2024. április 19.
Együtt a lelátón! – Elindult a bérletértékesítés!
Nagy kedvezményt kapnak, akik az early bird időszakban vásárolják meg bérletüket a 2024/25-ös idényre.

34-szeres magyar bajnok és 24-szeres Magyar Kupa-győztes férfi labdarúgócsapatunk idén sorozatban második alkalommal, remek teljesítménnyel elérte a nemzetközi kupatavaszt. Dejan Sztankovics együttese az UEFA Európa Konferencia Liga csoportkörében a szerb Csukaricskit és a belga Genket megelőzve, az olasz Fiorentina mögött második helyen, veretlenül jutott tovább a csoportból, és bár a nyolcaddöntőért rendezett rájátszásban a görög Olympiakosz jutott tovább, drukkereink így is büszkén, szüntelenül buzdították a mieinket.

A bajnokság végéig kedvezményes áron vásárolhatja meg bérletét

Ha azt szeretné, hogy biztosan legyen jegye egy-egy rangadóra, derbire, vagy csak szeretne előnyt szerezni magának a nemzetközi meccsekre érvényes jegyek vásárlásához, váltson most új bérletet, vagy újítsa meg meglévő szezonbelépőjét! Fontos információ, hogy a 2023/24-es szezonra bérletet váltott szurkolóinknak az új idény kezdetéig fenntartjuk az ebben a szezonban elfoglalt helyeiket.

A bérletértékesítés első szakaszában (április 19-től május 19-e éjfélig) drukkereink megújíthatják a 2023/24-es szezonra szóló idénybérletüket, valamint early bird áron új bérletüket is megvásárolhatják. Érdemes sietni, hiszen a bérleteladás ezen szakaszában több kategóriában (1., 2., 4., B-közép, családi szektor) is sokkal kedvezőbb áron juthatnak hozzá bérletükhöz!

Érdemes az early bird időszak alatt vásárolni, hiszen a hazai bajnoki mérkőzések összesített jegyköltségéhez képest a megújított bérletet közel féláron vehetik meg! A 2024/2025-ös idényre érvényes szezonbérletét ITT vásárolhatja meg.

A C1 szektort átkereszteljük B4-re, és ettől olcsóbb lesznek ide a jegyek

Fontos információ, hogy az új szezontól kezdődően a C1-es szektor B4-es elnevezésre változik, és a B-közép részeként átkerül a B-közép árkategóriába, amely lépés egyben jelentős árcsökkenést is jelent azon drukkereinknek, akik ide veszik meg vagy újítják meg bérletüket. A C szektorok ennek megfelelően C2-től kezdődnek majd, és a C2 szektor a C3 és C6 szektorral kerül azonos árkategóriába.

Felhívjuk azon drukkereink figyelmét, akik a B-középbe szeretnének bérletet váltani, hogy ezekbe a szektorokba is pontos helyet kell kiválasztani a szezonbérlet vásárlásánál, de természetesen továbbra is lehet állva szurkolni. A B és a C szektorok között NINCS átjárás!

Emlékeztetőül drukkereink számára, A típusú kártyával (van vénaszkennelés) a Groupama Aréna minden szektorába – kivétel a VIP-lelátók, ide ugyanis nem szükséges szurkolói kártya -, B típusú kártyával viszont csak a B1, B2, B3 és B4 szektorokba lehet belépőt vásárolni (nincs vénaszkennelés).

Csatlakozzon szezonbérleteseink közel 8 ezres táborához!

Természetesen az early bird időszak után is folytatódik a szezonbérletek értékesítése, ugyancsak kedvezménnyel, de az akció mértéke itt már kisebb lesz az early bird időszakhoz képest.

Az értékesítés második szakasza a bajnokság lezárását követő első munkanapon, azaz május 20-a, hétfőtől a 2024/25-ös idény első meccsnapjáig, azaz az első nemzetközi tétmérkőzésünk napjáig, várhatóan július 9-e, éjfélig tart majd. A bérletértékesítés harmadik, egyben utolsó szakasza a második időszak utolsó napja után (július 10-e) kezdődik.

Ahogy azt drukkereink már megszokhatták, azok, akik bérletet vásárolnak, a hazai pályán lejátszandó nemzetközi tétmérkőzésekre a nagyközönségi helyek meghirdetése előtt biztosíthatják be helyüket!

Megéri bérletesnek lenni, soroljuk az érveket

Bérlettel rendelkező drukkereink számára elsőbbséget és kedvezményt biztosítunk a nemzetközi tétmérkőzésekre szóló jegyek vásárlásakor, illetve meghívást kapnak a minden évben megrendezésre kerülő FTC Szakmai Napra!

A Fradi Shopban, valamint online webáruházunkban, a shop.fradi.hu oldalon is 15 % kedvezményt kapnak bérleteseink. A tavasszal és ősszel is megrendezésre kerülő Bérletesek Napján ez az engedmény duplázódik, így bérlettel rendelkező szurkolóink ezeken a napokon 30%-kal olcsóbban vásárolhatnak üzletünkben és a shop.fradi.hu oldalon is. Továbbá az idénybérlettel rendelkező drukkereink meccsnapokon féláron, azaz 1400 forintért nézhetik meg a megújult Fradi Múzeumot.

Emellett bérleteseink jóval korábban értesítést kapnak az idegenbeli bajnokikra szóló jegyértékesítés kezdetéről.

Cikkajánló

Gyászol a Fradi-család: elhunyt Szigeti Ferenc

Életének 95. évében elhunyt férfi labdarúgócsapatunk egykori játékosa, Szigeti Ferenc.

Töltse le címvédő labdarúgóink legújabb csapatfotóját!

Varázsolja zöld-fehérbe telefonját, monitorját az újabb kupatavaszt elért együttesünk csapatfotójával!

Zaljlik a licit a DVSC elleni dedikált meccslabdákra

Abena első góljának labdája 80 ezer forintnál jár.

Így készültünk különleges anyák napi ünnepségünkre

Elnökünk ötlete nyomán, hónapokig tartó szervezést követően meghatóra sikerült az idei anyák napja – VIDEÓ!

„Mi is úgy élvezhetjük a meccset, mint az ép emberek”

Korlátok nélkül programunk nagy sikerrel zajlott április hónapban – VIDEÓ!

Ezért nem mindennapi Myenty Abena teljesítménye

Védőjátékos legutóbb 20 éve tudott duplázni labdarúgócsapatunkban az NB I-ben.

Ünnepelje 35. bajnoki címünket legújabb kollekciónkkal

Sorozatban hatodik bajnoki elsőségünk alkalmából jelent meg a BCS35 kollekció.

78 találat! NB I-es gólcsúcsot döntöttünk a DVSC ellen

A 12 csapatos labdarúgó NB I-ben egy együttes sem ért el annyi gólt, mint mi a mostani idényben.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin