érintetteket felszólítani a csarnokból való távozásra.

Férfi Jégkorong, Erste Liga, rájátszás, elődöntő, 5.mérkőzés
FTC-Telekom – SC Csíkszereda
2024.03.29., péntek 18:30, Tüskecsarnok

Jegyek: ITT
Élő közvetítés: Erste Liga TV

Cikkajánló

Negyedszer is vereség, ezüsttel zártuk az Erste Ligát

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-1-re kaptak ki Brassóban, így véget ért az Erste Liga döntő párharca.

A túlélésért lépünk jégre szerdán

A Brassónak a párharc lezárása, a Fradinak pedig annak elnyújtása lesz a célja a döntő negyedik meccsén.

Vereség Brassóban, szerdán a túlélés a cél

Bajnok hokisaink 5-2-re kikaptak a Corona Brassó otthonában az Erste Liga-döntő harmadik mérkőzésén.

Brassóban folytatódik az Erste Liga-döntő

Magyar bajnok jégkorongozóink szépíthetnek a döntő párharcának első brassói mérkőzésén.

Para jégkorong nyílt nap a Fradi sátorban

Szombat délután utánpótlásunk jégkorongpályáján a siket- és a parahokié volt a főszerep.

Vereség az Erste Liga-döntő második meccsén is

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-0-ra kaptak ki a Brassótól, rendkívül nehéz helyzetből folytatják a finálét.

Hazai vereség az Erste Liga-döntő első meccsén

Férfi hokisaink 5-3-ra kaptak ki a Brassótól a négy győzelemig tartó széria első meccsén a Tüskecsarnokban.

Kezdődik az Erste Liga-döntő

Magyar bajnok hokisaink pénteken hazai pályán kezdik a Corona Brassó elleni döntős párharcot.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin