2023. december 3.
FTC–Mezőkövesd: parkolási lehetőségek
A bajnokira érkező drukkerek három helyen is biztonságosan parkolhatnak.

Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk december 3-án, vasárnap 17.45-től a Mezőkövesd Zsóry FC-t fogadja az OTP Bank Liga 15. fordulójában. A Groupama Arénában sorra kerülő mérkőzésre autóval érkezők számára többféle parkolási lehetőséget biztosítunk!

Szurkolóink igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. Aki a másik irányból, az Üllői út felől érkezik a Könyves Kálmán körúton, az a Lurdy Háznál tud visszafordulni. A Lurdy Ház tövében található Shell kút előtt kell jobbra lefordulni a Könyves Kálmánról, majd a kút háta mögött elhaladni a Lurdy Házig, ott jobbra, majd kétszer balra fordulva rákanyarodni a Mester utcára, amelyről nagy ívben balra fordulva ismét a Könyves Kálmán körúton találják magukat szurkolóink. A tájékozódást táblákkal igyekszünk segíteni a parkoló környékén. A parkolót 500 forintért lehet igénybe venni – online jegyvásárlási lehetőség ITT!

A bajnoki idejére szurkolóinknak lehetősége van a Magyar Telekom Nyrt. székházának mélygarázsába is parkolni, amelyet a Könyves Kálmán körútról tudnak megközelíteni. A parkolót 2500 forintért lehet igénybe venni. Jegyét az interneten is megveheti ITT!

Mindezek mellett a drukkerek már az MVM Dome parkolóját is igénybe vehetik, amelyet a belvárosból érkezve, az Üllői úti felüljárón végig hajtva, a lámpánál jobbra kanyarodva az út mellett találnak meg. Azon drukkereink, akik a Rákóczi híd felől jönnek két módon is eljuthatnak ide: előbb a Wallis Motornál jobbra, majd az út végén balra kanyarodva érhetik el az MVM Dome murvás parkolóját. Egy másik lehetőség a Rákóczi híd felől érkezőknek, hogy végig mennek a Könyves Kálmán körúton, majd az Üllői úthoz érve a felüljáró előtt jobbra kanyarodnak, a lámpánál pedig ismét egy jobb kanyart kell venniük, hogy eljussanak a parkolóig. A Népliget felőli megközelítés a Könyves Kálmán körútról úgy lehetséges, hogy az Üllői úti felüljáró alatt balra tartunk, majd az MVM Dome utáni lámpáknál jobbra kell kanyarodni. Végül mindazoknak, akik az Üllői úton a belváros felé tartanak, a felüljáró előtt a lámpáknál kell balra visszafordulniuk, és az MVM Dome előtt elhaladva a lámpánál jobbra bekanyarodva találják meg a parkolót. Ennek ára 1500 forint, melyet kizárólag a meccsjegy.fradi.hu-n, IDE kattintva tudnak megvásárolni.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek a környező utcákban parkolva a KRESZ betartására, mert a mérkőzések ideje alatt fokozott ellenőrzés várható. A szabálytalan parkolás kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után.

Születésnapi akció, programok, meccsnapi ajánlat

A felnőtt ferencvárosiaknak 1000, a kerületi diákoknak és nyugdíjasoknak pedig mindössze 500 forintba kerül egy jegy férfi labdarúgócsapatunk következő, Mezőkövesd elleni, december 3-án, vasárnap sorra kerülő hazai rendezésű bajnokijára. Akciónk részleteivel kapcsolatban IDE kattintva tudhat meg részleteket! Meccsnapi programjainkról ITT, szemétszedő akciónkról ITT, a Fradi Shop meccsnapi ajánlatáról pedig IDE kattintva tudhat meg többet! 

Cikkajánló

Távozik Iyinbor Patrick

A 22 éves védő az elmúlt három idényt kölcsönben töltötte.

Tusványoson mesélt a VVK-győzelemről Rákosi Gyula

Klubunk legendája a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen vett részt.

„Nagyon meglepődtem!” – Varga Barna megkapta a maszkját

Riportunkból kiderül, hogy Kylian Mbappé Eb-n viselt maszkja jobb-e magyar válogatott támadónkénál – VIDEÓ

Indul a jegyértékesítés a walesi visszavágóra

Walesbe utazó drukkereink 10 ezer forintért válthatnak vouchert a párharc második összecsapására.

Zachariassen: „Ez egy tökéletes kezdés”

Norvég játékosunk szerint minden remekül alakult a TNS elleni első BL-meccsünkön – VIDEÓ!

„Fantasztikus energia áramlott a pályára”

Holland vezetőedzőnk ötgólos győzelemmel mutatkozott be csapatunk kispadján.

Magabiztos, ötgólos győzelem az első tétmérkőzésen

Együttesünk 5-0-ra verte a The New Saints-t a BL-selejtező első mérkőzésén.

HSA Hónap Játékosa: Marquinhos lett május legjobbja

Szurkolói szavazásunkon brazil szélsőnket látták május hónap legjobbjának.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin