2024. április 19.
Együtt a lelátón! – Elindult a bérletértékesítés!
Az első nemzetközi tétmérkőzésünk napjáig továbbra is kedvezményesen válthatják meg bérletüket az új szezonra.

35-szörös magyar bajnok és 24-szeres Magyar Kupa-győztes férfi labdarúgócsapatunk idén sorozatban második alkalommal, remek teljesítménnyel elérte a nemzetközi kupatavaszt. Dejan Sztankovics együttese az UEFA Európa Konferencia Liga csoportkörében a szerb Csukaricskit és a belga Genket megelőzve, az olasz Fiorentina mögött második helyen, veretlenül jutott tovább a csoportból, és bár a nyolcaddöntőért rendezett rájátszásban a görög Olympiakosz jutott tovább, drukkereink így is büszkén, szüntelenül buzdították a mieinket.

 

A C1 szektort átkereszteljük B4-re, és ettől olcsóbb lesznek ide a jegyek

Fontos információ, hogy az új szezontól kezdődően a C1-es szektor B4-es elnevezésre változik, és a B-közép részeként átkerül a B-közép árkategóriába, amely lépés egyben jelentős árcsökkenést is jelent azon drukkereinknek, akik ide veszik meg vagy újítják meg bérletüket. A C szektorok ennek megfelelően C2-től kezdődnek majd, és a C2 szektor a C3 és C6 szektorral kerül azonos árkategóriába.

Felhívjuk azon drukkereink figyelmét, akik a B-középbe szeretnének bérletet váltani, hogy ezekbe a szektorokba is pontos helyet kell kiválasztani a szezonbérlet vásárlásánál, de természetesen továbbra is lehet állva szurkolni. A B és a C szektorok között NINCS átjárás!

Emlékeztetőül drukkereink számára, A típusú kártyával (van vénaszkennelés) a Groupama Aréna minden szektorába – kivétel a VIP-lelátók, ide ugyanis nem szükséges szurkolói kártya -, B típusú kártyával viszont csak a B1, B2, B3 és B4 szektorokba lehet belépőt vásárolni (nincs vénaszkennelés).

Csatlakozzon szezonbérleteseink közel 8 ezres táborához!

Az early bird időszak után is folytatódik a szezonbérletek értékesítése, ugyancsak kedvezménnyel, de az akció mértéke itt már kisebb lesz az early bird időszakhoz képest.

Az értékesítés második szakasza a bajnokság lezárását követő első munkanapon, azaz május 20-a, hétfőtől a 2024/25-ös idény első meccsnapjáig, azaz az első nemzetközi tétmérkőzésünk napjáig, várhatóan július 9-e, éjfélig tart majd. A bérletértékesítés harmadik, egyben utolsó szakasza a második időszak utolsó napja után (július 10-e) kezdődik.

Ahogy azt drukkereink már megszokhatták, azok, akik bérletet vásárolnak, a hazai pályán lejátszandó nemzetközi tétmérkőzésekre a nagyközönségi helyek meghirdetése előtt biztosíthatják be helyüket!

Megéri bérletesnek lenni, soroljuk az érveket

Bérlettel rendelkező drukkereink számára elsőbbséget és kedvezményt biztosítunk a nemzetközi tétmérkőzésekre szóló jegyek vásárlásakor, illetve meghívást kapnak a minden évben megrendezésre kerülő FTC Szakmai Napra!

A Fradi Shopban, valamint online webáruházunkban, a shop.fradi.hu oldalon is 15 % kedvezményt kapnak bérleteseink. A tavasszal és ősszel is megrendezésre kerülő Bérletesek Napján ez az engedmény duplázódik, így bérlettel rendelkező szurkolóink ezeken a napokon 30%-kal olcsóbban vásárolhatnak üzletünkben és a shop.fradi.hu oldalon is. Továbbá az idénybérlettel rendelkező drukkereink meccsnapokon féláron, azaz 1400 forintért nézhetik meg a megújult Fradi Múzeumot.

Emellett bérleteseink jóval korábban értesítést kapnak az idegenbeli bajnokikra szóló jegyértékesítés kezdetéről.

Cikkajánló

RangAdó-díjátadó: Varga Barnabás duplázott

Csatárunk az NB I gólkirálya és legjobb játékosa lett.

Így repült a virtuális sas a bajnokavatón

Megmutatjuk, hogy a hétvégi derbin – Igor helyett – hogyan repült egy virtuális sas a stadionban.

Számokban a bajnoki szezon Fradi-legjei

Varga lett a gólkirály, Abu Fani gólpasszokban volt legyőzhetetlen, idegenben mi lőttük a legtöbb gólt.

Köszönünk mindent!

Henry Wingo, Samy Mmaee, Muhamed Besic és Lisztes Krisztián is távozik labdarúgócsapatunktól.

„Megyünk tovább, mennek tovább, én is megyek tovább”

A derbi-sikerrel felvezetett bajnoki fiesztán Varga Barnabás, Lisztes Krisztián és Tóth Alex értékelt –VIDEÓ!

Indul a licit a dedikált győztes meccslabdákért

A meccslabdák megvásárlásával az Albert Alapítványt támogathatja.

"Szerintem most már tudok majd aludni"

Az Újpest elleni győzelem után megbízott vezetőedzőnk, Leandro de Almeida értékelt.

Derbi-győzelemmel zártuk a szezont!

Marquinhos és Lisztes góljával 2-0-ra nyertünk az Újpest elleni szezonzárón.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin