2023. december 3.
FTC–Mezőkövesd: parkolási lehetőségek
A bajnokira érkező drukkerek három helyen is biztonságosan parkolhatnak.

Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk december 3-án, vasárnap 17.45-től a Mezőkövesd Zsóry FC-t fogadja az OTP Bank Liga 15. fordulójában. A Groupama Arénában sorra kerülő mérkőzésre autóval érkezők számára többféle parkolási lehetőséget biztosítunk!

Szurkolóink igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. Aki a másik irányból, az Üllői út felől érkezik a Könyves Kálmán körúton, az a Lurdy Háznál tud visszafordulni. A Lurdy Ház tövében található Shell kút előtt kell jobbra lefordulni a Könyves Kálmánról, majd a kút háta mögött elhaladni a Lurdy Házig, ott jobbra, majd kétszer balra fordulva rákanyarodni a Mester utcára, amelyről nagy ívben balra fordulva ismét a Könyves Kálmán körúton találják magukat szurkolóink. A tájékozódást táblákkal igyekszünk segíteni a parkoló környékén. A parkolót 500 forintért lehet igénybe venni – online jegyvásárlási lehetőség ITT!

A bajnoki idejére szurkolóinknak lehetősége van a Magyar Telekom Nyrt. székházának mélygarázsába is parkolni, amelyet a Könyves Kálmán körútról tudnak megközelíteni. A parkolót 2500 forintért lehet igénybe venni. Jegyét az interneten is megveheti ITT!

Mindezek mellett a drukkerek már az MVM Dome parkolóját is igénybe vehetik, amelyet a belvárosból érkezve, az Üllői úti felüljárón végig hajtva, a lámpánál jobbra kanyarodva az út mellett találnak meg. Azon drukkereink, akik a Rákóczi híd felől jönnek két módon is eljuthatnak ide: előbb a Wallis Motornál jobbra, majd az út végén balra kanyarodva érhetik el az MVM Dome murvás parkolóját. Egy másik lehetőség a Rákóczi híd felől érkezőknek, hogy végig mennek a Könyves Kálmán körúton, majd az Üllői úthoz érve a felüljáró előtt jobbra kanyarodnak, a lámpánál pedig ismét egy jobb kanyart kell venniük, hogy eljussanak a parkolóig. A Népliget felőli megközelítés a Könyves Kálmán körútról úgy lehetséges, hogy az Üllői úti felüljáró alatt balra tartunk, majd az MVM Dome utáni lámpáknál jobbra kell kanyarodni. Végül mindazoknak, akik az Üllői úton a belváros felé tartanak, a felüljáró előtt a lámpáknál kell balra visszafordulniuk, és az MVM Dome előtt elhaladva a lámpánál jobbra bekanyarodva találják meg a parkolót. Ennek ára 1500 forint, melyet kizárólag a meccsjegy.fradi.hu-n, IDE kattintva tudnak megvásárolni.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek a környező utcákban parkolva a KRESZ betartására, mert a mérkőzések ideje alatt fokozott ellenőrzés várható. A szabálytalan parkolás kerékbilincset és szabálysértési eljárást vonhat maga után.

Születésnapi akció, programok, meccsnapi ajánlat

A felnőtt ferencvárosiaknak 1000, a kerületi diákoknak és nyugdíjasoknak pedig mindössze 500 forintba kerül egy jegy férfi labdarúgócsapatunk következő, Mezőkövesd elleni, december 3-án, vasárnap sorra kerülő hazai rendezésű bajnokijára. Akciónk részleteivel kapcsolatban IDE kattintva tudhat meg részleteket! Meccsnapi programjainkról ITT, szemétszedő akciónkról ITT, a Fradi Shop meccsnapi ajánlatáról pedig IDE kattintva tudhat meg többet! 

Cikkajánló

Rekordbeállítás: Zsinórban 15 derbi-siker!

Varga Barnabásék egy bő százéves csúcsot állítottak be, de májusban jöhet az új rekord!

Katona Bálint: „Erre emlékezni fogok!”

Fiatal középpályásunk két gólpasszal vette ki a részét az Újpest felett aratott 5-0-s győzelemből.

Sajtóakkreditáció a Kecskemét elleni bajnokira

A sajtó munkatársai március 1., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

„Fontos volt a győzelem, rámentünk a 6-0-ra is!”

Játékosaink szerint fontos volt, hogy a nemzetközi kupából való kiesés után megnyerjük a derbit - VIDEO

"Bajnokhoz méltóan reagáltunk"

Az Újpest elleni siker után Dejan Sztankovics értékelt.

Ötöt számoltunk az Újpestre!

Varga Barnabás és Alekszandar Pesics is duplával járult hozzá az Újpest 5-0-s bajnoki legyőzéséhez.

Sztankovics: „Nem kérdés, készen állunk a derbire!”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics osztotta meg gondolatait az Újpest elleni vasárnapi derbi előtt.

Dibusz Dénes: „Előre kell néznünk”

Kapusunk értékelte az Olympiakosz elleni UEKL-búcsút, és már a hétvégi derbiről is beszélt – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin