2024. április 19.
Együtt a lelátón! – Elindult a bérletértékesítés!
Nagy kedvezményt kapnak, akik az early bird időszakban vásárolják meg bérletüket a 2024/25-ös idényre.

34-szeres magyar bajnok és 24-szeres Magyar Kupa-győztes férfi labdarúgócsapatunk idén sorozatban második alkalommal, remek teljesítménnyel elérte a nemzetközi kupatavaszt. Dejan Sztankovics együttese az UEFA Európa Konferencia Liga csoportkörében a szerb Csukaricskit és a belga Genket megelőzve, az olasz Fiorentina mögött második helyen, veretlenül jutott tovább a csoportból, és bár a nyolcaddöntőért rendezett rájátszásban a görög Olympiakosz jutott tovább, drukkereink így is büszkén, szüntelenül buzdították a mieinket.

A bajnokság végéig kedvezményes áron vásárolhatja meg bérletét

Ha azt szeretné, hogy biztosan legyen jegye egy-egy rangadóra, derbire, vagy csak szeretne előnyt szerezni magának a nemzetközi meccsekre érvényes jegyek vásárlásához, váltson most új bérletet, vagy újítsa meg meglévő szezonbelépőjét! Fontos információ, hogy a 2023/24-es szezonra bérletet váltott szurkolóinknak az új idény kezdetéig fenntartjuk az ebben a szezonban elfoglalt helyeiket.

A bérletértékesítés első szakaszában (április 19-től május 19-e éjfélig) drukkereink megújíthatják a 2023/24-es szezonra szóló idénybérletüket, valamint early bird áron új bérletüket is megvásárolhatják. Érdemes sietni, hiszen a bérleteladás ezen szakaszában több kategóriában (1., 2., 4., B-közép, családi szektor) is sokkal kedvezőbb áron juthatnak hozzá bérletükhöz!

Érdemes az early bird időszak alatt vásárolni, hiszen a hazai bajnoki mérkőzések összesített jegyköltségéhez képest a megújított bérletet közel féláron vehetik meg! A 2024/2025-ös idényre érvényes szezonbérletét ITT vásárolhatja meg.

A C1 szektort átkereszteljük B4-re, és ettől olcsóbb lesznek ide a jegyek

Fontos információ, hogy az új szezontól kezdődően a C1-es szektor B4-es elnevezésre változik, és a B-közép részeként átkerül a B-közép árkategóriába, amely lépés egyben jelentős árcsökkenést is jelent azon drukkereinknek, akik ide veszik meg vagy újítják meg bérletüket. A C szektorok ennek megfelelően C2-től kezdődnek majd, és a C2 szektor a C3 és C6 szektorral kerül azonos árkategóriába.

Felhívjuk azon drukkereink figyelmét, akik a B-középbe szeretnének bérletet váltani, hogy ezekbe a szektorokba is pontos helyet kell kiválasztani a szezonbérlet vásárlásánál, de természetesen továbbra is lehet állva szurkolni. A B és a C szektorok között NINCS átjárás!

Emlékeztetőül drukkereink számára, A típusú kártyával (van vénaszkennelés) a Groupama Aréna minden szektorába – kivétel a VIP-lelátók, ide ugyanis nem szükséges szurkolói kártya -, B típusú kártyával viszont csak a B1, B2, B3 és B4 szektorokba lehet belépőt vásárolni (nincs vénaszkennelés).

Csatlakozzon szezonbérleteseink közel 8 ezres táborához!

Természetesen az early bird időszak után is folytatódik a szezonbérletek értékesítése, ugyancsak kedvezménnyel, de az akció mértéke itt már kisebb lesz az early bird időszakhoz képest.

Az értékesítés második szakasza a bajnokság lezárását követő első munkanapon, azaz május 20-a, hétfőtől a 2024/25-ös idény első meccsnapjáig, azaz az első nemzetközi tétmérkőzésünk napjáig, várhatóan július 9-e, éjfélig tart majd. A bérletértékesítés harmadik, egyben utolsó szakasza a második időszak utolsó napja után (július 10-e) kezdődik.

Ahogy azt drukkereink már megszokhatták, azok, akik bérletet vásárolnak, a hazai pályán lejátszandó nemzetközi tétmérkőzésekre a nagyközönségi helyek meghirdetése előtt biztosíthatják be helyüket!

Megéri bérletesnek lenni, soroljuk az érveket

Bérlettel rendelkező drukkereink számára elsőbbséget és kedvezményt biztosítunk a nemzetközi tétmérkőzésekre szóló jegyek vásárlásakor, illetve meghívást kapnak a minden évben megrendezésre kerülő FTC Szakmai Napra!

A Fradi Shopban, valamint online webáruházunkban, a shop.fradi.hu oldalon is 15 % kedvezményt kapnak bérleteseink. A tavasszal és ősszel is megrendezésre kerülő Bérletesek Napján ez az engedmény duplázódik, így bérlettel rendelkező szurkolóink ezeken a napokon 30%-kal olcsóbban vásárolhatnak üzletünkben és a shop.fradi.hu oldalon is. Továbbá az idénybérlettel rendelkező drukkereink meccsnapokon féláron, azaz 1400 forintért nézhetik meg a megújult Fradi Múzeumot.

Emellett bérleteseink jóval korábban értesítést kapnak az idegenbeli bajnokikra szóló jegyértékesítés kezdetéről.

Cikkajánló

Honvédelmi Napot tartunk a DVSC elleni meccsen

Az akadálypálya, a lézerfegyveres lövészet és a kvízjáték után értékes nyereményért szállhat versenybe.

Városnézés: Edgar Szevikjant ámulatba ejtette Budapest

Városnézésre vittük örmény válogatott labdarúgónkat, Edgar Szevikjant, aki karrierjéről is mesélt - VIDEÓ!

Bérletesek Napja két napon át - dupla kedvezményekkel!

Előbb a Fradi Shopban, majd online, a shop.fradi.hu-n tartjuk meg kedvezményes napunkat.

FTC-DVSC: várja a Fradi Kamion

A Debrecen elleni bajnoki előtt drukkereink 15.30 és 18.30 között megcsodálhatják országjáró járművünket.

Indul a jegyértékesítés a DVTK elleni bajnokira

Május 11-én, szombaton 19.30-tól lépünk pályára a DVTK otthonában a bajnokság 32. fordulójában.

Jó hangulatú csapatfotózáson vettek részt labdarúgóink

Csütörtök délelőtt csapatfotózásra érkeztek labdarúgóink a Groupama Arénába.

Labdagyűjtési akció a DVSC elleni meccsnapon

Az FTC a Providenttel és az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen segít a rászoruló családoknak.

Válogatott labdarúgóinktól vehetik meg bérletüket

Dibusz Dénes és Kristoffer Zachariassen, illetve Varga Barnabás és Botka Endre segédkezik a bérletárusításnál.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin