2022. április 8.
FTC–DVSC: parkolási lehetőségek
Szurkolóink az MVM Dome parkolójában is lerakhatják autóikat a hazai mérkőzések idején.

Férfi labdarúgócsapatunk április 9-én, szombaton 19.30-tól a DVSC-t fogadja az OTP Bank Liga 27. fordulójában. Fontos információ a bajnokira autóval érkező szurkolóink számára, hogy a tavaszi idényre bővültek a parkolási lehetőségeink, drukkereink már az MVM Dome parkolóját is igénybe vehetik. Ennek ára 500 forint, melyet kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudnak megvásárolni.

Az útvonal

Szurkolóink a belvárosból érkezve, az Üllői úti felüljárón végig hajtva, a lámpánál jobbra kanyarodva az út mellett találják meg a parkolót. Azon drukkereink, akik a Rákóczi híd felől jönnek, két módon is eljuthatnak ide: előbb a Wallis Motornál jobbra, majd az út végén balra kanyarodva érhetik el az MVM Dome murvás parkolóját. Egy másik lehetőség a Rákóczi híd felől érkezőknek, hogy végigmennek a Könyves Kálmán körúton, majd az Üllői úthoz érve a felüljáró előtt jobbra kanyarodnak, a lámpánál pedig ismét egy jobb kanyart kell venniük, hogy eljussanak a parkolóig. A Népliget felőli megközelítés a Könyves Kálmán körútról úgy lehetséges, hogy az Üllői úti felüljáró alatt balra tartunk, majd az MVM Dome utáni lámpáknál jobbra kell kanyarodni. Végül mindazoknak, akik az Üllői úton a belváros felé tartanak, a felüljáró előtt a lámpáknál kell balra visszafordulniuk, és az MVM Dome előtt elhaladva a lámpánál jobbra bekanyarodva találják meg a parkolót.

Emellett fontos kiemelnünk, hogy szurkolóink az összes hazai bajnoki találkozó alkalmával (amennyiben a labdarúgó mérkőzés nem ütközik a multifunkciós csarnok egyéb rendezvényével) használhatják a multifunkciós sportcsarnok murvás parkolóját, így a tavaszi idény további szakaszában az Újpest, a ZTE és az MTK Budapest elleni mérkőzés ideje alatt is igénybe vehetik azt.

 

További lehetőségek

Drukkereink emellett továbbra is parkolhatnak klubunk murvás parkolójában, ahova gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az érkezők. Emellett a Telekom székháznál található Telekom parkolót is használhatják a fradisták. Előbbi 150, utóbbi 100 jármű befogadására alkalmas a DVSC elleni mérkőzés idején. A murvás parkoló használatának ára 500 forint, a Telekom mélygarázsánál található parkolóé 1000 forint. Parkolóinkba jegyet online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon vásárolhatnak, ahol miután beléptek fiókjukba, a főoldalon található bannerre kell kattintani, majd kiválasztani a kívánt jegyet.

 

Meccsnapi programok

A szombati meccsnapon fókuszban az egészség: Egészségnapot tartunk a Groupama Arénában, ennek keretében pedig már 14 órától várja szurkolóinkat az Egészségkamion, amelynél közel 40 szűrővizsgálaton vehetnek rész ingyenesen. Az igénybevételhez nincs szükség másra, mint szurkolói kártyára! A programokról részletesen IDE kattintva olvashatnak.

Emellett egy rendkívül kedvező ajánlattal várjuk azokat, akik korábban nem vásároltak jegyet a Groupama Arénába: az első meccsükre készülő szurkolók most 990 forintért válthatnak belépőt! Részletek ITT!

OTP Bank Liga, 27. forduló

FTC–DVSC

2022. április 9., szombat 19.30

Helyszín: Groupama Aréna

Jegyek: meccsjegy.fradi.hu, személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (9.00-tól a mérkőzés kezdetéig)

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin