2020. január 27.
Nem csak a Paks ellen duplázott Zubkov
Támadónk teljesítménye nem példa nélküli, de nem csak ő végzett toplista élén.

Labdarúgócsapatunk parádésan kezdte 2020-at, kiütéses győzelmet aratott a Paks felett, 4-0-ra nyert a Groupama Arénában. Együttesünk ráadásul folytatott egy parádés hazai bajnoki sorozatot is, hiszen a mieink immáron 45 mérkőzés óta veretlenek hazai környezetben az NB I-ben, ami klubrekord 120 éves történelmünkben!

Sergei Rebrov együttese ezen kívül is továbbvitt még egy sorozatot, egymás után 11. alkalommal maradt veretlen a szombati meccsen, ez pedig továbbra is a legjobb aktív széria az NB I-ben.

Nemcsak csapatszinten, egyénileg is kiemelkedőek voltak a Paks ellen nyújtott produkciók. A szombaton duplázó Oleksandr Zubkov a teljesítményével kiérdemelte a forduló legjobbja címet, mivel ő érte el a legnagyobb InStat-indexet (348-ast) a hétvégén, azaz neki lett a legmagasabb a teljesítménymutatója az InStat statisztikai elemzőrendszer alapján.

Ukrán támadónk nem csak a mérkőzésen duplázott, hiszen ez volt a második forduló legjobbja címe, és ez volt a második meccse a szezonban, hogy két gólt is szerzett. Az első alkalom mind a két esetben a Puskás Akadémia elleni mérkőzés volt, amelyen szintén duplázott, és ami után szintén ő nyújtotta a legjobb teljesítményt a mezőnyben.

A top5-ös listán ráadásul nemcsak Zubkov nevét találhatjuk, a hétvégén gólpasszt is jegyző Sigér Dávid lett a forduló harmadik legjobbja (332-es index), míg Eldar Civic a negyedik (320) helyen végzett.

A statisztikákat tovább böngészve újabb toplisták élén láthatunk Fradi-játékost. A legtöbb sikeres támadópasszt (63-at) Ihor Haratin adta, megelőzve Civicet (59), és még a harmadik helyen is játékosunk nevét láthatjuk Lovrencsics Gergő (53) személyében.

Bosnyák balhátvédünk adta a legtöbb sikeres passzt (87-et), megelőzve Haratint (83), de itt is van a top5-ben még egy Fradi-játékos, a negyedik Otigba Kenneth (79). Civic ráadásul még egy toplistán az élen végzett, ő mutatatta be a legtöbb sikeres cselt (5-öt).

A hétvége legtöbb szabálytalanságát is a mi játékosunk szenvedte el, Isael Barbosát hétszer is lefaultolták, míg Franck Bolit ötször állították meg szabálytalanul a Paks játékosai.

Cikkajánló

Videón Böde Dani 10 legnagyobb Fradi-gólja!

Rögtön az első nagy gól volt, aztán jött csukafejes, félolló és cipő nélküli találat is!

A Fradi gólkirályai – XIII+I. rész

Az FTC gólkirályait bemutató sorozatunk zárásaként klubunk kizárásáról és 39 gól szerzőjéről olvashatnak.

Búcsúzunk mindenki Tóni bácsijától

35 évig árulta a jegyeket a Fradi meccseire, ott volt 1992-ben, Diósgyőrben és a BL-meccsek előtt is.

A Fradi gólkirályai - XIII. rész

Sorozatunk 13. részében legutóbbi gólkirályunkat, Davide Lanzafamét mutatjuk be önöknek.

A Fradi gólkirályai - XII. rész

Folytatjuk sorozatunkat, a mai részben Böde Dániel fradista pályafutását elevenítjük fel!

Emlékszel rá? Interjú Kardos Ernővel!

A pécsi gyerekkor, a 2000-es évek Fradija, Csank legendás edzései, Gera Zoli és a lelki megpróbáltatások.

Február után márciusban is Bolié a hónap gólja

Szurkolóink Franck Boli Kaposvár ellen szerzett gólját vélték a hónap legszebbjének.

A Fradi gólkirályai - XI. rész

Folytatjuk az FTC gólkirályait bemutató sorozatunkat, a mai részben Igor Nichenko pályafutását mutatjuk be!

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most