2023. május 18.
Meccsnapi programok a Gyermeknap jegyében
Férfi labdarúgócsapatunk a DVSC ellen játssza az idény utolsó hazai bajnokiját.

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk május 20-án, szombaton 17.45-től a DVSC-t fogadja az OTP Bank Liga 32. fordulójában. Május 28., vasárnap a gyermekek napja, ezért a szezon utolsó hazai bajnokiján mi is Gyermeknapot tartunk!

Legkisebb szurkolóink nagy örömére a stadion kerengői területén ugrálóvárral készülünk. Ezen kívül lesz arcfestés, csillámtetoválás, óriáskifestő és színezősarok, freestyle bemutató, AR-játékok (két virtuális szemüveg segítségével szerezhetnek nem mindennapi élményt szurkolóink), valamint közönségtalálkozó és fotókészítési lehetőség mesefigurákkal, Skye-jal és Olaffal.

Sportos programokkal is készülünk: a JátékNet dekázóversenyének keretében három korosztályban mérethetik meg magukat az kilátogatók. A verseny során egy speciális szemüveg segítségével fordított világ képét látják majd a játékban résztvevők. Érdemes jelentkezni, hiszen a garantált nyeremény mellett JátékNet vásárlási utalványt, valamint páros Telekom VIP belépőt is nyerhetnek szurkolóink! Mindezek mellett a budapesti atlétikai világbajnokság szervezői csapata egy nagyszabású kitelepüléssel készül, de kint lesz a Tritonlife kitelepülése is, ahol zsákbamacskával, dekázóponttal, nyereményjátékokkal várják a drukkereket. A Hervis pihenő- és játszósarkában a megszokott szerencsekerékkel és hostess aktivitással készülnek.

Állandó programelemeink közül az idény utolsó hazai bajnokijának idején is kitelepül a Groupama Aréna felszíni parkolójába a Fradi Kamion, amely 14.45-től 17.45-ig várja a szurkolókat. A kamionban megtekinthetik a Fradi Múzeum kiállítását, de vásárolhatnak is a Fradi Shop értékesítési pontján. Aktuális meccsnapi ajánlatunk, a Fradista leszek! című mesekönyv itt is elérhető, ugyanúgy, mint legújabb, szombaton debütáló hazai mezünk is! A kamion előterében fotókat készíthetnek Greenbox fotósátrunknál, de lehetőségük lesz kipróbálni a teqballt, csocsózni, vagy akár csak megpihenni a sörpadoknál. Ugyanott elérhető lesz Fradi Minibusz is, de várja önöket az Eisberg és a Penny kitelepülése, valamint a lövőerőmérő és a dartsfoci nevű játékunk is!

A mérkőzést megelőzően pólóágyúval vesszük célba a lelátót, ahol a Dancecam segítségével keressük a legjobban táncoló szurkolókat. A szünetben az Emojicam és a Kisscam pásztázza a tribünöket, érdemes lesz tehát figyelni!

Fontos információ, hogy a DVSC elleni találkozóra minden jegy elkelt, így a mérkőzésnapon már nem lesz lehetőség jegyet vásárolni az összecsapásra. Ennek ellenére szurkolói kártya készítésre, bérletvásárlásra, valamint a Bajnokavató eseményre szóló „jegyváltásra” lesz lehetősége a szurkolóinknak!

A május 28-án, vasárnap sorra kerülő bajnokavató minden kültéri és beltéri programja ingyenes, de csak a meccsjegy.fradi.hu felületén kiváltott regisztrációs jeggyel lehet belépni az MVM Dome-ba! Az eseménnyel kapcsolatban további részleteket IDE kattintva talál!

Elindult a 2023/2024-es bajnoki bérletek értékesítése!

A bérletértékesítés első szakaszában, április 18-tól május 28-a éjfélig drukkereink megújíthatják a 2022/2023-as szezonra szóló idénybérletüket, valamint early bird áron új bérletüket is megvásárolhatják. Érdemes sietni, hiszen a bérleteladás ezen szakaszában több kategóriában (1., 2., 4., B-közép, családi szektor) is kedvezőbb áron juthatnak hozzá bérletükhöz! Bővebben ITT!

Cikkajánló

Leandro: Készen kell állnunk a derbire!

Harmincötszörös bajnok férfi focicsapatunk május 19-én, vasárnap az Újpest ellen lép pályára az NB I-ben.

„Leandróval hosszú távon tervezünk”

Hajnal Tamás szerint Leandro megérdemli a lehetőséget, hogy egy derbin irányítsa a Fradit – INTERJÚ

Csapat- és Streetwear-fotózáson jártak focistáink

Labdarúgócsapatunk tagjai bizonyították, a kamerák és a fényképezőgépek előtt is megállják a helyüket.

Fradi Kamion a szezonzáró bajnokavatón

Május 19-én, vasárnap 17.15 és 20.15 között csodálhatják meg országjáró járművünket.

FTC-Újpest: meccsnapi programok

Szezonzáró bajnokinkon ezúttal Szurkolók Napját tartunk.

Megérkezett a Fradi Lager

Jöjjön és próbálja ki az új Fradi sört, mely a derbi napján debütál a Fradi Kamionnál és a Fradi Shopban!

A derbin Leandro ül az FTC kispadján

Dejan Sztankovics a Szpartak Moszkva edzője lesz a jövőben. Az FTC felkészült a helyzetre.

Könyvdedikálás az FTC-Újpest bajnoki előtt

Bánki József a „Taps, szénsav, Ferencváros” című könyvét dedikálja az Újpest elleni mérkőzésünk előtt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin