2020. április 15.
Otthon is együtt! Újabb FTC-LSH jótékonysági felajánlás
Az „Otthon is együtt” akcióban ötszáz 65 év feletti Fradi bérletesnek szállítunk egy ajándékcsomagot.

A „Hősöknek főzünk” akció és a 40 millió forintos, kórházaknak szánt felajánlás után ismét segít a Fradi és az LSH Kft. az „Otthon is együtt” kampánnyal. Klubunk idős bérleteseinek szánt értékes ajándékcsomagában az FTC támogatói által felajánlott mindennapi egészségügyi vagy élelmiszeripari termékek mellett olyan olvasnivalókat is találnak a szurkolók, amelyeket az otthoni időtöltésre szántunk. 

Minden 65 év feletti bérletes megkapja az FTC 2019-es Évkönyvét, amely a Fradi tavalyi arany esztendejét mutatja be, továbbá hozzájut az Albert Flóriánról készült díszes képeskönyvhöz, valamint a ferencvárosi klubmagazin, a Zöld és fehér egy különleges számához.

A Ferencvárosi Torna Club, a Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. és a Penny-Market Kft. a labdarúgócsapat több szponzorával együtt döntött úgy, hogy a vírus által különösen veszélyeztetett 65 év feletti szezonbérletes szurkolóit szeretné támogatni. A közös cél, hogy mindenki maradjon otthon, csökkenjen a felesleges kontaktok száma. Ehhez próbál hozzájárulni az „Otthon is együtt” akció.

Ötezer bérletes szurkolónkból 500-an tartoznak a különösen veszélyeztetett körbe a mostani koronavírus-járvány idején. Kivétel nélkül minden 65 év feletti szezonbérletesünknek ingyenesen házhoz szállítjuk a klub szponzorainak segítségével a következő napokban az értékes termékcsomagot. A kiszállításban és a doboz összeállításában segítenek az FTC és az LSH Kft. dolgozói, önkéntesei. Az eljuttatott ajándékokkal is szeretnénk meghálálni leghűségesebb szurkolóink bizalmát, ugyanakkor szeretnénk azt is megerősíteni, hogy a nehéz helyzetekben is számíthatnak klubunkra.

Hazánkban és szerte e világon az elmúlt időszakban olyan veszélyhelyzet alakult ki, ami mindenkit cselekvésre és összefogásra kell, hogy ösztönözzön. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évek során a Fradi család számos alkalommal bizonyította, hogy tagjai számíthatnak egymásra a nehezebb időkben is.

Az FTC vezetői, labdarúgói, a szakmai stáb tagjai, a vízilabda, jégkorong, férfi és női kézilabda szakosztály sportolói, valamint az LSH Kft. és munkatársai márciusban összesen 40 millió forintot ajánlottak fel a koronavírus-járvány elleni küzdelem megsegítésére. Április elején pedig elindult az FTC és az LSH közös kampánya. A „Hősöknek főzünk” akció keretein belül áprilisban minden nap 140 adag ebédet és tízórait szállítunk a Szent László Kórház dolgozóinak.

Cikkajánló

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

Varga Barnabás a gólátlag-rangsor élén

72 ligát figyelembe véve támadónk rendelkezik a legjobb átlaggal a büntetők nélküli gólszerzést illetően.

FTC35: Dibusz Dénes elitklubba lépett

Kapusunk a jövőben komoly rekordokat dönthet meg a bajnoki címek tekintetében.

FTC 35: TOP10-ben Európában

Cikkünkben megvizsgáltuk, hogyan állunk a bajnoki címek számában az európai összevetésben.

FTC35: Ők vívták ki a 35. bajnoki címünket

13 játékosunk először ünnepelhet magyar bajnoki címet, de sok „trófeahalmozó” is van a keretben.

VIDEÓ: Így ünnepeltek a 35-szörös bajnokok

A Kisvárda elleni meccs után elindult a buli és az örömmámor a Groupama Arénában.

„A Ferencváros mindannyiunknál nagyobb!”

A Kisvárda elleni meccset és a bajnoki cím bebiztosítását követően vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics értékelt.

FTC35: Történelmi bajnoki címet nyertünk

Az FTC 125 éves történelmében még sosem sikerült zsinórban hatszor bajnokságot nyernünk, egészen idáig.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin